Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

828 commentaren van in totaal 829 beoordelingen
Service
Dhr. V. Dreessen (Hulsberg)
19/09/2018
10

Dit bedrijf is gewoon goed. De afhandeling is netjes, de kwaliteit van de werkplaats is goed.

Service
Gerard Stijnen (Sittard)
19/09/2018
9

het bedrijf werkt heel goed, altijd uiterst correct,veel vakkennis en goede informatieverstrekking. De service is dus uitstekend

Service
Mevr.Kusters (Hoensbroek)
19/09/2018
10

Tot heden heel goed ontvangen en goed behandeld ook door het personeel.Vriendelijk en niet overdreven.

Verkoop
Tracy Wiertz (Geleen)
19/09/2018
10

Goede verkoper, duidelijke uitleg, maar zeker ook fantastische service bij onderhoud

Service
Jack Dukers (Sittard)
13/09/2018
9

Goede service en vakkundig

Service
jose helgers (geleen)
13/09/2018
9

omdat ik me hier goed geholpen voel

Service
Rob Plasier (Bunde)
13/09/2018
9

Betrouwbaar product, vriendelijke, behulpzame medewerkers.

Service
Wil Tegelbeckers (Echt)
13/09/2018
10

Zij zijn klantvriendelijk en weten waar ze het over hebben.

Verkoop
Dhr. Peter Geilen (Sittard)
12/09/2018
10

Het personeel is hartelijk, behulpzaam, goed geschoold en de kosten zijn laag

Service
Ivo Tillie (Geleen)
06/09/2018
9

Service, klantvriendelijkheid en deskundigheid zijn erg goed.

Service
Chrit op den Camp (Stein)
05/09/2018
8

Goede service

Service
May limpens
05/09/2018
10

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop alle medewerkers mijn vragen beantwoorden en over het onderhoud van mijn Toyota Prius.

Service
Cauberg (Sittard)
29/08/2018
9

Prima garage. Er is altijd ruimte voor verbetering.

Service
dhr Herveille
29/08/2018
9

We hebben onze Toyota een aantal jaar geleden bij Mengelers Sittard gekocht en nog nooit iets aan de auto gehad. Tevens heel erg tevreden over de klantgerichtheid en service van deze dealer

Service
Dhr. Janssen (Sittard)
29/08/2018
10

Onderhoud is duidelijk uitgelegd. Alles is nagekomen.Geen opmerkingen.

Service
hein marchal (stein)
29/08/2018
9

goed gesprek goed ontvangen receptie is goed heel beleefd

Verkoop
Thieu Ubachs (Sittard)
29/08/2018
10

Omdat door die alles wordt gedaan om je gerust te stellen. Want een auto kopen is toch wel een heel serieuze zaak. Die je natuurlijk ook eerst met de achterban doorneemt. Bovendien vond ik dat verkoper aan ons geen sprookjes vertelde Maar eerlijk en gemeend zijn visie gaf als dat nog was. Dit is een zeer kundige vakman. Die ook heel goed anticipeert op ons gevoel. En dat gaf een geruststellend gevoel. Dit niet alleen voor de auto die in beeld was, maar zeker ook het bedrijf Toyota Mengelers Sittard. Een mooi bedrijf waar je voelt dat dit bedrijf nog op de oude stoel geleerd is. Dat is mooi zeker voor de herkenbaarheid. Ik hoop dat ik nog vaak 'n auto bij Toyota Mengelers Sittard kan c.q. mag kopen. Ga vooral zo door. Maar dat zit wel goed

Service
math houben (Herten )
22/08/2018
10

Mengelers Toyota Sittard B.V is een goede garage en vriendelijke mensen die er werken met verstand van zaken

Service
Moonen J.P. (Schimmert)
22/08/2018
9

Ik kom er sinds 2004 en ben zeer tevreden, als er zich een verschil van inzicht voordeed werd het altijd fatsoenlijk opgelost.

Service
Frank Keysers
20/08/2018
10

Goede communicatie. Deskundige medewerkers. Betrouwbare afspraken. Proactief meedenkend. Goede uitstraling. Prima auto's.

Service
Friedel Schurgers-Backbier (Sittard)
10/08/2018
9

Alles wordt altijd correct na afspraak afgehandeld. En dat met een vriendelijke lach.

Service
Nico Neis (Susteren)
10/08/2018
10

goede en eerlijke service

Service
scheeren, h (Munstergeleen)
10/08/2018
9

Vriendelijk deskundig personeel. Duidelijke afspraken

Service
Leonne Theelen-Mengelers (Oirsbeek)
08/08/2018
9

Goede service, klantvriendelijk, goede terugmelding en prijsafspraak.

Service
HMM Caanen (Brunssum)
02/08/2018
8

De medewerkers zijn altijd vriendelijk en als ik wat vraag staan ze mij duidelijk te woord.

Service
dhr. W. Ortjens (Geleen)
01/08/2018
10

correct, snel en de receptie denkt mee bij incidentele storing

Service
H Kurvers (Geleen)
31/07/2018
10

Zeer tevreden

Verkoop
Math De Loo (Born)
24/07/2018
9

Professionele houding van de verkoper: in goede balans tussen formeel en amicaal. Deskundig, overtuigend en duidelijk. Vriendelijk en empathisch. Kleine tip: geef wachtende klanten wat meer aandacht, of bied iers te drinken aan om de wachttijd te overbruggen.

Verkoop
anny Paffen
19/07/2018
9

Een steekje laten vallen anders was het een 10 maar correct op gelost daarom toch 10

Service
dhr. E.M. Visser (Amstenrade.)
18/07/2018
9

Het aanbieden van een auto in de garage is altijd een zaak van vertrouwen. Het overleg van wat gecontroleerd ging worden met de beprijzing was duidelijk. Een goede nabespreking. Ik heb opnieuw het gevoel gehad dat Mengelers een vertrouwd adres voor het onderhoud van mijn auto.

Service
Dhr. Wetzels (Sittard)
18/07/2018
10

Vriendelijk geholpen bij afspraak.Afhandeling van onderhoudsbeurt, waarbij duidelijk werd verteld wat er gecontroleerd is en vervangen.

Service
,Joke van Daal (Schinnen)
18/07/2018
10

Personeel is zeer vriendelijk en men word er correct behandeld de showroom en receptie zien er zeer netjes uit echt een blikvanger

Service
Mevr. Franssen
18/07/2018
10

Over de service van Mengelers Sittard ben ik zeer tevreden! De medewerkers zijn vriendelijk en netjes en mijn auto wordt altijd in goede staat achtergelaten. Medewerkers geven kloppende adviezen en denken met de klant mee. Fijne service!Ter illustratie: toe ik laatst rond 9:00 uur s'morgens aan de balie stond voor de beurt en vroeg of de auto in plaats van het afgesproken tijdstip (16:30 uur) iets eerder klaar kon staan voor ons, omdat mijn oma - die met mij op en neer reed om de auto te brengen en halen - niet graag in heel druk verkeer rijdt, ontving ik diezelfde vroege middag al telefoon: de auto was gereed en klaar om opgehaald te worden. Thanks!

Verkoop
Sid Engelen (Elsloo)
18/07/2018
9

Goede en snelle service en uitstekend personeel

Verkoop
DHR.CREUSEN (urmond)
12/07/2018
9

goed te woord gestaan heel vriendelijke verkoper goede prijs voor onze inruil en goede afhandeling met de koop van onze nieuwe Toyota CH-R hybride

Service
Jeroen C.
12/07/2018
9

Ze bieden goede service en zijn goede bereikbaar, zowel telefonisch als digitaal.

