Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

639 commentaren van in totaal 639 beoordelingen
Service
Gerard van der Lelij (Sittard)
25/09/2017
8

Toyota's zijn goed auto's. Mengelers, de dealer, houdt zich wanneer ik met mijn auto naar de garage moet, altijd volledige aan de afspraken. Over het werk aan mijn auto in de werkplaats van Mengelers, heb ik nog nooit een klacht gehad en ik kom al voor mijn derde auto bij Mengelers.

Verkoop
Joep Hoefnagels (Sittard-Geleen)
25/09/2017
10

Uitermate duidelijk en prettig!

Service
Mia Gorissen (Urmond)
20/09/2017
8

vindt het een prettige garage en vriendelijk personeel

Service
Jolanda (BEEK)
19/09/2017
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie wachtruimte met koffie en mogelijkheid tot internet. Indien onderhoud lang duurt en je wil niet wachten. Hebben ze een gratis thuis breng service.

Service
Anoniem
13/09/2017
9

ik ben al 20 jaar klant bij Toyota en 15 jaar klant bij Mengelers, (prijs)afspraken worden nagekomen, klantvriendelijk, monteurs staan je deskundig te woord en belangrijkste perfecte auto.

Service
Anoniem
13/09/2017
10

Blijf bij zeer goede service en klantvriendelijkheid

Verkoop
Anoniem
13/09/2017
10

Dit is al de 2e nieuwe Aurus die wij bij Mengelers gekocht hebben, dat betekend dat wij zeer tevreden zijn over de garage, de verkopers en service bij het onderhoud. Wij kunnen ook altijd met onze vragen terecht en worden dan correct te woord gestaan.

Verkoop
Anoniem
13/09/2017
6

Slechte verkopende partij, stroeve onderhandelingen (onderhandelen over € 5,00), extra sleutel (veel te duur), lege tank bij aflevering als je het pakket er niet bij pakt (was per ongeluk wel afgetankt, waarvoor we ons bedankt hebben bij de verkoper).

Service
Dhr.H.Veltrop (Geleen)
13/09/2017
10

Alles uitstekend!

Service
Sjon Geurts (Hoensbroek )
13/09/2017
10

Vriendelijk en behulpzaam.

Service
Jan Moonen (Schimmert)
08/09/2017
6

Als het probleem met het updaten van de navigatie netjes was opgelost, was de beoordeling hoger geweest. Ik wacht nog steeds op antwoord van mijn brief aan de dealer.

Service
Anoniem
06/09/2017
10

prima contactprima werk

Service
Dhr. J. H. M. J. Janssen (Stein)
06/09/2017
8

Ik vind een 8 een goed cijfer ondanks de wat slordige receptie. Maar dat komt waarschijnlijk door de verbouwing.

Service
A. Kalmijn (Brunssum)
31/08/2017
10

Wij rijden al jaren een Toyota IQ naar volle tevredenheid. We hebben nu als tweede auto ook een Toyota gekocht, deze keer een Auris Hybrid. Beide auto's hebben een A-label en zijn van alle gemakken voorzien. Ze rijden prima, nooit problemen mee. Ik kan zowel het merk Toyota aanbevelen en ook de dealer.

Service
Anoniem
30/08/2017
10

Goed

Verkoop
Danny Tunstall (Geleen )
24/08/2017
10

Even though it is a lease car, we were treated like we'd just bought the most expensive vehicle in the showroom

Service
Anoniem
23/08/2017
10

Topservice

Service
Anoniem
23/08/2017
8

Uitstekende service bij pechhulp o.a.

Verkoop
Anoniem
23/08/2017
9

Iedereen is vriendelijk, bied je koffie aan, vraagt of hij / zij je kan helpen. Afspraken zijn duidelijk, je krijgt uitleg.Bij handelingen is er een bindende prijsafspraak.

Service
Mw.H.F.Schurgers-Backbier (Sittard)
23/08/2017
8

jammer dat de opgegeven prijs niet klopte anders was het cijfer wel hoger geweest.

Service
Anoniem
21/08/2017
9

Correct geholpen

Verkoop
Anoniem
21/08/2017
9

Kundig bedrijf waar je netjes ontvangen wordt en die open staan voor vragen / opmerkingen van de klant.

Verkoop
Anoniem
16/08/2017
8

Ik voel me als klant gewaardeerd

Service
Anoniem
11/08/2017
9

Goed vriedelijk en behulpzaam .En thuisbreng serves is handig.

Service
Anoniem
10/08/2017
9

Afspraken worden nagekomen

Service
Leonne Theelen (Oirsbeek)
10/08/2017
10

Goede afspraken, klantvriendelijk en goede service

Service
Jac Henneman
09/08/2017
10

De geweldige service, vakkundig personeel, vriendelijk, behulpzaam. Goede adviezen.

Verkoop
Piet en Marij Vaessen (Elsloo)
08/08/2017
10

Zeer goed en klantvriendelijk

Verkoop
Lei Römers (Berg an de Maas)
03/08/2017
8

De goede afhandeling van de verkoper.

Service
Anoniem
02/08/2017
6

Lange wachttijden terwijl de auto buiten staat en klaar is en om 8.uur de auto brengen voor een kleine beurt en om 5 uur nog niet klaar.

Service
Anoniem
02/08/2017
9

Alles klopt en dat vind ik een 9 -ZEER GOED- waard.

Service
Anoniem
02/08/2017
8

tevreden klant vriendelijk

Service
Chrit Schwenke (Maastricht)
02/08/2017
7

Ik geef dit cijfer omdat ik te vreden ben over de service.

Verkoop
Dhr. Nico Neis
02/08/2017
10

Op een juiste niet opdringerige manier geholpen. Snel en duidelijk. Tevens bereid om voorstellen van de klant serieus te nemen enmee te denken. Een oplossing vinden waar beide partijen mee tevreden zijn.

Verkoop
Jos Souren
02/08/2017
10

Ondanks dat er even problemen zijn geweest is alles daarna meer dan uitstekend af gehandeld en dat vind ik erg belangrijk want kennis van zaken, klantvriendelijkheid etc. zijn overal te krijgen.Echter als er iets aan de hand is dan moet er een oplossing komen en dat is dan ook gebeurd dan steek je in mijn ogen boven de grijze middenmoot uit.Prima dealer dus.

Service
T. Hanssen (Sittard)
02/08/2017
9

Correcte, klantvriendelijke benadering. Gemaakte afspraken worden nagekomen en de prijs/kwaliteits verhouding is ok.

Service
Anoniem
27/07/2017
8

De ontvangst was goed er werd me een fiets aangeboden en het kwam de afspraken na.

Service
Anoniem
26/07/2017
8

Ik ben tevreden over de klantvriendelijkheid, de kwaliteit van het geleverde werk.

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
10

Zeer betrouwbaar, klantvriendelijk en een goede service

Service
H P M KURVERS (GELEEN)
26/07/2017
10

ZEER TEVREDEN OVER DE BEHANDELING

Verkoop
M.J. Jacobs (Merkelbeek)
26/07/2017
9

De verkoper heeft ons prima, eerlijk en deskundig tijdens de aankoop het gevoel gegeven niet alleen een schitterende auto te kopen maar ook bij een bedrijf wat staat achter zijn product. De 10 gaan ze ongetwijfeld verdienen indien in de toekomst deze manier van omgang met klanten ook tijdens het onderhoud wordt getoond.

Service
Anoniem
24/07/2017
10

De auto wordt super onderhouden. Men is correct en duidelijk. Vooraf weet je precies wat het gaat kosten. Daarbij is men ook nog eens heel attent naar de klant toe en is geïnteresseerd naar de persoon achter de klant.

Service
Anoniem
24/07/2017
10

ik ben zeer tevreden en wordt altijd keurig netjes te woord gestaan en geholpen.

Service
Anoniem
24/07/2017
8

Vriendelijke en correcte afhandeling

Service
Bart van de wetering (Sittard)
24/07/2017
10

Vriendelijk personeel en meedenkend.Duidelijke uitleg wat er moest gebeuren

Service
Leon (Schinnen)
24/07/2017
10

Een zeer betrouwbare en goede dealer. Je krijgt er inderdaad het "Mengelers-gevoel".

Service
Mevr.Henssen (Beek)
24/07/2017
8

omdat je vriendelijk wordt behandeld en wordt uitgelegd wat er gaat gebeuren en kosten

Verkoop
Dhr H.Hillen (Beek)
20/07/2017
10

Voor de nieuwe auto twijfelde ik nog tussen Mazda (CX-3) en Toyota (CHR), Mengelers Sittard heeft mede de doorslag gegeven om weer voor Toyota te kiezen, ik wilde niet weg bij deze dealer aangezien ik vertrouwen heb en erg tevreden ben over de service en de persoonlijke benadering.

Service
Anoniem
14/07/2017
10

super service en klantvriendelijk

Service
Anoniem
14/07/2017
8

Ik vind dat er bij een grote onderhoudsbeurt 300 € ook het luchtfilter en reiniger bij inbegrepen is en niet dat je daar nog eens extra voor moet betalen.
Dit doet niets af voor de monteurs, deze doen hun werk goed daarom een 8.

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
10

Geweldige service!!!

Service
Dhr. F. Wagenaar (Geleen)
13/07/2017
8

Vriendelijk personeel. Goede service en onderhoud. Overbelaste telefoon dient meer aandacht te krijgen.
Prima garage, in de loop der jaren een goede vertrouwensrelatie opgebouwd.

Service
Paul Theelen (Oirsbeek)
13/07/2017
9

Goede service.