Service
Mevr pijpers Medenbach (Elsloo)
12/07/2018
8

Ben zeer tevreden

Service
Mevr. A. Zegwaard
11/07/2018
9

Goede service en vriendelijk personeel

Service
Mevr. Verkoulen
11/07/2018
9

Ik ben al lange tijd zeer tevreden over deze dealer.

Verkoop
René Koevoets (Heerlen)
11/07/2018
10

Ik kom bij Toyota Mengelers Sittard al ongeveer 30 jaar, al vele auto’s daar gekocht. Steeds het onderhoud geregeld laten uitvoeren. Alleen deze aspecten, plus de erg leuke en klantvriendelijke medewerkers, zegt genoeg waarom ik steeds blijf terugkomen bij Toyota Mengelers in Sittard

Service
Miranda Fiddelers (Susteren)
10/07/2018
10

Vriendelijk, behulpzaam en goede service

Service
Dhr. W.Knols (Beek (L.))
09/07/2018
9

Alle afspraken zijn nagekomen, geen verrassingen achteraf. Helder en duidelijke uitleg. Bijzonder vriendelijk baliepersoneel!

Verkoop
Mevr K. Köhnen (Nieuwstadt)
03/07/2018
9

Goede service

Service
Deuss (Born)
02/07/2018
7

Ben goed en correct geholpen

Verkoop
E. Marti (Oirsbeek)
02/07/2018
9

Goede service, klantvriendelijk, warm welkom bij het ophalen van de auto.

Verkoop
Thei Staekenborg (Herten)
28/06/2018
9

Om de vriendelijke en duidelijke antwoorden op mijn vragen en de kennis van zaken.

Service
Ajm grothues (Munstergeleen)
27/06/2018
10

Vriendelijke mensen met goede kennis van hun werkzaamhedenJe krijgt koffie en thee of dergelijke gewoon een top service gehad en een korte wachttijd

Service
Jan van Dijk (6114CP Susteren 15e)
27/06/2018
8

service al 6 jaar uitstekend, ze hebben mij als vaste klant

Service
Drent (Beek lb)
21/06/2018
9

Wij zijn al vanaf 1972 Toyota auto rijders van mengeleers Toyota Sittard

Service
A.Mevis (Born)
20/06/2018
10

Tevreden

Service
Anja Valize (Brunssum )
20/06/2018
9

Ik had grote beurt + autowassen en uitzingen. Bij ophalen was auto niet fatsoenlijk uitgezogen. Dit kenbaar gemaakt aan de balie. Dit werd meteen opgepakt en auto werd "opnieuw' uitgezogen. Ik ben dus uiteindelijk tevreden naar huis gegaan maar was in 1e instantie zeer teleurgesteld. Als je verwacht in een schone frisse auto in te stappen. Verder ben ik altijd zeer tevreden over alle medewerkers en de diensten die zij tot nu toe geleverd hebben. Groetjes Anja

Service
Jac Henneman (Beek)
20/06/2018
10

Vakkundigheid, service, vriendelijkheid, meedenken. Klacht voor Toyota Nederland. Uw tarief voor een grote beurt klopt niet met de werkelijkheid. De prijs wordt mede gebaseerd op het werkplaatstarief. 1.9 geeft u aan, na 1 1/4 uur was de auto klaar. Betaal dan bijna 3/4 uur teveel werkplaatstarief. Medewerker is mij terwille geweest. Maar voel me toch hogelijk belazerd. Als ik niet had gewacht had ik het niet geweten en m.i. Veel te veel betaald. Na ruim 40 jaar voor het eerst geen prettig gevoel bij Toyota.

Service
Tony Janssen (Geleen)
20/06/2018
9

Vriendelijk en vakkundig bedrijf, waar men de klant meeneemt bij het wel en wee van zijn / haar auto.

Verkoop
Jolanda
18/06/2018
10

Zeer vriendelijk met alle aandacht en een luisterend oor naar de wensen die wij hadden. Resultaat een zeer mooie Toyota CHR waar wij super tevreden mee zijn.Ga vooral zo door Jasien.

Verkoop
Johan olde Scholtenhuis (Puth)
14/06/2018
9

Goede service, alles duidelijk uitgelegd, goede actie om de eerste 3 maanden 99 euro te vragen voor de leaseprijs.

Service
Mw haan
14/06/2018
3

Vanaf aankoop problemen aangegeven die na anderhalf jaar nog niet opgelost zijn terwijl dit binnen garantie had moeten gebeuren. Alles draait om winst.

Service
Wouters
14/06/2018
6

Slecht vooruit gedacht

Service
Alphons Rings (Stein)
13/06/2018
8

eerlijk en betrouwbaar

Service
Niek Meijer (Stein)
13/06/2018
10

De garage is goed bereikbaar. De afhandelingen zo wel aan de balie als de werkzaamheden in de garage zijn steeds correct.

Service
R. Aendekerk (Sittard-Geleen)
13/06/2018
9

Ofschoon vaste prijzen bij Toyota niet heel vriendelijk (best prijzig, maar niet anders dan andere merkdealers) zijn, was de service van buitengewoon hoog niveau.

Verkoop
Augustus J (Beek)
12/06/2018
8

Zeer klantgrericht . Zeer tevreden . Nemen de tijd voor je

Service
Mevr A Verduin (Maastricht)
07/06/2018
9

Ik ben zeer te vrede

Service
Eugene Gulikers (Born)
06/06/2018
9

Service en vriendelijkheid. Ook tijdens wachttijd een praatje gemaakt met een van de verkopers.

Service
H. Hempe (Geleen)
06/06/2018
6

Uit het vorige kunt u uw conclusie trekken. In eerdere uitleg, onduidelijke prijs afspraken, hectiek aan de balie bij telefonischeafspraak.

Verkoop
Dhr. A.E. Borger (Sittard)
04/06/2018
10

Vlotte bediening. Goede adviezen over wat wel/niet zo zinvol is om in het leaseplan mee te nemen. Goede uitleg bij aflevering. Ook nadien heel behulpzaam bij het regelen van enkele aanvullende zaken.

Service
Mevr. van den Abeele - Koenen (Sittard)
01/06/2018
10

Ik word er steeds correct en vriendelijk geholpen.Ik voel mij prettig in deze garage nooit is hun iets teveel.Wanneer ik tussendoor voor een kleinigheidje ga nemen ze daar ook de tijd voor.Dat vind ik belangrijk.

Service
Dhr Wouters (Nuth)
30/05/2018
10

Zeer betrouwbaar en vriendelijk personeel.

Verkoop
Fons Andrieu (Merkelbeek)
30/05/2018
10

Ik ben al vele jaren een zeer tevreden Toyota rijder en klant bij Toyota Mengelers. Je wordt er prima behandelt, de prijzen zijn goed en Toyota is een dijk van een merk. Nu ook nog met een blikvanger als de nieuwe CH-R. Mijn mooiste auto ooit.

Service
Grignion Schmeits (Einighausen)
29/05/2018
9

De klantbenadering en tevredenheid m.b.t. probleemoplossingen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden is voor mij belangrijk.

Service
John Smit (Brunssum)
29/05/2018
8

De goede ervaringen in het verleden.

Service
M. Scheijen (Geleen)
29/05/2018
9

Prima service en deskundig personeel. Er is altijd wel iets te ritselen inzake reparaties en/of servicebeurt. Occasions zijn tip-top.