Service
Weyzen , cransveld (Nieuwstadt)
13/07/2017
7

Een betere toelichting wat er bij deze beurt precies met de auto gebeurt , zodat ik zelf beter inzicht hiervan krijg . Moet er wel bij aangeven dat ik bij mijn vorige auto's zelf aangaf wat er moest gebeuren en overzicht hield over het onderhoud.dit zal niet bij iedere klant hetzelfde zijn.

Service
F. Lemmens. (Elsloo)
12/07/2017
10

Zeer tevreden. Hele goede service. Prettig personeel.

Service
Meijer N.G. (Stein)
12/07/2017
9

Het is een goede garage (technisch) en een correcte afhandeling aan de balie.

Service
W.A.L. Knols (Beek (L.))
12/07/2017
9

Ik ben snel en deskundig geholpen. De vooraf gemaakte afspraken zijn nagekomen.

Service
Alphons Rings (Stein)
11/07/2017
8

Zeer tevreden, blijf deze 8 vasthouden

Service
Alex Daniëlse (Sittard)
30/06/2017
9

De kontakten die ik met de medewerkers van de garage heb zijn duidelijk en correct.

Service
Alex Daniëlse (Sittard)
30/06/2017
9

De kontakten die ik met de medewerkers van de garage heb zijn duidelijk en correct.

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Komen afspraken correct na. Geen onnodige reparaties.

Service
Caenen. Jean (Sittard)
30/06/2017
8

Rustige en vriendelijke behandeling, personeel van de werkplaatsreceptie is zeer hulpvaardig.
Prettig verblijf in de wachtruimte. Koffie staat altijd klaar.

Service
Dhr. Coenen (Doenrade)
30/06/2017
10

Altijd een correcte afhandeling. Vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit zeer goed. Perfecte uitvoering van werkzaamheden.

Service
Dhr. G.L. Ramaekers (Maastricht)
30/06/2017
8

Prima werk en kosten conform de afspraak vooraf. Helaas had ik heel veel moeite om een afspraak te krijgen voor een kleine beurt binnen drie weken. Dit lukte niet in Maastricht (mijn eigen dealer) maar wel met enige moeite in Sittard.

Service
Mevr. Ritzen (Echt)
30/06/2017
9

Auto niet schoner of vuiler afgeleverd dan ik hem gebracht heb. Kleine poetsbeurt erbij als extra service zou fijn zijn. Wachtruimte ruikt naar auto s en werkplaats, voor mij geen prettige geur.

Verkoop
M.S.B. Bachus (Geleen)
30/06/2017
8

Dit is mijn 2de Toyota die ik via Mengelers aanschaf en ik ben ook in het verleden correct behandelde en ik heb eigenlijk nooit klachten gehad.

Service
P. Fransman (Sittard)
30/06/2017
9

De service van Toyota Mengelers Sittard is uitstekend. Uitleg en prijsopgave van de reparaties zijn uitstekend. Snelle afhandeling en wanneer nodig goede communicatie over reparaties gedurende de dag van reparatie. Altijd op tijd klaar en vlotte afhandeling bj het wegbrengen en ophalen.

Service
Anoniem
27/06/2017
7

Klantvriendelijkheid is gewoon goed, communicatie rondom reparatie niet altijd even accuraat, er wordt bewust of onbewust geen gebruik gemaakt van de priveleges die het verzekerinspakket van private lease biedt, waardoor er voor dat gedeelte sprake is van een sigaar uit eigen doos.

Service
Anoniem
23/06/2017
10

Kwaliteit en goede service. Vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
21/06/2017
7

Ik heb problemen met de stuurinrichting die niet naar tevredenheid kunnen worden opgelost

Service
DHR. A. GELISSEN (GELEEN)
21/06/2017
8

Bij Toyota Mengeler (Oirsbeek, daarna Sittard) ben ik al ruim 25 jaar tevreden klant

Service
John Buskens (Geleen)
21/06/2017
9

Je wordt er goed behandeld en krijgt deskundig advies.

Service
Peter Hoefnagels (Schinveld)
21/06/2017
8

zeer correcte, vriendelijke en duidelijke service

Service
Anoniem
20/06/2017
9

Zijn klantvriendelijk hebben matten vervangen die nu al versleten waren

Service
Paul van Helden (Susteren)
20/06/2017
10

Deze dealer slaagt er steeds in om mijn verwachtingen te overtreffen. Ik ga er met plezier naar toe.

Verkoop
Anoniem
14/06/2017
9

ik ben prima behandeld.

Verkoop
Anoniem
08/06/2017
9

Erg klantvriendelijk, duidelijke uitleg, nemen de tijd voor de klant.

Service
Anoniem
08/06/2017
8

Het veilige idee dat de onderhoudsbeurten correct worden uitgevoerd en de auto weer prima wordt afgeleverd, is erg belangrijk.
Dat gevoel heb ik tot nu toe gewoon bij Mengelers.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
9

Ik ben meer dan 10 bij dit aut bedrijf als klant. Ik ben zeer tevreden over de geleverde diensten.

Verkoop
Familie Halmans (Schinnen)
07/06/2017
10

Werd er fatsoenlijk behandelt en netjes tewoord gestaan waarbij wij het gevoel hadden/hebben nooit iets temoeten kopen maar de klant is bij ons Koning.

Verkoop
Ine Philippen-Krielen (Geleen)
07/06/2017
9

Altijd correcte behandeling, zowel bij aankoop als bij onderhoud.

Verkoop
Mevr. Jeannette Hinlopen (Hoensbroek)
07/06/2017
9

Prettig geholpen, duidelijke afspraken, goede uitleg nieuwe auto.
Aflevering auto als een klein feestje beschouwd. Het is prettig de mensen te kennen die je helpen. Ben al 30 jaar klant en dat is niet voor niets

Service
Emiel Scheffers (Kerkrade)
06/06/2017
8

Bij binnenkomst word je al heel vriendelijk ontvangen,ook al is het nog vroeg in de morgen.Er lopen geen lange gezichten rond.nadat de wagen is ingeschreven voor een beurt en A.P.K.loop ik wat rond in de showroom onder het genot van een kopje koffie,ook hier valt het mij op dat iedereen heel prettig in de omgang is.nadat ik wat rondgekeken heb werd ik geroepen dat de wagen wat langer moest blijven staan i.v.m. een inspectie.geen nood ,ook dit uurtje ging snel voorbij.Blij en voldaan ben ik later naar tevreden naar Kerkrade gereden,denkend ZO KAN HET OOK.

Service
Anoniem
17/05/2017
9

Goede en correcte behandeling,vriendelijk personeel,zaak heeft goede uitstraling.

Service
Huub Janssen (Heerlen)
17/05/2017
9

Prima receptie/ontvangst. Voorafgaand telefonische afspraak. Duidelijk ook qua kosten etc.
Afspraak bleek inderdaad afspraak te zijn.
Keurig geholpen en uitleg over de factuur.
Voelde me een echte klant.

Service
John Smit (Brunssum)
17/05/2017
9

Ik werd correct en snel geholpen

Service
ton van tilburg (susteren)
17/05/2017
10

goede service klantvriendelijk staan je altijd keurig te woord e.d.

Verkoop
Anoniem
11/05/2017
10

Zeer tevreden van aankoop tot aan levering.

Service
Hein Roex (Brunssum)
11/05/2017
6

Werkzaamheden en personeel zijn oké. Kosten rijzen de pan uit en doen mij overwegen om naar een andere garage over te stappen. En dit na bijna 40 jaar klant te zijn geweest bij Mengele.

Verkoop
Dhr May Peeters (Hoensbroek)
10/05/2017
8

Het gehele verkoop personeel als receptie en werkplaats zeer behulpzaam en correct komen afspraken na zo als het hoort 10 jaren als klant goed
Begeleid zo wel bij beurten als bij nieuwe aan koop.

Service
Anoniem
08/05/2017
9

Vriendelijk personeel, goede service.

Service
Anoniem
03/05/2017
8

Betrouwbaar, vriendelijk, afspraken worden nagekomen .
Al 25 jaar klant zonder problemen.
Proberen je geen nieuwe auto aan te smeren,ook al is je auto bejaard.

Service
Anoniem
03/05/2017
8

Het personeel is vriendelijk, ze geven goede informatie. En nemen de tijd om alles goed uit te leggen.

Service
Telly Delfos
03/05/2017
10

Ik heb dit cijfer gegeven omdat ik daar altijd goed geholpen wordt. Ze zijn daar ook heel vriendelijk en houden zoveel mogelijk rekening met mijn wensen.

Service
Wil Tegelbeckers (Echt)
03/05/2017
9

Het zijn vakmensen en gaan goed om met hun klanten en weten waar ze het over hebben.
Behalve de navigatie update die mag wel goedkoper worden, maar dat ligt niet aan Mengelers.

Service
Peter rozsas (Geleen)
01/05/2017
8

Service is in orde

Service
A.Wetzelaer (Munstergeleen)
26/04/2017
5

over de af/behandeling tijdens de beurten heb ik geen klachten,
men heeft mij een zeer slechte auto verkocht, kwaliteitsniveau á la citroen anno 1960-70 bijv.

Service
Kees Weterings (Stein)
21/04/2017
9

Vriendelijke bediening en goede service

Verkoop
Ad Nijssen (Elsloo)
19/04/2017
8

duidelijke eerlijke manier van verkoop, al vele jaren positieve ervaring met dit fijne bedrijf.

Service
Anoniem
19/04/2017
8

Zeer correct geholpen en ze houden zich asn de afspraak.

Service
Dhr. Capel
19/04/2017
7

Is relatief duur in vergelijking met andere garages, maar dat weet je als je naar een dealer gaat. Vind het niet erg om meer te betalen maar verwacht wel hoge service. bijv gratis wifi, leen auto/scooter. De service en klantvriendelijkheid mag dan ook verbeterd worden anders kan je net zo goed naar een garage in je dorp gaan. Ze kunnen wat van Carglass leren.