Service
mevr Cobbenhagen (Sittard)
29/05/2018
8

omdat ik tevreden ben

Service
R. Erkens (Oirsbeek)
29/05/2018
10

De mensen, zowel aan de receptie als in de werkplaats zijn zeer klantvriendelijk, hulpvaardig, servicegericht en meedenkend. Van te voren wordt mij gezegd wat ik ongeveer moet betalen voor de beurt. Daarna word ik goed op de hoogte gehouden van extra (on)kosten. Kortom: ben zeer tevreden over de gang van zaken met de Toyota dealer in Sittard.

Service
H. Meurders (Grevenbicht )
24/05/2018
9

Zeer tevreden, goede service.

Service
H.W. Janssen (Heerlen)
16/05/2018
9

Prima ontvangst en service. Je voelt je KLANT.

Service
Hub en Heidy Erckens
09/05/2018
10

Nu bijna 5 jaar toyota rijder en dik tevreden over de werkzaamheden en het personeel

Service
Ron Heutz
09/05/2018
10

Altijd perfecte service.

Service
Mevr. Driessen (Urmond)
04/05/2018
9

Goede service, vriendelijke en juiste benadering

Service
Mevr. Krielen (Geleen)
04/05/2018
8

Goede service en vriendelijke bediening.

Service
J.Berger (Sittard-Geleen)
02/05/2018
10

Bij Mengelers krijg je de juiste voorlichting, informeert men correct over stand van onderhoud en eventueel te vervangen onderdelen. Zelfs bij het wel of niet vervangen van de ruitenwissers wordt er overleg gepleegd. Goede keuze in het kiezen van het onderhoudspakket.

Service
Jeannette Hinlopen (Hoensbroek)
02/05/2018
9

Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers, prettige ontvangst en je weet van te voren wat het ongeveer gaat kosten!Monteurs zijn ( voor zo ver als ik dat kan beoordelen ) deskundige vriendelijke mannen en vrouwen .

Service
Jos Junggeburt (Landgraaf)
02/05/2018
10

Correct Kundig Vriendelijk. Aan iedereen aan te bevelen.

Service
Kasper Koonen (Elsloo)
02/05/2018
8

Vriendelijk personeel, duidelijke communicatie, tevreden over onderhoud.

Verkoop
Nathalie (Brunssum )
02/05/2018
10

Heel vriendelijke medewerkers die goed uitleg gaven. Namen echt de tijd????

Service
Rob van Osch (Berg aan de Maas)
02/05/2018
10

Klacht werd serieus genomen , direct gekeken door monteur en zeer vlot verholpen door 2 monteurs

Service
j sloesen (stein)
26/04/2018
9

ik geef een 9 service is goedt was een tien als de wacht tijd korter was

Service
Kees Weterings (Stein)
26/04/2018
9

Ik ben al jaren klant bij Toyota Sittard, vanwege het goede contact en de goede informatie.

Service
Mw. Kohlen (Geleen)
26/04/2018
10

Gewoonweg goed, top service.

Service
Dhr. H. Corba (Brunssum)
25/04/2018
9

Zeer snelle afhandeling. En op de afgesproken tijd.

Service
Louk Savelkoul. (Sittard)
25/04/2018
9

Super vakkundige zaak.

Verkoop
Ton van Tilburg (Susteren)
25/04/2018
10

goede service en klant vriendelijk

Service
fransM (Sittard)
19/04/2018
9

Zeer vriendelijke personeel altijd hulpvaardig en kwaliteit van Toyota staat buiten kijf

Service
Paul van Helden (Susteren)
18/04/2018
10

Ik ga altijd met plezier naar ** omdat ze er iedere keer in slagen mijn verwachtingen te overtreffen.

Service
Yvon Hölsgens-Bouts (Obbicht)
18/04/2018
10

alles volgens afspraak correct geregeld.

Verkoop
Mcm coenen (Hoensbroek)
16/04/2018
10

Goede service en vriendelijk duidelijk

Service
Door Erkens (Schinnen)
12/04/2018
8

De prijs voor een onderhoudsbeurt is pittig maar als je erna weer een jaar lang probleemloos kunt rijden, dan weet je waarom je deze prijs betaald en dat het zich terugverdiend.

Service
Jo Muijlkens
12/04/2018
8

service en klantvriendelijkheid is oke

Service
Meulmeester (Hiensbroek)
10/04/2018
10

Ik word steeds heel vriendelijk en goed voorgelicht behandeld en dat een reeks van jaren

Service
Frans Penson (Urmond)
05/04/2018
10

Service is TOP !!!

Service
Peter Hulst (Sittard)
05/04/2018
8

Het is een goede dealer, met goede service en vriendelijke medewerkers. Bij de aanschaf van een occasion adviseer ik altijd om bij meerdere dealers te kijken of je moet een zoekopdracht bij de dealer kunnen plaatsen. Dit gebeurde helaas niet toen ik onlangs een Lexus bij een andere dealer heb moeten kopen.

Service
W.Goossens (Munstergeleen.)
05/04/2018
9

Vriendelijk, correct, duidelijke afsprakken

Service
pierre meulenberg (meerssen)
04/04/2018
9

alles volgens afspraak.

Service
Jo Niellissen (Sittard.)
28/03/2018
8

Wanneer mensen een hogere positie krijgen in de organisatie dan moeten zij niet met de neus in de lucht lopen. Een vriendelijk goedemorgen of goedemiddag moet er altijd vanaf kunnen of zie ik dat verkeerd?Voor de verdere rest zijn er geen op- of aanmerkingen in de negatieve zin.De mensen van de receptie ( Balie ) zijn heel klantvriendelijk, behulpzaam en zij weten waar zij over praten. Dus perfect.

Service
Leo Pelzer (Landgraaf)
28/03/2018
9

Service Perfect Uitgevoerd , Balie Medewerkers Heel Netjes .

Service
Mevr. Simons-Verheijden (Roosteren)
28/03/2018
10

Bij mijn eerste bezoek hartelijke ontvangst bij de receptie, aangezien ik wat vragen had omtrent een kleine beurt is men gelijk op zoek gegaan naar de desbetreffende persoon. Kreeg uitgebreid antwoord op mijn vragen. Na mijn bezoek aan de werkplaats werd mij uitgelegd welke handelingen er gedaan waren om mijn auto weer tiptop in orde te krijgen. Tijdens wachttijd gebruik kunnen maken van WIFI en koffie.

Service
Harry Heldens (Sittard)
22/03/2018
9

Duidelijke en concrete afspraken die nagekomen worden, op en top betrouwbaar!

Service
Fam MMJ Peeters (Hoensbroek)
21/03/2018
8

altijd correct behandeld en de afspraken goed na komen zo wel bij de beurten groot of kleinen het onderhandelen en afleveren van de aankoop van een nieuwe Toyota dik oke

Service
Jos Linsen (Heerlen)
21/03/2018
8

Omdat ik erg tevreden ben over de benadering van de medewerkers, en de duidelijkheid over prijzen vooraf.

Service
Mevr. Dohmen (Vaals)
21/03/2018
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Kennis van zaken en prettig in omgang. Tevens goede verleende service.

Verkoop
A. Coenen / W. Wever
15/03/2018
10

Zeer vriendelijke en bekwaam personeel. Men neemt hier nog de tijd voor jou als klant.

Service
Rings Alphons (Stein)
15/03/2018
8

Klantvriendelijk personeel,goede kwaliteit, (prijs) afspraak is afspraak, wij zijn al jaren zeer tevreden.