Service
Willemhans (Sittard)
19/04/2017
9

Goede tekst en uitleg over de vervanging van de autoradio. Prijsopgave correct. De eerste controle en vervanging van de radio werd door de monteur erg goed gedaan. Gaf goede uitleg, ook na inbouw van de "nieuwe "radio. Er werd nog garantie gegeven op de radio.
Na een half uurtje was de klus klaar en werd de auto klaar gezet, hoefde alleen maar instappen.
Compliment voor de goede behandeling, vriendelijkheid en sfeer!

Service
W kremers (Beek)
18/04/2017
10

Ben altijd goed geholpen,en sympathiek bediening!

Service
Anoniem
12/04/2017
9

Ben tot nu toe erg tevreden correct uitgevoerde werkzaamheden en weet van te voren wat de onderhouds kosten zijn .personeel zakelijk maar correct.

Service
Anoniem
12/04/2017
10

medewerkers van Mengelers Toyota zijn heel correct in de omgang, zowel de medewerkers van de receptie als de werkplaats.

Service
Jos Junggeburt (Landgraaf)
12/04/2017
9

Vriendelijke, deskundige bediening en afhandeling

Service
W. Ortjens (Geleen)
12/04/2017
8

goed

Service
Dhr. Kleinjans (Sittard)
06/04/2017
3

Toyota maakt mooi auto's en hoewel ik zeer tevreden ben over de auto op zich, kan ik dat niet zeggen over Mengelers zelf. Ik word op de een of andere manier niet warm van het personeel. Ze doen zo gemaakt vriendelijk en komen bij mij behoorlijk arrogant over. Als ik een probleem aan de auto probeer uit te leggen, dan probeer ik dat om de monteur zo veel mogelijk info te geven dat het mogelijke euvel snel gevonden en verholpen kan worden. Voor mij een win-win situatie zou ik zeggen. Ik zit dan niet te wachten op een zwamverhaal om vervolgens te ontdekken dat mijn probleem niet opgelost wordt. Het is dat Mengelers de enige Toyota dealer in de buurt is, anders was ik naar een andere overgestapt. Jammer, want dit doet het merk geen goed.

Verkoop
Frans en Afra Erkens (Berg aan de Maas)
06/04/2017
10

Dhr Geurts heeft ons geweldig ontvangen en onze vragen en wensen goed begrepen, zijn vriendelijke stijl heeft ons voldoende vertrouwen gegeven door te zetten

Service
Anoniem
05/04/2017
4

Medewerkers voerden in alle rust andere taken uit (ook achter de receptie) en lieten 4 wachtende klanten 10 minuten bij de receptie wachten.

Service
Anoniem
05/04/2017
10

Ben zeer tevreden

Service
Dhr. H. Corba (Brunssum)
05/04/2017
9

Zeer goede Garage

Service
Wil Goossens (Munstergeleen.)
05/04/2017
8

Vertrouwd adres om je auto te laten controleren en/of repareren.

Service
Anoniem
30/03/2017
10

Fijne correcte behandeling. Goede service.

Service
Anoniem
30/03/2017
8

prettig contact

Service
Anoniem
29/03/2017
5

De meegemaakte service tijdens de aankoop van mijn auto die al een mankement had bij aankoop en de service tijdens de eerste beurt zijn voor mij bepalend geweest dat dit de eerste en laatste auto heb gekocht bij hun. Meeste werknemers doen hun best echter bij andere dealers krijg ik een stuk meer service !

Service
Dave meerts (Geleen )
29/03/2017
7

Eerste x geholpen...... Vetrouwensband moet opgebouwd worden

Service
Francine Dolmans (Sittard)
29/03/2017
10

Omdat ze klantvriendelijk zijn,empatisch personeel,zich aan de afspraken houden ,je alles kunt vragen en hum klanten persoonlijk benaderen.Je kunt voor alle vragen terecht.

Service
Anoniem
16/03/2017
10

Een klantvriendelijke dealer, welke de klant op correcte wijze informeert.
Vooraf wordt duidelijk kenbaar gemaakt wat de kosten zullen zijn, en achteraf krijg je als "leek" een duidelijke uitleg.

Service
Anoniem
16/03/2017
8

Tevredenheid

Service
Dhr A.J. van Etten (Landgraaf)
16/03/2017
10

Zeer vriendelijke service. Correcte afhandeling van eventuele extra benodigde werkzaamheden. Vriendelijke monteurs. Auto wordt netjes afgeleverd.
Mogelijk gebruik maken van wegbreng service.
Mooie wachtruimte.

Verkoop
Ed en Ellen Gondrie (Geleen)
16/03/2017
8

Prettige en correcte contacten

Verkoop
Nicole (Born)
16/03/2017
9

Erg klantvriendelijk en klantgericht

Service
Anoniem
08/03/2017
9

Vriendelijke, deskundige en proactieve medewerkers.

Service
Anoniem
08/03/2017
8

Omdat ik tevreden ben over de wijze waarop de garage met mijn auto en mij als klant omgaat.

Verkoop
Anoniem
08/03/2017
9

Correcte bejegening en goed gesprek nette aflevering vtg

Verkoop
Cor van den Nieuwenhof
08/03/2017
9

Prettige, deskundige en klantvriendelijke benadering door de verkoopadviseur.Correct en niet opdringerig.

Service
Wil Janssen (Geleen)
08/03/2017
8

Ik heb voor Toyota gekozen omdat er positieve beoordelingen over Toyotawaren.
Ik heb voor Mengelers gekozen omdat het garagebedrijf in geval van nood te voet te bereiken is.
Ik ben bij Mengelers gebleven omdat is steeds zeer tevreden was over het personeel, van Verkoop tot Receptie tot Werkplaats personeel. Er wordt meegedacht bij vervanging van huidige auto, maar ook bij de uitvoering van "beurten" Op dit moment heeft de auto 37000 km afgelegd van augustus 2012 tot 2017.

Service
Anoniem
06/03/2017
9

goede service, vriendelijk en behulpzaam, er wordt netjes gewerkt. denken mee

Service
Anoniem
06/03/2017
10

Helder en duidelijke uitleg gekregen en afspraken gemaakt. Fijne leenauto gekregen.

Service
hanssen ajmj. (born)
03/03/2017
9


goede antwoorden op vragen.

Service
jacques strik (bunde)
03/03/2017
8

het cijfer 8 duidt op een cum laude resultaat.

Verkoop
Anoniem
01/03/2017
10

Het is een fijne garage, waar je goed geholpen wordt en men nog tijd heeft voor de klant.

Service
Anoniem
01/03/2017
9

Het bedrijf in zijn geheel is ons zeer goed over gekomen.
En wat de prijzen betreffen die zijn in een garage altijd duurder dan bij een privé monteur dat weet je van te voren. Wij zouden dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Ook wat aankoop van een auto betreft er is zeer veel keuze!

Service
Familie van Bemmel (Onderbanken)
01/03/2017
10

Wij voelen ons wel vertrouwd,en worden er zeer correct behandeld.
Goede Service.

Service
Peter Wilders (Sittard)
01/03/2017
10

Deskundig, klantvriendelijk en betrokken.

Verkoop
Anoniem
22/02/2017
10

heeft volkomen aan mijn verwachtingen voldaan

Service
Dhr. karl gelissen (Beek -L-)
22/02/2017
8

Ik heb geen gebruik gemaakt van andere dan onderhoudswerkzaamheden, vandaar. Als het enkel deze betreft mag ook 'n 10 gegeven worden

Service
Dhr Teunissen (Susteren )
22/02/2017
9

De dealer maakt duidelijke afspraken. Brengen je naar huis dus je hoeft niet maar mag wel blijven wachten. Je maakt afspraken over de factuur en wat ze wel mogen repareren indien nogig en wanneer we eerst overleggen. Ik ben zeer tevreden over Toyota Sittard.

Verkoop
Dhr.Harry Deloo (Heerlen)
22/02/2017
10

Zeer vakkundig . Vriendelijk ,Behulpzaam, Schoon ,Zeer overzichtelijk , Prima

Service
José Welters (Spaubeek )
22/02/2017
8

Vriendelijk personeel , behulpzaam en men maakt altijd een gezellig praatje en informeert ook nog eens of we tevreden zijn .

Verkoop
Eddy Wicherts (Beek)
16/02/2017
8

Goede service, vriendelijk en behulpzaam

Service
Rene Curfs (Berg en Terblyt)
16/02/2017
8

Prettige inkoop- en verkoopmedewerkers

Verkoop
anneke aalbersberg (stein)
15/02/2017
10

klantvriendelijk en kundig

Service
Anoniem
15/02/2017
6

Service is in orde. Ik had een wachtafspraak gemaakt, maar helaas werd in mijn geval pas een uur later aan de werkzaamheden begonnen. Dat uur heb ik dus voor niets gewacht.
Uitleg over te vervangen onderdelen en kosten kon beter. Desgevraagd kreeg ik die wel, maar het is fijn als dit meteen gebeurt.

Service
H. Beuger (Voerendaal )
15/02/2017
8

Correct volgens afspraak behandeld

Service
Dhr Alofs
14/02/2017
9

Prettige samenwerking

Verkoop
Maud Theunissen (Stein)
14/02/2017
9

Prima service! Erg vriendelijk!

Verkoop
Anoniem
02/02/2017
9

Prima contacten met de betreffende vertegenwoordigers van alle afdelingen in dit bedrijf.

Verkoop
Anoniem
02/02/2017
10

kundigheid,informatie en service

Verkoop
Anoniem
29/12/2016
9

Klantvriendelijk, duidelijk en snel geholpen, goed op de hoogte gehouden van de voortgang, fijne auto en... lekkere koffie :)

Service
Anoniem
22/12/2016
9

Ik heb goede ervaring met deze dealer.

Verkoop
Anoniem
16/12/2016
7

De technische service is prima. De receptie kan wel efficiënter.

Service
Woudenberg (Berg a/de Maas)
16/12/2016
10

Prima service
Vriendelijk personeel

Service
Hans. Meijers (Geleen)
15/12/2016
8

Er kan altijd iets mis gaan. We blijven mensen. Verder goed te vreden. Ben na 10 jaar weer terug bij toyota. Dus niet voor niets te vreden met dit merk en ook met de dealer.

Service
Sandra Simons-Borger (Brunssum)
14/12/2016
8

Goede kwaliteit, goede kennis van medewerkers en correcte service

Verkoop
H. de Ruiter (Sittard)
09/12/2016
10

vanaf de aankoop tot de aflevering zijn wij door verkoper goed begeleid.

Verkoop
Hugo Vaes (Elsloo)
09/12/2016
10

Zeer nette rustige verkoper niet zo'n branie maker wat de meeste autoverkopers zijn helaas al heel veel slechte ervaringen.
Dit was een zeer positieve uitzondering.

Service
Arno Meulenberg (Geleen)
16/11/2016
10

Ik rij pas 2 jaren Toyota en onderhoud service e.d. is mij zeer goed bevallen.

Service
Paul van Helden (Susteren)
10/11/2016
10

Ik kan deze dealer aan iedereen aanbevelen. Ik verbaas mij telkens hoe ze mijn verwachtingen overtreffen.

Service
Anoniem
08/11/2016
10

Omdat zij het verdienen ! zij zijn erg klant gericht .

Service
Hugo Vaes (Elsloo)
01/09/2016
10

Zeer nette rustige verkoper niet zo'n branie maker wat de meeste autoverkopers zijn helaas al heel veel slechte ervaringen.
Dit was een zeer positieve uitzondering.

Service
H. de Ruiter (Sittard)
25/08/2016
10

vanaf de aankoop tot de aflevering zijn wij door verkoper goed begeleid.

Service
Monique Mordang (Sittard)
11/08/2016
9

Zeer klantvriendelijk en professioneel werkend bedrijf

Service
Anoniem
10/08/2016
9

Super service van a tot z.

Service
Jos Junggeburt (Landgraaf)
10/08/2016
8

Ik ben heel vriendelijk behandeld en tevreden over de verrichte werkzaamheden

Service
Anoniem
04/08/2016
8

Vriendelijk personeel

Service
Niek Meijer (Stein LB)
04/08/2016
9

Gewoon tevreden. Oliepeil motor is nu in orde.

Service
Anoniem
27/07/2016
9

Prettig zaken gedaan, behulpzaam goede service en vriendelijk geholpen.

Service
Anoniem
21/07/2016
9

Alles zeer goed verlopen zoals afgesproken.

Verkoop
Anoniem
19/07/2016
7

Goede service, duidelijke gesprekken en afspraken. Prijzen zijn duidelijk.

Verkoop
jAN qUODBACH (Maastricht)
19/07/2016
10

correcte ontvangst, uitleg over leasevoorwaarden was oke, onderhandeling over inruilprijs van mijn auto was correct, informatie over het verloop van aflevering en aflevering zelf was perfect. OOK BIJ TUSSENTIJDSE VRAGEN ALTIJD CORRECT ANTWOORD EN UITLEG GEKREGEN.

Service
W.Knols (Beek.)
19/07/2016
9

Ik ben bijzonder vriendelijk en deskundig geholpen.

Service
F. Lemmens (Elsloo)
15/07/2016
10

Zeer goede dealer.

Service
Marcel Ludwig (Brunsum)
14/07/2016
10

-Altijd vriendelijk.
-Ook even na sluitingstijd wordt er nog tijd gemaakt.
-Prijzen zijn vast, geen verrassingen.
-Auto wordt meteen goed onderhouden, ik hoef dus niet terug te komen.

Service
Anoniem
13/07/2016
7

Wij rijden al meer als 30 jaar Toyota altijd goed behandeld

Service
Anoniem
13/07/2016
10

Totaal geen op- of aanmerkingen, vriendelijke receptie en monteurs.

Service
Anoniem
13/07/2016
10

goede service

Verkoop
Anoniem
13/07/2016
10

Prettig geholpen.

Service
De heer P. Frijns (Geleen)
13/07/2016
9

Prima werk geleverd. Gratis herstel van probleempjes, helaas nogmaals terug wegens niet op voorraad zijn deurvanger

Verkoop
Henk Janssens (Born)
13/07/2016
7

Mijn ervaring bij de aankoop van mijn hybride Yaris was uitstekend. Dit was mijn 2e .De eerste hybride Yaris van 2012 heeft overigens uitstekend voldaan. Mijn vriendin wilde eerder (febr.2016) een vervanging voor haar (ook 4 jaar oude) Priius voor een nieuwe of een hybride RAV 4. Tijdens het gesprek zijn wij weggelopen wegens domme en nogal onbeschofte wijze waarop wij werden behandeld. Dit was overigens een andere verkoper. De dealer is hiervan op de hoogte gesteld. Mijn vriendin heeft daarna een C-Max van Ford gekocht (stekkerauto).

Service
Dhr. A. Gelissen (Geleen)
08/07/2016
9

Hier is afspraak ook echt afspraak over de uit te voeren wzh.
Hier worden achteraf bij Garage bezoek niet van alle extra wzh. gefantaseerd cq. onverwachte gebreken uit de la getoverd.

Service
Rings AFC (Stein)
06/07/2016
8

Tevreden staat voor goed, goed is een 8. Streven naar een 9 en zeker de 8 vasthouden!

Verkoop
Mw. B. Dautzenberg (Beek-L)
04/07/2016
9

Er is een klein startprobleem geweest bij het begin van de onderhandelingen over een nieuwe Prius, vandaar dat ik geen 10 kan geven maar een 9.

Service
Anoniem
27/06/2016
10

super service en zeer klantvriendelijk

Service
Dhr P.Hoefnagels (Schinveld)
20/06/2016
9

Goede en eerlijke behandeling omtrent reperaties en onderhoud/apk van mijn toyota Rav
Heb mijn buurman ook geadviseerd om met zijn Toyota Rav naar deze delaer te gaan voor onderhoud/apk, hij gaat t vervolgens in de toekomst doen

Service
Anoniem
15/06/2016
9

afspraakvast
goede klantbenadering
prima service

Service
Anoniem
15/06/2016
8

Men is er heel vriendelijk

Verkoop
GJ Driessen van der Horst (6129 CL Urmond)
15/06/2016
10

vriendelijk, service, kennis van zaken

Service
Paul Theelen (Oirsbeek)
15/06/2016
10

Goede service, vriendelijke benadering, correcte afspraken en prijsopgave. Bij problemen met de auto, zeer snel geholpen gedurende de 15 jaar dat ik hier klant ben.

Service
Anoniem
14/06/2016
10

Wegens huiselijke omstandigheden hebben ze ons zelfs even naar huis gebracht!

Service
Anoniem
09/06/2016
9

Ben inmiddels enkele jaren klant bij deze Toyota dealer en ben tot nu toe volledig tevreden over de persoonlijke benadering en de behandeling van mijn Yaris Hybride.

Service
Anoniem
08/06/2016
6

teleurstelling aangaande factuurbedrag, vervangen van een raamrubber voor 175 euro, heb je bijna een nieuwe deur voor

Service
Anoniem
03/06/2016
9

gewoon goed

Verkoop
Jan Limpens (Spaubeek)
01/06/2016
9

Komt afspraken na. Vriendelijk, correct, klantgericht, netjes en behulpzaam.

Service
Leo Muytjens (Geleen)
01/06/2016
9

zeer tevreden over deze dealer

Service
Anoniem
26/05/2016
8

Vriendelijk en behulpzaam personeel, fijn dat je door Toyota naar huis wordt gebracht na afgifte van de auto aan de werkplaats.

Verkoop
Anoniem
26/05/2016
9

Goede service en klantvriendelijk

Service
Jan Lindeboom (Jabeek)
26/05/2016
9

Al 30 jaar tenminste wat autorijden betreft een hele zorg minder.

Service
Anoniem
25/05/2016
9

Klantvriendelijke afhandeling. Houden zich aan de afspraken. Snelle uitvoering van de werkzaamheden.

Service
Anoniem
25/05/2016
8

Voor de goede behandeling.

Verkoop
Anoniem
18/05/2016
7

Prettige behandeling een 7 is voor mij een mooi gemiddeld cijfer

Service
Anoniem
18/05/2016
8

een ander cijfer past niet in mijn beleving

Service
Dhr. Jos Frijns (Sittard)
18/05/2016
8

Verkoper destijds was zeer correct en goed onderlegd, wist vertrouwen te wekken. Nu helaas met pensioen, dus nog geen ervaring met andere verkopers.

Verkoop
Mevr. E. Paulussen (Munstergeleen)
17/05/2016
10

Mengelers Groep Sittard verdient een dikke 10, omdat ze zeer correct en informatief zijn geweest voor de aanschaf van de auto (afweging welk model het beste zou passen bij de persoonlijke situatie). De aflevering uiteindelijk was super, heel goed verzorgd en een hele verrassing. De nazorg professioneel door te informeren hoe de auto bevalt.

Service
A. Meuoenberg
13/05/2016
9

Let vooral op te lange wachttijden bij korte werkzaamheden.