Service
G S
14/03/2018
10

Wordt altijd vriendelijk geholpen en goeie service

Service
Maurice Crals (Geleen )
14/03/2018
8

Ze gaan met zorg met hun klanten om

Service
Mevr K Köhnen (Nieuwstadt)
07/03/2018
9

Goede serviceNetjesDuidelijk met afspraken

Service
Monique Linckens
07/03/2018
9

Goede service, correcte behandeling, komen afspraken na.

Service
Nelie Dormans (Munstergeleen)
07/03/2018
10

Als er bij de keuring en beurt extra kosten bijkomen, dan wordt ik daarvan eerst telefonisch op de hoogte gebracht en wordt er samen met de werkplaats overlegd hoe of wat en doorgegeven wat de extra kosten zijn. Correcte en vriendelijke benadering.

Service
Rob Theunissen (Sittard)
02/03/2018
10

vriendelijk klantgericht.

Service
Cor Bergmans
28/02/2018
10

goede service

Service
Math (Sittard)
28/02/2018
8

Goede kwaliteit en altijd klantvriendelijk

Service
R. Coenen (Doenrade)
28/02/2018
10

Zeer goede service en kwaliteit.vriendelijk personeel en correct.

Service
J.F.G. Meerts (Geleen)
27/02/2018
8

Goede en correcte afhandeling van zaken omtrent het onderhoud.

Service
H.I.Homminga (Born)
06/02/2018
9

Al 55 jaar met toyota zeer tevreden, met dank.

Service
Jos Moers
29/01/2018
9

Prettig contact, goede dienstverlening, geen verrassingen, goede prijs.

Service
H. Beuger (Voerendaal )
24/01/2018
9

Zeer correcte behandeling en vriendelijk personeel. Alle afspraken correct nagekomen.

Service
JGM Verheijen (Echt)
24/01/2018
9

Er is totaal niets aan te merken op deze dealer

Service
Jos Caris (Sittard)
24/01/2018
10

alles is naar tevredenheid

Service
Marlies Willems-Schrijen (Guttecoven)
24/01/2018
9

Vriendelijk personeel en komen afspraken na

Service
P.Sevriens (Echt)
24/01/2018
9

Word snel en goed geholpen

Service
Piet Ummels (Brunssum)
18/01/2018
9

ik voel me als klant gewaardeerd

Service
Jan Huydts (Beek)
17/01/2018
10

Een bedrijf waarin ik vertrouwen heb en dat dit ook uitstraalt. Zeer klantvriendelijk personeel en monteurs. Een "Toyota-waardig" bedrijf! (Zo goed als de auto is, zo is ook het bedrijf)

Service
Jos Martens (Buchten )
17/01/2018
9

Ik ben erg tevreden met de servicebeurten die zij bij mijn auto uitvoeren !

Service
Anoniem
10/01/2018
8

Herkenning als vaste klant is belangrijk. Het zou mooi zijn als er ook een aanbod was van goede ( goedkopere) alternatieven op het gebied van onderdelen en accessoires. Vooral van belang voor oudere auto's.

Service
Dhr J.Willems
03/01/2018
9

Klantvriendelijkheid, service, vriendelijk personeel

Service
Hans Hillen (Beek)
03/01/2018
10

Ik ben al sinds 2010 een zeer tevreden klant van Toyota Mengelers Sittard. Prima service, correcte behandeling en naleving van gemaakte afspraken.

Service
Anoniem
02/01/2018
10

Wij zijn al sinds 1984 klant bij Mengelers. We hebben er 4x een nieuwe auto gekocht. Te weten: Toyota Corolla (14jaar mee gereden) Suzuki Alto (14jaar mee gereden) Toyota Camry (22jaar en nog in gebruik) Suzuki Alto (8 jaar mee gereden en aan dochter verkocht). Ook de 2e hands Toyota Verso heeft er bij ons alweer 5 jaar op zitten. Hij was 7 jaar bij aankoop. Alles rijdt prima. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Nauwelijks mankementjes. Je moet gewoon bij Mengelers zijn als je zorgeloos wilt rijden.

Service
Anoniem
28/12/2017
10

Alleen maar lof voor Toyota Mengelers in Sittard. Je wordt er altijd prima geholpen. Men is vriendelijk, denkt met de klant mee en heel behulpzaam.Kostenopgave vooraf die altijd juist is.

Service
Anoniem
27/12/2017
9

Vanwege de uitstekende service, en duidelijke uitleg over de werkzaamheden

Service
Anoniem
27/12/2017
9

De uitgevoerde werkzaamheden zijn niet helemaal goed afgerond. Losse afdekkap op pluspool van de accu, rammelende afdekplaat van het interieurfilter na vervanging en de bestuurdersstoel staat niet in de oude positie. De kostenopgave is prima alsmede de receptie medewerkers die vriendelijk en correct zijn.

Service
J Jacobs
27/12/2017
9

klantvriendelijk en behulpzaam op alle vragen

Service
Dhr. L. Korsten (Nieuwstadt)
22/12/2017
10

Hebben ons nooit in de steek gelaten, zelfs zonder afspraak word je geholpen op zaterdagmorgen en is dit voor mij een geweldige service.

Service
Laaper (sittard)
21/12/2017
9

vriendelijk, klantgericht, bereid mee te denken

Service
Anoniem
20/12/2017
8

omdat cijfer 8 aangeeft dat ik zeer tevreden ben

Service
Anoniem
20/12/2017
8

Zeer tevreden over de ontvangst en afhandeling. Auto volledig gepoetst terug gekregen. Wel jammer dat de ruitensproeiers 3 dagen later bevroren waren, terwijl ik gevraagd heb of de auto helemaal winter klaar was. Is door Mengelers in Landgraaf opgelost.

Service
Anoniem
20/12/2017
7

prijs voor een vervangende accu veel te hoog

Service
JP Vroemen (Sittard)
20/12/2017
9

correccte vriendelijke bediening

Verkoop
Theo Bucks (Stein)
20/12/2017
9

Ik ben er altijd goed geholpen; dit is mijn 4e Toyota Yaris

Service
Jo Habets (Bunde)
13/12/2017
9

Ik geef nooit een 10, dus 9 is de beste score

Service
willy hubert
13/12/2017
8

in algemene zin, gelet op alle details is naar mijn oordeel een acht op zijn plaats.

Verkoop
Martijn Vader (Stein)
12/12/2017
10

Vriendelijk, behulpzaam, geeft de klant alle tijd en ruimte zodat de klant tevreden weg gaat.

Service
Anoniem
07/12/2017
9

Een goede service, vooral ook erg persoonlijk en vriendelijk. Van receptie tot en met service balie. En vooral ook duidelijkheid. Zeer prettig.De factuur is duidelijk en de mensen zijn bekwaam.

Service
Bert van Klaveren (Munstergeleen)
07/12/2017
10

TOYOTA Mengelers 'ademt' klantvriendelijkheid en maakt dat ten volle waar. Zeer servicegericht! En verademing.....

Service
Loe Hayen (Oirsbeek)
07/12/2017
9

Ben zeer tevreden alles naar wens uitgevoerd

Service
Mevr. A. Dackus (Bunde)
07/12/2017
10

Behulpzaam en klantvriendelijk personeel.

Service
dhr Molenaar (Munstergeleen)
06/12/2017
9

Goede servers

Service
Fam. Braam (Sittard)
06/12/2017
8

Zeer goede service en correcte behandeling.

Service
Leon (Sittard)
06/12/2017
2

De dealer is telefonisch slecht bereikbaar. Komen de afspraken niet na. De dealer is gewoon te groot. Hier is het duidelijk dat je weer een nummer wordt ipv. een persoon. Vriendelijkheid is ver te zoeken. Ik wil hierna weer graag een Toyota, maar zal deze waarschijnlijk bij een andere dealer aanschaffen.

Service
Rhené A. Emmerich (Sittard)
06/12/2017
10

Toyota Mengelers Sittard is al decennia lang mijn dealer. Steeds tot volle tevredenheid. Eerste opvang van receptie in dit geval van Richard en Antoine steeds vriendelijk en goed gehumeurd en vakbekwaam. Ook chef de garage en monteurs vakbekwaam en welwillend. Vandaar de 10!

Service
Ron van Hoof (Amstenrade)
06/12/2017
9

Goede service, vriendelijk personeel, kosten vooraf duidelijk

Service
van mechelen edu (echt)
06/12/2017
9

Accurate zorg aan de auto, vriendelijk personeel, vakkundigheid, uitstraling en nette zaak

Service
Anoniem
01/12/2017
10

Vriendelijke medewerkers, proactief, deskundig, goede communicatie.

Service
G.H.M. Driessen (Beek (L))
29/11/2017
8

De afgesproken prijs en duur waren correct.

Service
Anoniem
23/11/2017
9

vriendelijk, altijd een goede oplossing, betrouwbaar,service gericht, goede uitleg van de werkzaamheden ook van de monteurs.

Service
Anoniem
22/11/2017
9

Al jarenlang zeer correcte afhandeling van afspraken en hoge kwaliteit in onderhoudsbeurten.

Service
fc soleil (brunssum)
22/11/2017
8

goed behandeld en altyd op vragen een antwoord gekregen.

Service
Geer Gijzelaars (Echt)
22/11/2017
10

Gewoon fatsoenlijke en behulpzame mensen die betrouwbaar zijn en staan voor hun funktie. Ervaringen met hetgene wat is afgesproken als je beroep op hun doet zijn prima! ( en de zithoek is 100%.)

Service
HJT Raets (Brunssum)
22/11/2017
9

Afspraken worden goed nagekomen, planning is oké en de nieuwe balie annex wachtruimte ziet erg goed uit inclusief het gebruik van de drankautomaat en het aangeboden fruit in de wachtruimte.

Service
Mart den Rooijen (Sittard)
22/11/2017
9

volgens afspraak: alles goed verlopen

Service
Dhr. Coenen (Doenrade)
15/11/2017
10

Vakkundig, vriendelijk, zeer goede service!

Service
Anoniem
08/11/2017
9

Vriendelijke telefoniste, uitstraling van de receptie is open en toegankelijk. Medewerkers en monteurs in de werkplaats zijn klantvriendelijk, service gericht, afspraken zijn duidelijk net zoals de uitleg over de kosten vooraf en de nota achteraf.

Service
Jannie schepers (Born)
08/11/2017
10

Correct, fatsoenlijk en betrouwbaar

Service
Wachelder.f g.a (Spaubeek)
08/11/2017
10

10zeer goede service

Service
Arno Meulenberg (Geleen)
02/11/2017
9

Goede klantvriendelijkheid(zeer belangrijk) en goede service(zeer belangrijk.

Service
Anoniem
01/11/2017
9

goede service, vriendelijke mederwerkers aan receptie.afspraak maken gaat correct en soepel

Service
Anoniem
01/11/2017
8

Prima garage en goede service. Alleen over de meerkosten graag van te voren communiceren.

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Omdat de service zeer goed is en dat je weet waar je aan toe bent . Ook attenderen zij je op onderhoud en service beurten als die moeten gebeuren Prima ga zo door!

Service
j.j.g Lenoir (Geleen)
01/11/2017
10

Kundig en vriendelijk geholpen !

Service
P Daleweij (Sittard )
01/11/2017
8

Zeer vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
25/10/2017
10

correct en naar tevredenheid behandeld

Service
Anoniem
25/10/2017
9

Goede service, openheid, duidelijke informatie vooraf over de kosten, uitleg over uitgevoerde werkzaamheden, betrouwbaarheid.

Service
Anoniem
25/10/2017
9

Kwam op maandagmorgen, zonder afspraak , de auto aanbieden om goed te laten nakijken (binnen een maand verschillende malen Toyota-pechhulpdienst moeten bellen omdat auto niet meer wilde starten . De laatste helper zei dat waarschijnlijk de startmotor haperde. Ik kreeg een leenauto, maandag werd nieuw onderdeel besteld en dinsdag middag kreeg ik de auto weer terug. Alles zeer tevredenstellend afgehandeld!

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Al 13 jaar klant naar volle tevredenheid

Service
Anoniem
23/10/2017
8

goede uitleg over de volgende stappen

Service
Anoniem
18/10/2017
9

Prettige afhandeling van de onderhoudsbeurt. Extra kosten werden doorgegeven en gevraagd voor akkoord, alvorens tot uitvoering over te gaan. In goed overleg alles afgehandeld.

Service
Rob van Osch (Berg aan de Maas)
16/10/2017
10

correct en netjes, je weet waar je aan toe bent

Service
Anoniem
12/10/2017
7

ik mis de persoonlijke benadering van mij als klant bij Toyota, het kan natuurlijk zijn dat we van bij Toyota alleen maar een Aygo rijden. Bij onze andere dealer, Subaru waar onze tweede wagen vandaan komt, worden we als klant en mens benaderd, dus met naam en niet met Toyata Aygo met kenteken.

Service
Anoniem
11/10/2017
7

Nette behandeling aan de receptie. Auto netjes. Kosten duidelijk. Pechhulp maar 1 jaar geldig is niet handig, zou minstens 13 maanden moeten zijn. Breng-service niet handig omdat er geen haal-service is. Te weinig leenfietsen. Vorig jaar na reparatie voor terugroepactie werkte de benzinemeter niet meer.

Verkoop
J J Janssen (Brunssum)
09/10/2017
9

goede behandeling

Service
Ad Liebregts (geleen)
04/10/2017
8

goede service, klantvriendelijk, thuisbrengservice is mooi en ook voor kleine dingetjes neemt men de tijd om er even naar te kijken...

Service
Anoniem
04/10/2017
10

De behandeling van klant en voertuig is bij Mengelers perfect!!!

Service
Gerard van der Lelij (Sittard)
25/09/2017
8

Toyota's zijn goed auto's. Mengelers, de dealer, houdt zich wanneer ik met mijn auto naar de garage moet, altijd volledige aan de afspraken. Over het werk aan mijn auto in de werkplaats van Mengelers, heb ik nog nooit een klacht gehad en ik kom al voor mijn derde auto bij Mengelers.

Verkoop
Joep Hoefnagels (Sittard-Geleen)
25/09/2017
10

Uitermate duidelijk en prettig!

Service
Mia Gorissen (Urmond)
20/09/2017
8

vindt het een prettige garage en vriendelijk personeel

Service
Jolanda (BEEK)
19/09/2017
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie wachtruimte met koffie en mogelijkheid tot internet. Indien onderhoud lang duurt en je wil niet wachten. Hebben ze een gratis thuis breng service.

Service
Anoniem
13/09/2017
9

ik ben al 20 jaar klant bij Toyota en 15 jaar klant bij Mengelers, (prijs)afspraken worden nagekomen, klantvriendelijk, monteurs staan je deskundig te woord en belangrijkste perfecte auto.

Service
Anoniem
13/09/2017
10

Blijf bij zeer goede service en klantvriendelijkheid

Verkoop
Anoniem
13/09/2017
10

Dit is al de 2e nieuwe Aurus die wij bij Mengelers gekocht hebben, dat betekend dat wij zeer tevreden zijn over de garage, de verkopers en service bij het onderhoud. Wij kunnen ook altijd met onze vragen terecht en worden dan correct te woord gestaan.