Service
Anoniem
13/05/2016
8

stipt volgens afspraak

Service
J. Corbey (Papenhoven)
13/05/2016
8

fijne mensen en goede service

Service
Anoniem
11/05/2016
10

Alles verliep volgens afspraak. Prettige wachtruimte. Er was koffie. Geen verrassingen qua prijs. Keurig behandeld.

Verkoop
Anoniem
11/05/2016
9

Alles klopte bij deze dealer, vertrouwen,vriendelijkheid,behulpzaam.

Service
G.M.G Webers (Sittard)
10/05/2016
7

Ging voor bandenwissel.
Monteur die dit zou uitvoeren belt me dat de sleutelmoeren er niet waren. Er had ook nog iemand anders mee gezocht.!
Heb verteld dat ik ze s,morgens, voordat ik de auto bracht, achterin de kofferbak in een winkel krat gelegd heb.

Service
Anoniem
04/05/2016
7

Service, eerlijkheid

Verkoop
hpw. jongmans (Berg aan de Maas)
04/05/2016
9

alles zo als ik het verwachten mag.

Service
Ireen Horssels (Geulle)
04/05/2016
10

Bekwame service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Anoniem
29/04/2016
10

Betrouwbaar vriendelijk

Service
Anoniem
29/04/2016
7

De werkzaamheden van de werkplaats zijn op orde.
De telefoniste lijkt een uitzendkracht die te weinig informatie heeft gekregen

Service
Wim Ortjens (Geleen)
22/04/2016
8

Gewoon goed. Zeer goed ( 9 ) of uitmuntend (10) is overdreven.

Service
Anoniem
20/04/2016
10

Vriendelijk personeel, goede service

Service
Anoniem
14/04/2016
6

Er word goed meegedacht echter sta je vaak te wachten aan de balie zonder iets concreets te horen hoe het probleem word aangepakt. Als ik wil hangen ga ik wel naar de bar.

Service
Anoniem
13/04/2016
9

Rondom tevreden

Verkoop
Rjag schurgers (Sittard)
13/04/2016
9

Service en goede prijs

Service
Anoniem
11/04/2016
8

Ik ben erg tevreden, als ik Toyota Mengelers een punt zou moeten geven dan is dat een dikke 8.

Verkoop
jan nijsten (elsloo)
11/04/2016
9

goede ontvangst ,goede begleiding goede informatie op al mijn vragen,en perfect afgeleverd.

Service
Anoniem
07/04/2016
5

Problemen met radio/navi na een jaar nog niet opgelost, prijs kleine beurt aan de hoge kant tenzij de olie en filter € 100 kost, reserve band (thuiskomer) druk minder dan 2 bar, ruitensproeier bijgevuld terwijl deze helemaal vol was bij aankomst. Het komt er op neer dat als er in de buurt een andere dealer zat ik deze zou bezoeken.

Verkoop
Anoniem
06/04/2016
9

Duidelijke voorlichting zowel bij de onderhandeling als bij de levering

Service
Jac Henneman (Beek)
06/04/2016
10

accuraat, vriendelijk, vakkundig.

Verkoop
Romano Loi (Brunssum)
06/04/2016
10

Super klantvriendelijk en correct

Service
Peter Hulst (Geleen)
31/03/2016
9

Deze dealer maakt vooraf duidelijke afspraken. De werkzaamheden worden goed en netjes uitgevoerd. De service is goed.

Service
Anoniem
30/03/2016
7

Gezien het verloop van de onderhoudswerkzaamheden

Verkoop
Francine Dolmans (Sittard)
30/03/2016
10

Ik ging bewust naar deze dealer afgaande op de goede ervaringen van meerdere vrienden,kennissen en dochter.Werd direct erg klantvriendelijk,rustig en niet opdringerig ontvangen .Kreeg alle tijd,verkoper was heel empatisch.Ook de receptioniste.Kon alles vragen,ook telefonisch tussendoor.Had n vertrouwd gevoel.En de aflevering waarbij dochter met 2 kinderen bij was, was n complete verrassing.Geweldig.En niet alleen klantvriendelijk,maar ook nog ns heel kindvriendelijk.

Service
k heijmans (sint joost)
30/03/2016
10

men wordt behandeld als klant,dat geeft een prettig gevoel dat je jouw toyota in goede handen achterlaat.

Service
Rings Alphons (Stein)
30/03/2016
8

Kwaliteit en service is goed en daar staat een 8 voor!

Service
Ron Luchies (Hoensbroek)
30/03/2016
8

zeer netjes personeel en bovendien vriendelijk

Service
Anoniem
29/03/2016
8

Omdat ik tevreden ben en hoop om in de toekomst ook naar tevreden heid wordt geholpen

Service
Jo Niellissen (Sittard)
29/03/2016
8

Het zijn vriendelijke en behulpzame mensen die hun werk naar behoren goed uitvoeren zowel de receptie als de werkplaats.

Service
Anoniem
23/03/2016
7

vriendelijk en goed werk geleverd

Verkoop
Anoniem
23/03/2016
10

Perfect geholpen

Service
Harrie j h verspeek (Sittard )
23/03/2016
9

Correcte behandeling , naar tevredenheid .

Verkoop
Remco maassen (Beek)
23/03/2016
10

Klantvriendelijk goede service kennis van zaken

Service
Fam.Heijnen (Heerlen)
17/03/2016
10

omdat wij zeer tevreden zijn met toyota als auto.... maar ook als dealer,medewerkers zijn zeer vriendelijk en verlenen goede service.

Verkoop
Jan Verboort (Elsloo)
16/03/2016
10

Voor het eerst een goed gesprek gehad met de verkoper

Service
jjm claessen egn cremers (stein l)
16/03/2016
10

ik zat die dag van mijn afspraak zeer moeilijk wegens ziekte van mijn man
en dat hebben ze geweldig opgelost nogmaals hiervoor mijn dank.

Service
leschot (sittard)
16/03/2016
8

gewoon

Service
M.A.V. Schiffelers- Salentijn (Heerlen)
16/03/2016
9

Klantvriendelijk, betrouwbaar vanaf aankoop advies tot en met het reguliere onderhoud. Prettige sfeer.

Service
W.Wijnen (Beek (L))
16/03/2016
10

Geen klachten, uitermate vriendelijk, altijd een oplossing.

Service
Anoniem
09/03/2016
8

Een bedrijf dat vertrouwen geeft

Service
Anoniem
09/03/2016
10

vriedelijk netjes

Service
Familie van Bemmel (Onderbanken)
09/03/2016
10

Deze Dealer geeft ons een eerlijk en vertrouwelijk gevoel.

Service
H.Smeets (Geleen)
29/02/2016
9

Alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen

Service
Edu van Mechelen (Echt)
17/02/2016
8

Van wegen de prima ontvangst, goede thuisbrengservice, koffiecorner, vriendelijkheid personeel en vakkundigheid, duidelijke afspraken wat betreft de verwachte kosten. Jammer dat de auto niet gewassen terug aangeboden werd anders een 10!

Service
Hanssen jo (Born)
17/02/2016
9

rij al tiental jaren Toyota en ben nog steeds tevreden.

Service
Jos De Wit (Oirsbeek)
11/02/2016
10

Dealer reageert pro-actief voor het maken van een afspraak. Zo blijft auto in topvorm en worden kleine gebreken/defecten in ee vroeg stadium ontdekt. Dealer komt afspraken na en stelt indien noodzakelijk een leenauto ter beschikking.

Service
R. Coenen (Beek)
11/02/2016
8

Omdat ik goed en eerlijk behandelt ben. Ben ook netjes gebeld voordat extra werkzaamheden werden uitgevoerd wat de extra kosten zouden zijn.

Verkoop
Anoniem
10/02/2016
8

er zijn altijd wel verbeteringen aan te brengen

Service
Mevr. J.Verhagen
10/02/2016
10

Perfecte service, goede nakoming van afspraken, netjes thuisgebracht na aflevering van onze auto in de garage.

Service
Anoniem
04/02/2016
8

Als je een tien geeft als beoordeling zijn er geen verbeterpunten, dit is bij geen enkel bedrijf van toepassing. Verbeteren is altijd van toepassing.

Service
Anoniem
04/02/2016
9

Goede service, uitstekende monteurs.

Service
Anoniem
03/02/2016
8

Tevreden over serivce

Service
Anoniem
03/02/2016
10

Perfect be h andeld

Service
Anoniem
03/02/2016
10

Perfecte service, klantvriendelijk, goede afspraken die men ook na komt

Service
P.A. Van Straeten (Geleen)
03/02/2016
10

De dealer heeft me altijd goed geholpen en goed geinformeerd

Service
PJH Remans (Jabeek)
03/02/2016
10

Hele fijne zaak , vriendelijk personeel en goede service!

Service
Willem Penz (Oirsbeek)
03/02/2016
9

Goede service, vriendelijk personeel en -voorzover ik dat kan beoordelen- goede kwaliteit.

Verkoop
Anoniem
01/02/2016
8

Tevreden

Service
Bert Gerits (Beek)
27/01/2016
8

Tevreden over de afhandeling

Service
Dhr Dietzenbacher (BRUNSSUM)
27/01/2016
9

Zeer tevreden

Service
Martin Savelkoul (Limbricht)
27/01/2016
10

Ik ben helemaal tevreden over de dealer en het merk TOYOTA.

Service
john quaedackers (merkelbeek)
26/01/2016
9

wordt prima en correct geholpen

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
9

Vriendelijk behulpzaam neemt alle tijd voor je .

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
9

Goede hulp bij keuze maken van de leaseauto. Spoed gezet op de bestelling en levering zodat ik nog van het gunstige bijtellingspercentage van 2015 kon profiteren. Goede nazorg enkele weken na levering.

Verkoop
Fam. Cranen (Buchten)
25/01/2016
10

ervaren verkopers en opdringerig, goede ontvangst ,vriendelijk

Service
J Verheijen (Echt)
20/01/2016
9

Goede service alleen waarom geen leenauto

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
8

Ben bij enkele problemen correct en snel geholpen.

Service
Ivo Hermans (Maastricht)
13/01/2016
9

Vriendelijk personeel

Service
Anoniem
06/01/2016
8

aantal onduidelijkheden voor klant door matige communicatie

Service
Anoniem
04/01/2016
9

klantvriendelijk, niet het gevoel belazerd te worden met vreemde reparaties, en prijs conform opgave.
De uitstraling van de receptie cq wachtruimte mag iets gezelliger aangekleed worden. Maar tevredenheid over de dealer in het algemeen is natuurlijk belangrijker.

Service
Anoniem
04/01/2016
8

Vanwege de klantvriendelijke, kundige en accurate opstelling.

Service
Ward op 't Veld (Elsloo)
04/01/2016
8

Goede ervaringen met de reparatiewerkplaats, slechte ervaring met de afdeling verkoop/

Service
Anoniem
30/12/2015
9

Personeel is vriendelijk en vakkundig. Je krijgt goede uitleg over wat gedaan moet worden, en wat er gedaan is.

Verkoop
Anoniem
28/12/2015
10

Alles was perfect geregeld

Service
Anoniem
16/12/2015
8

fatsoenlijke behandeling
Vriendelijk en correct.

Service
Anoniem
09/12/2015
9

Prima verlopen.

Service
Dhr. Heijmans (Oirsbeek)
09/12/2015
8

Correcte en vriendelijke benadering.

Service
ger beckers (born)
07/12/2015
9

daar mijn totaal beeld positief is

Service
Anoniem
02/12/2015
9

Super klantvriendelijk, goede service en advies. Lekkere koffie.
Ik miste alleen een stroomaansluiting voor mijn laptop in de wachtruimte (enige minpuntje).

Verkoop
Mevr. M. Geilkens-Waber
02/12/2015
10

Hele fijne zaak, aardig personeel en heel goede service!

Service
Anoniem
30/11/2015
10

algehele tevredenheid over kwaliteit van de service en de benadering van de werknemers.

Verkoop
Jan Wetzels (Sittard)
30/11/2015
9

Genoeg tijd, en meedenkend om de juiste keuze te maken

Service
Harry Deloo (Heerlen)
26/11/2015
9

Goed ontvangst

Service
Anoniem
25/11/2015
8

Medewerkers zijn zeer behulpzaam. Alleen de keuzes bij telefonisch contact zijn mij niet altijd volledig duidelijk. Hier zou een kleine verbetering op zijn plaats zijn. Voor de rest: ga zo door.

Verkoop
Anoniem
25/11/2015
9

Goede uitleg, op de juiste manier op de hoogte gehouden van ontwikkelingen

Verkoop
Dhr. J. Verdonck (Geleen)
23/11/2015
8

Goede service

Service
pluis jj (geulle)
19/11/2015
8

te vrede.

Verkoop
Anoniem
18/11/2015
9

Prettige zakenpartner met een menselijke benadering. De kwaliteit van het product is voelbaar in de organisatie bij deze dealer.

Service
H. v. Mulken (Elsloo)
18/11/2015
9

Correcte behandeling van klant en auto.

Service
J.G.H.M. Van Haen (Sittard)
18/11/2015
8

ik ben zeer tevreden op de manier hoe ik geholpen ben, ik kreeg een kopje koffie aangeboden en er werd gevraagd of me iemand naar huis moest brengen, en of ik nog verdere wensen had.

Service
M.Cordewener (Sittard)
18/11/2015
10

Prima dealer, oog voor de klant, eerlijke en duidelijke informatie en heel prettig in de omgang met klanten. Niets is ze teveel, en alles in een (ook onderling merkbaar) prima sfeer. Voelt gewoon goed, zonder plakkerig te zijn. Houden zo! Kan ik iedereen aanbevelen.

Verkoop
Rob van Osch (Berg aan de Maas)
16/11/2015
10

Vriendelijk, correct, komen afspraken na, weet wat voor product ze leveren.

Verkoop
Anoniem
11/11/2015
9

klantvriendelijk, service optimaal, betrokken, interesse in de klant

Service
Peter Paffen (Sittard)
11/11/2015
10

In al de jaren dat ik klant ben nog nooit enig negatieve ervaring gehad. Men kent de klant.Jammer dat ik waarschijnlijk in het voorjaar 2016 naar Lexus ga.Daar zal men nog de handen vol hebben om dezelfde klant tevredenheid te bereiken.

Service
Peter Paffen (Sittard)
11/11/2015
10

In al de jaren dat ik klant ben nog nooit enig negatieve ervaring gehad. Men kent de klant.Jammer dat ik waarschijnlijk in het voorjaar 2016 naar Lexus ga.Daar zal men nog de handen vol hebben om dezelfde klant tevredenheid te bereiken.

Service
arno meulenberg (Geleen)
04/11/2015
9

Gezien de ervaring die ik heb opgedaan toen ik van automerk wilde veranderen. Zeer prettige ontvangst en uitleg van de modellen.

Service
Anoniem
02/11/2015
10

Al de tijd dat ik mijn auto in onderhoud heb, is dat onderhoud goed uitgevoerd. Afspraken werden nagekomen. E werd actief klantgericht meegedacht bij het plannen van de afspraak.

Service
H.M.M Caanen (Brunssum)
29/10/2015
9

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en is nooit te beroerd om uitleg te geven.

Service
Anoniem
28/10/2015
9

Correct en snel.

Service
Brouwers (Einighausen)
28/10/2015
9

Betrouwbare dealer, houdt zich aan afspraken. Levert goede kwaliteit af.

Service
Theo van Schijndel (Nuth)
28/10/2015
10

Tevreden met de afhandeling

Service
Anoniem
22/10/2015
8

Is gewoon goed

Service
JAMJ Jolanda Habets (Beek LImburg)
21/10/2015
8

Vriendelijk, betrouwbaar en behulpzaam personeel
Terug breng service erg klant vriendelijk

Service
Mr Roger Vanhees (Geleen)
21/10/2015
10

professioneel geholpen op vriendelijke wijze

Verkoop
Peter Schmitz (Spaubeek)
21/10/2015
10

vriendelijk, beleefd, klantgericht, houd zich aan afspraken

Service
Wil Adema (Amstenrade)
21/10/2015
10

Alles is correct verlopen. Prijs conform kleine onderhoudsbeurt. Op tijd klaar. Zelfs is de auto schoon opgeleverd. Stond klaar op parkeerplek en kon zo weg rijden.

Service
Anoniem
19/10/2015
7

te grootschalig, je bent klant met een nummer en niet klant met een naam

Service
Anoniem
15/10/2015
3

Slechte, onduidelijke prijsafspraken.

Verkoop
Anoniem
15/10/2015
9

correct, informatief en niet opdringerig qua verkoop.

Verkoop
Mevr. Paters (Brunssum)
14/10/2015
10

Zeer tevreden met de service en autodealer. Prettig contact, altijd bereikbaar, snelle reacties op mijn vragen en super leuk verrast bij het ophalen van mijn nieuwe auto. Zeer blij met de service en de auto is helemaal top! Zou niks kunnen aangeven wat beter zou kunnen.

Service
Anoniem
12/10/2015
10

Zeer correkt

Service
Ad Liebregts (Geleen)
07/10/2015
8

Omdat men vriendelijk, correct, duidelijk is. Een 10 was het geworden als men eens beter naar de velgen had gekeken. Ik zie het als een keuken met een deuk in een kastje, daar doe je als dealer iets mee, je staat voor een kwalitatief goed product. Door te zeggen : "ja die velgen waren in die jaren van wat mindere kwaliteit" werd ik naar huis gestuurd, kocht daarna mooie aftermarketvelgen bij een ander....

Service
Ad van der Burgh (Limbricht)
07/10/2015
8

ben zeer tevreden over deze garage (in alle opzichten)

Service
Wim Ortjens (Geleen)
07/10/2015
10

Duidelijk vriendelijk

Verkoop
Hr.P. Charmant (Waalre)
01/10/2015
10

Service, klantvriendelijkheid, expertise verkoper.

Service
Anoniem
30/09/2015
8

uiteraard zijn andere dealers ook goed.

Service
dhr. h.l.m. Konings (Geleen)
30/09/2015
4

Rubber slangetje van het koelsysteem kosten 150 euro excl. , incl. 250 euro BELACHELIJK,ik ervaar dat als geldklopperij.

Verkoop
M. Cauberg (Sittard)
30/09/2015
9

De verkoper heeft zich tijd genomen voor de verkoop van de auto. Hij heeft verder alles netjes afgehandeld.

Service
P van der Lee (Geleen)
30/09/2015
9

Ik kom al ongeveer 10 jaar bij deze dealer dus heb deze in vertrouwen genomen.
Bij pechjes ( luchtbel in koelsysteem , langzaam leeglopen koelwater , hapering van startsleutel in stuurkolom )
altijd behulpzaam en kon altijd terecht , zelfs bij bijna sluitingstijd van de werkplaats.
Tot nu toe altijd correct geholpen.

Verkoop
Anoniem
24/09/2015
8

Ik heb 4 Toyota's gekocht dus spreekt dat toch voor zich.

Service
Anoniem
23/09/2015
8

Goede service en klantvriendelijk

Service
C.H ten Cate (Brunssum)
23/09/2015
8

Men is vriendelijk behulpzaam, duidelijk in afspraak, kwaliteit van kennis.