Verkoop
Anoniem
13/09/2017
6

Slechte verkopende partij, stroeve onderhandelingen (onderhandelen over € 5,00), extra sleutel (veel te duur), lege tank bij aflevering als je het pakket er niet bij pakt (was per ongeluk wel afgetankt, waarvoor we ons bedankt hebben bij de verkoper).

Service
Dhr.H.Veltrop (Geleen)
13/09/2017
10

Alles uitstekend!

Service
Sjon Geurts (Hoensbroek )
13/09/2017
10

Vriendelijk en behulpzaam.

Service
Jan Moonen (Schimmert)
08/09/2017
6

Als het probleem met het updaten van de navigatie netjes was opgelost, was de beoordeling hoger geweest. Ik wacht nog steeds op antwoord van mijn brief aan de dealer.

Service
Anoniem
06/09/2017
10

prima contactprima werk

Service
Dhr. J. H. M. J. Janssen (Stein)
06/09/2017
8

Ik vind een 8 een goed cijfer ondanks de wat slordige receptie. Maar dat komt waarschijnlijk door de verbouwing.

Service
A. Kalmijn (Brunssum)
31/08/2017
10

Wij rijden al jaren een Toyota IQ naar volle tevredenheid. We hebben nu als tweede auto ook een Toyota gekocht, deze keer een Auris Hybrid. Beide auto's hebben een A-label en zijn van alle gemakken voorzien. Ze rijden prima, nooit problemen mee. Ik kan zowel het merk Toyota aanbevelen en ook de dealer.

Service
Anoniem
30/08/2017
10

Goed

Verkoop
Danny Tunstall (Geleen )
24/08/2017
10

Even though it is a lease car, we were treated like we'd just bought the most expensive vehicle in the showroom

Service
Anoniem
23/08/2017
10

Topservice

Service
Anoniem
23/08/2017
8

Uitstekende service bij pechhulp o.a.

Verkoop
Anoniem
23/08/2017
9

Iedereen is vriendelijk, bied je koffie aan, vraagt of hij / zij je kan helpen. Afspraken zijn duidelijk, je krijgt uitleg.Bij handelingen is er een bindende prijsafspraak.

Service
Mw.H.F.Schurgers-Backbier (Sittard)
23/08/2017
8

jammer dat de opgegeven prijs niet klopte anders was het cijfer wel hoger geweest.

Service
Anoniem
21/08/2017
9

Correct geholpen

Verkoop
Anoniem
21/08/2017
9

Kundig bedrijf waar je netjes ontvangen wordt en die open staan voor vragen / opmerkingen van de klant.

Verkoop
Anoniem
16/08/2017
8

Ik voel me als klant gewaardeerd

Service
Anoniem
11/08/2017
9

Goed vriedelijk en behulpzaam .En thuisbreng serves is handig.

Service
Anoniem
10/08/2017
9

Afspraken worden nagekomen

Service
Leonne Theelen (Oirsbeek)
10/08/2017
10

Goede afspraken, klantvriendelijk en goede service

Service
Jac Henneman
09/08/2017
10

De geweldige service, vakkundig personeel, vriendelijk, behulpzaam. Goede adviezen.

Verkoop
Piet en Marij Vaessen (Elsloo)
08/08/2017
10

Zeer goed en klantvriendelijk

Verkoop
Lei Römers (Berg an de Maas)
03/08/2017
8

De goede afhandeling van de verkoper.

Service
Anoniem
02/08/2017
6

Lange wachttijden terwijl de auto buiten staat en klaar is en om 8.uur de auto brengen voor een kleine beurt en om 5 uur nog niet klaar.

Service
Anoniem
02/08/2017
9

Alles klopt en dat vind ik een 9 -ZEER GOED- waard.

Service
Anoniem
02/08/2017
8

tevreden klant vriendelijk

Service
Chrit Schwenke (Maastricht)
02/08/2017
7

Ik geef dit cijfer omdat ik te vreden ben over de service.

Verkoop
Dhr. Nico Neis
02/08/2017
10

Op een juiste niet opdringerige manier geholpen. Snel en duidelijk. Tevens bereid om voorstellen van de klant serieus te nemen enmee te denken. Een oplossing vinden waar beide partijen mee tevreden zijn.

Verkoop
Jos Souren
02/08/2017
10

Ondanks dat er even problemen zijn geweest is alles daarna meer dan uitstekend af gehandeld en dat vind ik erg belangrijk want kennis van zaken, klantvriendelijkheid etc. zijn overal te krijgen.Echter als er iets aan de hand is dan moet er een oplossing komen en dat is dan ook gebeurd dan steek je in mijn ogen boven de grijze middenmoot uit.Prima dealer dus.

Service
T. Hanssen (Sittard)
02/08/2017
9

Correcte, klantvriendelijke benadering. Gemaakte afspraken worden nagekomen en de prijs/kwaliteits verhouding is ok.

Service
Anoniem
27/07/2017
8

De ontvangst was goed er werd me een fiets aangeboden en het kwam de afspraken na.

Service
Anoniem
26/07/2017
8

Ik ben tevreden over de klantvriendelijkheid, de kwaliteit van het geleverde werk.

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
10

Zeer betrouwbaar, klantvriendelijk en een goede service

Service
H P M KURVERS (GELEEN)
26/07/2017
10

ZEER TEVREDEN OVER DE BEHANDELING

Verkoop
M.J. Jacobs (Merkelbeek)
26/07/2017
9

De verkoper heeft ons prima, eerlijk en deskundig tijdens de aankoop het gevoel gegeven niet alleen een schitterende auto te kopen maar ook bij een bedrijf wat staat achter zijn product. De 10 gaan ze ongetwijfeld verdienen indien in de toekomst deze manier van omgang met klanten ook tijdens het onderhoud wordt getoond.

Service
Anoniem
24/07/2017
10

De auto wordt super onderhouden. Men is correct en duidelijk. Vooraf weet je precies wat het gaat kosten. Daarbij is men ook nog eens heel attent naar de klant toe en is geïnteresseerd naar de persoon achter de klant.

Service
Anoniem
24/07/2017
10

ik ben zeer tevreden en wordt altijd keurig netjes te woord gestaan en geholpen.

Service
Anoniem
24/07/2017
8

Vriendelijke en correcte afhandeling

Service
Bart van de wetering (Sittard)
24/07/2017
10

Vriendelijk personeel en meedenkend.Duidelijke uitleg wat er moest gebeuren

Service
Leon (Schinnen)
24/07/2017
10

Een zeer betrouwbare en goede dealer. Je krijgt er inderdaad het "Mengelers-gevoel".

Service
Mevr.Henssen (Beek)
24/07/2017
8

omdat je vriendelijk wordt behandeld en wordt uitgelegd wat er gaat gebeuren en kosten

Verkoop
Dhr H.Hillen (Beek)
20/07/2017
10

Voor de nieuwe auto twijfelde ik nog tussen Mazda (CX-3) en Toyota (CHR), Mengelers Sittard heeft mede de doorslag gegeven om weer voor Toyota te kiezen, ik wilde niet weg bij deze dealer aangezien ik vertrouwen heb en erg tevreden ben over de service en de persoonlijke benadering.

Service
Anoniem
14/07/2017
10

super service en klantvriendelijk

Service
Anoniem
14/07/2017
8

Ik vind dat er bij een grote onderhoudsbeurt 300 € ook het luchtfilter en reiniger bij inbegrepen is en niet dat je daar nog eens extra voor moet betalen.
Dit doet niets af voor de monteurs, deze doen hun werk goed daarom een 8.

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
10

Geweldige service!!!

Service
Dhr. F. Wagenaar (Geleen)
13/07/2017
8

Vriendelijk personeel. Goede service en onderhoud. Overbelaste telefoon dient meer aandacht te krijgen.
Prima garage, in de loop der jaren een goede vertrouwensrelatie opgebouwd.

Service
Paul Theelen (Oirsbeek)
13/07/2017
9

Goede service.

Service
Weyzen , cransveld (Nieuwstadt)
13/07/2017
7

Een betere toelichting wat er bij deze beurt precies met de auto gebeurt , zodat ik zelf beter inzicht hiervan krijg . Moet er wel bij aangeven dat ik bij mijn vorige auto's zelf aangaf wat er moest gebeuren en overzicht hield over het onderhoud.dit zal niet bij iedere klant hetzelfde zijn.

Service
F. Lemmens. (Elsloo)
12/07/2017
10

Zeer tevreden. Hele goede service. Prettig personeel.

Service
Meijer N.G. (Stein)
12/07/2017
9

Het is een goede garage (technisch) en een correcte afhandeling aan de balie.

Service
W.A.L. Knols (Beek (L.))
12/07/2017
9

Ik ben snel en deskundig geholpen. De vooraf gemaakte afspraken zijn nagekomen.

Service
Alphons Rings (Stein)
11/07/2017
8

Zeer tevreden, blijf deze 8 vasthouden

Service
Alex Daniëlse (Sittard)
30/06/2017
9

De kontakten die ik met de medewerkers van de garage heb zijn duidelijk en correct.

Service
Alex Daniëlse (Sittard)
30/06/2017
9

De kontakten die ik met de medewerkers van de garage heb zijn duidelijk en correct.

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Komen afspraken correct na. Geen onnodige reparaties.

Service
Caenen. Jean (Sittard)
30/06/2017
8

Rustige en vriendelijke behandeling, personeel van de werkplaatsreceptie is zeer hulpvaardig.
Prettig verblijf in de wachtruimte. Koffie staat altijd klaar.

Service
Dhr. Coenen (Doenrade)
30/06/2017
10

Altijd een correcte afhandeling. Vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit zeer goed. Perfecte uitvoering van werkzaamheden.

Service
Dhr. G.L. Ramaekers (Maastricht)
30/06/2017
8

Prima werk en kosten conform de afspraak vooraf. Helaas had ik heel veel moeite om een afspraak te krijgen voor een kleine beurt binnen drie weken. Dit lukte niet in Maastricht (mijn eigen dealer) maar wel met enige moeite in Sittard.

Service
Mevr. Ritzen (Echt)
30/06/2017
9

Auto niet schoner of vuiler afgeleverd dan ik hem gebracht heb. Kleine poetsbeurt erbij als extra service zou fijn zijn. Wachtruimte ruikt naar auto s en werkplaats, voor mij geen prettige geur.

Verkoop
M.S.B. Bachus (Geleen)
30/06/2017
8

Dit is mijn 2de Toyota die ik via Mengelers aanschaf en ik ben ook in het verleden correct behandelde en ik heb eigenlijk nooit klachten gehad.

Service
P. Fransman (Sittard)
30/06/2017
9

De service van Toyota Mengelers Sittard is uitstekend. Uitleg en prijsopgave van de reparaties zijn uitstekend. Snelle afhandeling en wanneer nodig goede communicatie over reparaties gedurende de dag van reparatie. Altijd op tijd klaar en vlotte afhandeling bj het wegbrengen en ophalen.

Service
Anoniem
27/06/2017
7

Klantvriendelijkheid is gewoon goed, communicatie rondom reparatie niet altijd even accuraat, er wordt bewust of onbewust geen gebruik gemaakt van de priveleges die het verzekerinspakket van private lease biedt, waardoor er voor dat gedeelte sprake is van een sigaar uit eigen doos.

Service
Anoniem
23/06/2017
10

Kwaliteit en goede service. Vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
21/06/2017
7

Ik heb problemen met de stuurinrichting die niet naar tevredenheid kunnen worden opgelost

Service
DHR. A. GELISSEN (GELEEN)
21/06/2017
8

Bij Toyota Mengeler (Oirsbeek, daarna Sittard) ben ik al ruim 25 jaar tevreden klant

Service
John Buskens (Geleen)
21/06/2017
9

Je wordt er goed behandeld en krijgt deskundig advies.

Service
Peter Hoefnagels (Schinveld)
21/06/2017
8

zeer correcte, vriendelijke en duidelijke service

Service
Anoniem
20/06/2017
9

Zijn klantvriendelijk hebben matten vervangen die nu al versleten waren

Service
Paul van Helden (Susteren)
20/06/2017
10

Deze dealer slaagt er steeds in om mijn verwachtingen te overtreffen. Ik ga er met plezier naar toe.

Verkoop
Anoniem
14/06/2017
9

ik ben prima behandeld.

Verkoop
Anoniem
08/06/2017
9

Erg klantvriendelijk, duidelijke uitleg, nemen de tijd voor de klant.

Service
Anoniem
08/06/2017
8

Het veilige idee dat de onderhoudsbeurten correct worden uitgevoerd en de auto weer prima wordt afgeleverd, is erg belangrijk.
Dat gevoel heb ik tot nu toe gewoon bij Mengelers.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
9

Ik ben meer dan 10 bij dit aut bedrijf als klant. Ik ben zeer tevreden over de geleverde diensten.

Verkoop
Familie Halmans (Schinnen)
07/06/2017
10

Werd er fatsoenlijk behandelt en netjes tewoord gestaan waarbij wij het gevoel hadden/hebben nooit iets temoeten kopen maar de klant is bij ons Koning.

Verkoop
Ine Philippen-Krielen (Geleen)
07/06/2017
9

Altijd correcte behandeling, zowel bij aankoop als bij onderhoud.

Verkoop
Mevr. Jeannette Hinlopen (Hoensbroek)
07/06/2017
9

Prettig geholpen, duidelijke afspraken, goede uitleg nieuwe auto.
Aflevering auto als een klein feestje beschouwd. Het is prettig de mensen te kennen die je helpen. Ben al 30 jaar klant en dat is niet voor niets

Service
Emiel Scheffers (Kerkrade)
06/06/2017
8

Bij binnenkomst word je al heel vriendelijk ontvangen,ook al is het nog vroeg in de morgen.Er lopen geen lange gezichten rond.nadat de wagen is ingeschreven voor een beurt en A.P.K.loop ik wat rond in de showroom onder het genot van een kopje koffie,ook hier valt het mij op dat iedereen heel prettig in de omgang is.nadat ik wat rondgekeken heb werd ik geroepen dat de wagen wat langer moest blijven staan i.v.m. een inspectie.geen nood ,ook dit uurtje ging snel voorbij.Blij en voldaan ben ik later naar tevreden naar Kerkrade gereden,denkend ZO KAN HET OOK.

Service
Anoniem
17/05/2017
9

Goede en correcte behandeling,vriendelijk personeel,zaak heeft goede uitstraling.

Service
Huub Janssen (Heerlen)
17/05/2017
9

Prima receptie/ontvangst. Voorafgaand telefonische afspraak. Duidelijk ook qua kosten etc.
Afspraak bleek inderdaad afspraak te zijn.
Keurig geholpen en uitleg over de factuur.
Voelde me een echte klant.