Service
Jo Toonen (Brunssum)
23/09/2015
9

Komt afspraken prima na en alles verloopt volgens schema.

Verkoop
Anoniem
21/09/2015
7

pakketen/acties niet altijd even helder

Service
henk reuvers (valkenburg a/d geul)
17/09/2015
10

correct--eerlijk--duidelijk

Service
Anoniem
16/09/2015
9

Duidelijke afspraken. Doen wat ze moeten doen en zijn niet te beroerd om iets extra's te controleren binnen de ruimte die ze hebben.

Service
Dhr.J.P.Moonen (Schimmert)
11/09/2015
9

Met deze auto is alles netjes verlopen.

Service
jacques Strik (Bunde)
11/09/2015
8

ik vind het een hele prestatie om zo hoog te scoren!

Verkoop
Leon (Schinnen)
11/09/2015
10

De correcte en vriendelijke behandeling.

Service
m meulenberg (nieuwstadt)
11/09/2015
9

gewoon een goede dealer

Service
Rob Wagter (Geleen)
11/09/2015
8

ik werd goed behandeld, men heeft tijd genomen voor mij, probleem goed opgelost

Verkoop
Sjon geurts (Hoensbroek)
11/09/2015
10

Goede en zeer vriendelijke service

Verkoop
Anoniem
26/08/2015
9

Klantvriendelijk, service is goed. Heel duidelijk antwoord op je vragen.

Verkoop
Anoniem
26/08/2015
9

Correcte behandeling en voorlichting

Service
Dhr. A.Smeets (Buchten)
20/08/2015
9

De afhandeling van het probleem aan mijn auto is op een zeer goede en adequate manier afgehandeld door werkplaats en receptie

Service
Anoniem
19/08/2015
7

Beter service m.b.t. navigatie software is welkom

Service
Anoniem
19/08/2015
5

Ik schrok toch wel even toen mij verteld werd dat de voorbanden aan vervanging toe waren na....schrik niet 25.000 km. Wat vindt u hier zelf van?

Verkoop
Dhr P. Frijns (Geleen)
19/08/2015
9

Ik vond zowel de ontvangst zonder afspraak vriendelijk en prettig als de verdere afhandeling bij verkoop en overdracht.

Verkoop
Ackermans (Hulsberg)
17/08/2015
8

vriendelijkheid. hebben wel twee maal lang moeten wachten.
Vind alleen jammer dat mijn dealer nu voor mij ver weg is. Moet er dus steeds wachten als hij een beurt krijgt.

Verkoop
Boudewijn Vaessen (Simpelveld)
17/08/2015
10

Goede eerlijke service.
goede klik met verkoper.

Service
C.M. Schwenke (Maastricht)
17/08/2015
9

Omdat ik zeer tevreden ben over de behandeling, terugkoppeling en uitvoering van de werkzaamheden aan mijn auto.

Verkoop
Dave Ubbink (Meers)
17/08/2015
9

zeer tevreden over advies bij aankoop en levering van de auto

Service
Dhr. H.Hillen (Beek)
17/08/2015
9

Goede service en prima behandeling

Service
Anoniem
13/08/2015
9

hoge tevredenheid

Service
Jac. Eijkenboom (Sittard-Geleen)
13/08/2015
8

Goede voorlichting bij de afspraak van de kleine onderhouds beurt
en tijdens de werkzaamheden hadden ze geen problemen dat
ik er bij bleef

Service
Loe Hayen (Oirsbeek)
11/08/2015
8

goede service en vriendelijke behandeling en vooral goed onderhoud

Service
Anoniem
05/08/2015
10

Zeer attente mensen. Prijsopgaves kloppen precies. Goede uitleg en afstemming. Fijne wachtruimte. Onderhoud meteen goed. Warm aan te bevelen.

Verkoop
Dhr. R. Hoen (Amstenrade)
05/08/2015
9

Een prima dealer met een goede showroom, prettige verkopers die duidelijke informatie geven (en communiceren), geweldige aflevering, maar bovenal: de Auris TS Full Hybrid is een fantastische auto!

Service
miranda fiddelers (susteren)
05/08/2015
10

klantvriendelijk en super service

Verkoop
Rene Koevoets (Heerlen)
04/08/2015
10

Ik rijd al zeker twintig jaar Toyota en steeds regulier onderhoud en andere reparaties bij deze dealer. De auto's hier ook allemaal gekocht. Ik ben altijd erg tevreden over de wijze waarop ik ben behandeld en de betrouwbaarheid van de auto's. Steeds een rustig en zeker gevoel tijdens het rijden. Klantvriendelijkheid, kwalitatief prima service en betrouwbaarheid zijn wat mij betreft de belangrijkste pijlers om steeds weer naar deze dealer te gaan!!

Service
Anoniem
29/07/2015
8

prima service

Service
Anoniem
29/07/2015
8

ze verdienen dit cijfer

Service
joswe helgers (geleen)
29/07/2015
9

omdat hij zich aan zijnafspraken houdt

Service
Swelsen (Neerbeek)
29/07/2015
9

vakkundig en vriendelijk personeel.

Service
Dhr. H. Bougie (Beek)
16/07/2015
7

Beurten eorden correct uitgevoerd. Wachttijd tijdens de beurt kloppen voor de zoveelste keer niet en geen extra kosten door het aanbieden van werkzaamheden buiten de voorgeschreven beurten van Toyota om.

Service
Meijer nicolaas (Stein Lb)
16/07/2015
9

De dienstverlening is gewoon goed.

Service
Dhr. J. Henneman (Beek)
15/07/2015
10

Vakkundig personeel, correcte vriendelijke behandeling, daar waar gevraagd en soms ook ongevraagd deskundig advies , altijd goede informatie. Zou er anders geen30 jaar gebleven zijn

Verkoop
mevr mca emans van poll (sittard)
15/07/2015
8

goede verkoop advies

Service
Peter van Cooten (Geleen)
15/07/2015
10

Alles was OK

Service
Anoniem
08/07/2015
9

goede service

Verkoop
Anoniem
08/07/2015
10

reeds lang klant . heb reeds veel nieuwe toyota's gekocht, o.a. yaris, corolla en auris. Ben nog altijd
tot overeenstemming gekomen.

Service
Dhr. M. de Louw (Geleen)
08/07/2015
8

Het maken van de afspraak, de terugkoppeling daarvan, de uitvoer van de beurt en daaropvolgend het bespreken van de kosten zijn allemaal zaken die uitstekend verlopen.

Verkoop
Dhr. Willems (Elsloo)
08/07/2015
9

Ondanks dat ze eigenlijk een 10 verdienen, heb ik dit niet gegeven omdat ze misschien dan op iets gaan bezuinigen en nu blijven ze streven voor een vette 10.

Service
Ploum (Landgraaf)
08/07/2015
4

Te duur. Was een grote beurt. Deze was klaar binnen 1,5 uur? Kosten waren 550 euro incl. Airco reiniging. Vind ik veel geld voor 1,5 uur werk.

Service
Jos Koch (Brunssum)
06/07/2015
9

Houden zich aan gemaakte afspraken behulpzaam en vriendelijk personeel,graag volgende keer uitleg over vermelding op de factuur van vervanging onder garantie,zodat er achteraf niet over gebeld hoeft te worden

Service
H P M Kurvers (Geleen)
30/06/2015
9

Behulpzaam heid

Service
Henk Mattheij (Sittard)
25/06/2015
9

deskundigheid,klantvriendelijkheid en service .

Service
M. Bosch (Sittard)
24/06/2015
8

Voornamelijk vanwege de goede service en vriendelijkheid bij reparaties

Service
Harry Schreurs (Limbricht)
23/06/2015
9

Vriendelijke en correcte behandeling. Men levert nog kwaliteit en op tijd.

Service
Alphons Rings (Stein)
18/06/2015
8

Zeer tevreden, vriendelijk personeel ( een 8 is ruim voldoende ) een hoger cijfer is een mooi streven maar de "8 " vast houden is al moeilijk genoeg en voor mij voldoende.

Verkoop
Drielsma lou (Maastricht)
18/06/2015
10

Alles wad prima

Service
Alex Daniëlse (Sittard)
17/06/2015
10

Het persoonlijk contact en vaak de herkenning bij naam of voornaam van de klant. Het gevoel dat de directie en medewerkers de tijd nemen om open te staan voor je vragen of informatie. Kort gezegd een bedrijf dat klantvriendelijk en correct service biedt.

Service
Anoniem
17/06/2015
10

Vriendelijk vak mensen in dienst en behulpzaam

Service
Anoniem
17/06/2015
8

Mijn leve lang Peugeot gereden, Toyota is eerste andere automerk voor mij, werd goed ontvangen tijdens aankoop en ben tevreden, ben zestiger en rijdt sedert 18 auto, dus héél lang Peugeot en sedert 3 jaar Toyota

Service
Anoniem
17/06/2015
9

Niks mis mee.

Service
Anoniem
17/06/2015
7

Zijn een jaar klant bij jullie. er lopen nog enkele afspraken, als deze correct
worden na gekomen wordt het cijfer vast hoger.

Service
B. Baggen (Geleen)
17/06/2015
8

Ze zijn vriendelijk en correct.

Service
Dhr.PA.Hoefnagels (Schinveld )
17/06/2015
9

Een goede en vriendelijke ontvangst en behandeling.
Heel duidelijke prijsopgave en gedurende de beurt en apk keuring goed overleg bij vervanging reparatie van onderdelen.
belangrijk punt vooraf n indicatie gegeven met n prijsopgave (redelijke) bij bv 7000km de remblokken en multiriem laten vervangen, zodat ik hiermee rekening kan houden.

Service
Harry (Brunssum)
17/06/2015
10

Monteurs doen wat ze moeten doen en meer. Ook wat de klant vraagt wordt zeer naar behoren uitgevoerd.
Personeel werkplaatsreceptie is vriendelijk, behulpzaam en eerlijk.

Service
Henk (Beek )
17/06/2015
8

Vriendelijke medewerkers, die goed omgaan met de klanten.

Service
Jan Boogers (Stein)
17/06/2015
9

nette uitstraling , prettige omgang

Verkoop
K.köhnen (Nieuwstadt)
17/06/2015
10

Goed merk auto
Goeie service

Service
Paul van Helden (Susteren)
17/06/2015
10

Ik heb zeer goede ervaringen met deze dealer.

Service
Victor Debats (Sittard)
17/06/2015
9

Zeer goede kwaliteit en service

Service
Anoniem
04/06/2015
9

Goede service,duidelijkheid over prijzen.

Service
I. Horssels (Geulle)
04/06/2015
10

Erg tevreden over de gehele service, van verkoper tot monteur. Vriendelijkheid en vakmanschap

Service
Leo Muytjens (Geleen)
03/06/2015
8

Ben in zijn geheel erg tevreden

Verkoop
Anoniem
01/06/2015
8

Men zou nog beter scoren als men alles 100% eerlijk zegt. men zei de trekhaak !!! mag een kogeldruk hebben van 52,5 kg exclusief de fietsendrager, en bij nazoeken op het internet kwam ik erachter dat het 52,5 kg is inclusief fietsendrager. dus blijkt achteraf dat ik mijn elektrische fietsen niet mee kan nemen. dat is wel jammer. Verder ben ik tot nu toe erg tevreden.

Verkoop
Dhr. Vogel (Sittard)
01/06/2015
10

Goede advisering en uitleg hybrid techniek. Direct proefrit aangeboden om mij te overtuigen.

Service
Anoniem
27/05/2015
10

Men is erg vriendelijk en duidelijk over hetgene wat het onderhoud betreft, tevens luistert men ook naar de klant.

Service
Anoniem
20/05/2015
9

Zeer goede service en zeer goed onderhoud, de prijs was conform de vooraf ontvangen prijsopgave.

Service
mevr JJM CLAESSEN. (STEIN)
20/05/2015
9

ik heb mijn toyota ruim drie jaar ben altijd goed en vriendelijk behandeld,en maak nog steeds
bij mijn vrienden reclame voor deze dealer.

Service
Anoniem
18/05/2015
6

Doen niets aan het feit dat de toyota niet voldoende oplaadt

Service
P. Beckers (Munstergeleen)
18/05/2015
8

Dit is al ruim 30 jaar mijn vaste Dealer. Ik ben hier al deze tijd naar volle tevredenheid behandeld. De service is altijd goed en de mensen zijn kundig en vriendelijk. Hoewel de prijs ten opzicht van andere dealers duurder is weegt dit niet op tegen de voordelen. Hij mag van mij op deze manier doorgaan.

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Goede service

Service
Anoniem
13/05/2015
9

een mooie goede zaak waar ik graag terug komt.

Service
Anoniem
13/05/2015
10

Alles naar wens

Service
Anoniem
13/05/2015
8

Klant vriendelijkheid en goede service

Service
j.b.schrijver (sittard)
13/05/2015
9

omdat ze heel goed zijn

Service
John Smit (Brunssum)
13/05/2015
8

gewoon goed

Service
Raets HJT (Brunssum)
13/05/2015
9

Klantvriendelijke benadering en adequate afhandeling van toezeggingen c.s.

Service
Anoniem
29/04/2015
3

Slechte voorlichting, idee ontstaat dat informatie die bekend is en nadelig is voor de klant, in de zin van extra kosten, wordt achtergehouden. Verder slechte communicatie binnen het bedrijf

Verkoop
Anoniem
29/04/2015
8

Dit is zeer klantgericht

Service
Anoniem
29/04/2015
8

is prima voor mij

Service
Arno Meulenberg (Geleen)
29/04/2015
9

Verkoper klantvriendelijk, aflevering prachtig, prijs ingeleverde auto goed, voorlichting zeer goed, kortom helemaal geen minpunten behalve wat mijzelf betreft had ik gaarne gezien dat ik gebruikte winterbanden heb kunnen inleveren.

Service
Dhr. en Mevr. Schiffelers (Heerlen)
29/04/2015
10

Goede service en afspraak is afspraak. Tevens Klant gericht en vriendelijk personeel.

Service
hans veerkamp (leudal)
29/04/2015
9

wij hadden een duidelijke en eerlijke verkoper van de nieuwe auto en ook de werkplaatsafspraak verliep soepel en de uitgevoerde beurt en bandenwissel verliep vogens afspraak

Service
Jo Meulmeester (Hoensbroek )
29/04/2015
8

Ben tevreden over de correcte behandeling door het werkplaats personeel en over de service die geleverd wordt.

Service
Karin Kön
29/04/2015
10

Service en klantvriendelijkheidbij verkoop nieuwe auto is goed.
Service en klantvriendelijkheid bij onderhoud van de auto is goed.

Service
P.A.J.Severens
29/04/2015
8

Ben ruimschoots tevreden over mijn ervaring.

Service
Rob Cohen (Geleen)
29/04/2015
9

De kundigheid, duidelijkheid en de hulpvaardigheid van de monteurs en baliepersoneel.
Verder heb goede ervaringen met de verkoopafdeling (3 toyota's hier gekocht).

Service
Hr. Kees Weterings (Stein)
09/04/2015
9

Vriendelijk

Service
Peter (Geleen)
09/04/2015
9

Correcte afspraken. Werkzaamheden worden goed uitgevoerd.

Service
Hugo Brouwers (Einighausen)
09/04/2015
9

Zeer goede service. Houden zich goed aan de gemaakte afspraken.

Service
Anoniem
08/04/2015
7

Ik vind het personeel nogal afstandelijk.

Service
dhr.Bemelmans (Geleen)
08/04/2015
8

nog steeds tevreden sinds ik klant ben, al baalde ik enorm toen men me €9,00 vroeg voor 2 batterijtjes voor in de sleutel waarde 3 voor €1,00 tijd nog geen 5 min. men had me kunnen uitleggen hoe het in zijn werk ging zodat ik dit zelf kon doen.

Service
Anoniem
01/04/2015
8

Ik ken een eoordeling toe op grond van mijn mening!

Service
mevr claessen (stein)
01/04/2015
10

Ik ben altijd goed en vriendelijk behandeld.

Verkoop
Anoniem
26/03/2015
9

klantvriendelijk, niet opdringerig, genoeg bedenktijd en met de klant meedenken

Verkoop
D.v.Arensbergen (Elsloo)
26/03/2015
10

Zowel bij deze als de vorige auto heeft de dealer zich correct, behulpzaam en prettig opgesteld.

Service
Anoniem
25/03/2015
10

deskundig, goede service en zeer vriendelijk

Service
Anoniem
25/03/2015
7

Meedenken met de klant, niet meteen de hoofdprijs vragen maar alle opties meegeven.
Dat zou betekenen dat er in ons geval 3 scenario's worden geschetst:
2200 euro alles,
1500 euro alle apk-onderdelen aangepast met complete toyota onderdelen,
820 euro met een minimale oplossing.
Uiteindelijk wel meegedacht met de klant. Weliswaar op aandringen van de klant.

Service
Fons Rings (Stein)
25/03/2015
8

Goed en tevreden

Service
J.Chr.v.d.Veen (Geleen)
25/03/2015
8

Klantvriendelijkheid

Service
Marcel Ludwig (Brunssum)
25/03/2015
10

Medewerkers kennen de klant bij naam. Iedere klant is dus uniek. Prijzen zijn duidelijk en de uitleg is goed. Personeel is vriendelijk, de werkkwaliteit is top.

Service
Anoniem
24/03/2015
8

Dealer lijkt redelijk betrouwbaar in reparatieadviezen. In ieder geval heb ik 137.000 km gereden zonder problemen

Service
Anoniem
24/03/2015
9

Vriendelijk, prettige bediening.

Service
Dhr. Bougie (Beek)
24/03/2015
8

Professionele organisatie geheel in lijn met de kwaliteit van Toyota.

Verkoop
P. Ackermans (Valkenburg aan de Geul)
19/03/2015
8

Overall tevreden met de complete afhandeling van het koop proces van de nieuwe auto.

Service
Anoniem
18/03/2015
8

Ik ben zeer tevreden maar ik heb jaren samengewerkt met een professor en volgens hem was een zes een hoog cijfer voor de student; een acht was voor de professor en een tien was voor God.
Nogmaals absoluut geen opmerkingen en de koffie is prima.

Service
Anoniem
16/03/2015
8

omdat ik tevreden ben over personeel en werkzaamheden

Service
hhr.drent (beek lb)
16/03/2015
9

klant vriendelijk en leuke ontvangst

Service
Anoniem
12/03/2015
10

klantgericht, betrouwbaar

Service
Anoniem
11/03/2015
8

Betrouwbaar, duidelijk, net, deskundig, servicegericht. Fijne wachtruimte of anders terugbreng service.

Service
Anoniem
11/03/2015
10

Ik ben gewoon altijd heel tevreden (geweest) over deze dealer.

Service
Anoniem
11/03/2015
8

Ik vind dat alles redelijk soepel verloopt. De tijd was wat te lang.

Service
Anoniem
11/03/2015
9

zeer tevreden

Service
Chris Kastrop (Born)
11/03/2015
8

Goede service

Service
Dhr. Kiel (Geleen)
11/03/2015
10

Duidelijke afspraken, correcte afhandeling en prima service

Service
Wil Tegelbeckers (Echt)
11/03/2015