Service
John Smit (Brunssum)
17/05/2017
9

Ik werd correct en snel geholpen

Service
ton van tilburg (susteren)
17/05/2017
10

goede service klantvriendelijk staan je altijd keurig te woord e.d.

Verkoop
Anoniem
11/05/2017
10

Zeer tevreden van aankoop tot aan levering.

Service
Hein Roex (Brunssum)
11/05/2017
6

Werkzaamheden en personeel zijn oké. Kosten rijzen de pan uit en doen mij overwegen om naar een andere garage over te stappen. En dit na bijna 40 jaar klant te zijn geweest bij Mengele.

Verkoop
Dhr May Peeters (Hoensbroek)
10/05/2017
8

Het gehele verkoop personeel als receptie en werkplaats zeer behulpzaam en correct komen afspraken na zo als het hoort 10 jaren als klant goed
Begeleid zo wel bij beurten als bij nieuwe aan koop.

Service
Anoniem
08/05/2017
9

Vriendelijk personeel, goede service.

Service
Anoniem
03/05/2017
8

Betrouwbaar, vriendelijk, afspraken worden nagekomen .
Al 25 jaar klant zonder problemen.
Proberen je geen nieuwe auto aan te smeren,ook al is je auto bejaard.

Service
Anoniem
03/05/2017
8

Het personeel is vriendelijk, ze geven goede informatie. En nemen de tijd om alles goed uit te leggen.

Service
Telly Delfos
03/05/2017
10

Ik heb dit cijfer gegeven omdat ik daar altijd goed geholpen wordt. Ze zijn daar ook heel vriendelijk en houden zoveel mogelijk rekening met mijn wensen.

Service
Wil Tegelbeckers (Echt)
03/05/2017
9

Het zijn vakmensen en gaan goed om met hun klanten en weten waar ze het over hebben.
Behalve de navigatie update die mag wel goedkoper worden, maar dat ligt niet aan Mengelers.

Service
Peter rozsas (Geleen)
01/05/2017
8

Service is in orde

Service
A.Wetzelaer (Munstergeleen)
26/04/2017
5

over de af/behandeling tijdens de beurten heb ik geen klachten,
men heeft mij een zeer slechte auto verkocht, kwaliteitsniveau á la citroen anno 1960-70 bijv.

Service
Kees Weterings (Stein)
21/04/2017
9

Vriendelijke bediening en goede service

Verkoop
Ad Nijssen (Elsloo)
19/04/2017
8

duidelijke eerlijke manier van verkoop, al vele jaren positieve ervaring met dit fijne bedrijf.

Service
Anoniem
19/04/2017
8

Zeer correct geholpen en ze houden zich asn de afspraak.

Service
Dhr. Capel
19/04/2017
7

Is relatief duur in vergelijking met andere garages, maar dat weet je als je naar een dealer gaat. Vind het niet erg om meer te betalen maar verwacht wel hoge service. bijv gratis wifi, leen auto/scooter. De service en klantvriendelijkheid mag dan ook verbeterd worden anders kan je net zo goed naar een garage in je dorp gaan. Ze kunnen wat van Carglass leren.

Service
Willemhans (Sittard)
19/04/2017
9

Goede tekst en uitleg over de vervanging van de autoradio. Prijsopgave correct. De eerste controle en vervanging van de radio werd door de monteur erg goed gedaan. Gaf goede uitleg, ook na inbouw van de "nieuwe "radio. Er werd nog garantie gegeven op de radio.
Na een half uurtje was de klus klaar en werd de auto klaar gezet, hoefde alleen maar instappen.
Compliment voor de goede behandeling, vriendelijkheid en sfeer!

Service
W kremers (Beek)
18/04/2017
10

Ben altijd goed geholpen,en sympathiek bediening!

Service
Anoniem
12/04/2017
9

Ben tot nu toe erg tevreden correct uitgevoerde werkzaamheden en weet van te voren wat de onderhouds kosten zijn .personeel zakelijk maar correct.

Service
Anoniem
12/04/2017
10

medewerkers van Mengelers Toyota zijn heel correct in de omgang, zowel de medewerkers van de receptie als de werkplaats.

Service
Jos Junggeburt (Landgraaf)
12/04/2017
9

Vriendelijke, deskundige bediening en afhandeling

Service
W. Ortjens (Geleen)
12/04/2017
8

goed

Service
Dhr. Kleinjans (Sittard)
06/04/2017
3

Toyota maakt mooi auto's en hoewel ik zeer tevreden ben over de auto op zich, kan ik dat niet zeggen over Mengelers zelf. Ik word op de een of andere manier niet warm van het personeel. Ze doen zo gemaakt vriendelijk en komen bij mij behoorlijk arrogant over. Als ik een probleem aan de auto probeer uit te leggen, dan probeer ik dat om de monteur zo veel mogelijk info te geven dat het mogelijke euvel snel gevonden en verholpen kan worden. Voor mij een win-win situatie zou ik zeggen. Ik zit dan niet te wachten op een zwamverhaal om vervolgens te ontdekken dat mijn probleem niet opgelost wordt. Het is dat Mengelers de enige Toyota dealer in de buurt is, anders was ik naar een andere overgestapt. Jammer, want dit doet het merk geen goed.

Verkoop
Frans en Afra Erkens (Berg aan de Maas)
06/04/2017
10

Dhr Geurts heeft ons geweldig ontvangen en onze vragen en wensen goed begrepen, zijn vriendelijke stijl heeft ons voldoende vertrouwen gegeven door te zetten

Service
Anoniem
05/04/2017
4

Medewerkers voerden in alle rust andere taken uit (ook achter de receptie) en lieten 4 wachtende klanten 10 minuten bij de receptie wachten.

Service
Anoniem
05/04/2017
10

Ben zeer tevreden

Service
Dhr. H. Corba (Brunssum)
05/04/2017
9

Zeer goede Garage

Service
Wil Goossens (Munstergeleen.)
05/04/2017
8

Vertrouwd adres om je auto te laten controleren en/of repareren.

Service
Anoniem
30/03/2017
10

Fijne correcte behandeling. Goede service.

Service
Anoniem
30/03/2017
8

prettig contact

Service
Anoniem
29/03/2017
5

De meegemaakte service tijdens de aankoop van mijn auto die al een mankement had bij aankoop en de service tijdens de eerste beurt zijn voor mij bepalend geweest dat dit de eerste en laatste auto heb gekocht bij hun. Meeste werknemers doen hun best echter bij andere dealers krijg ik een stuk meer service !

Service
Dave meerts (Geleen )
29/03/2017
7

Eerste x geholpen...... Vetrouwensband moet opgebouwd worden

Service
Francine Dolmans (Sittard)
29/03/2017
10

Omdat ze klantvriendelijk zijn,empatisch personeel,zich aan de afspraken houden ,je alles kunt vragen en hum klanten persoonlijk benaderen.Je kunt voor alle vragen terecht.

Service
Anoniem
16/03/2017
10

Een klantvriendelijke dealer, welke de klant op correcte wijze informeert.
Vooraf wordt duidelijk kenbaar gemaakt wat de kosten zullen zijn, en achteraf krijg je als "leek" een duidelijke uitleg.

Service
Anoniem
16/03/2017
8

Tevredenheid

Service
Dhr A.J. van Etten (Landgraaf)
16/03/2017
10

Zeer vriendelijke service. Correcte afhandeling van eventuele extra benodigde werkzaamheden. Vriendelijke monteurs. Auto wordt netjes afgeleverd.
Mogelijk gebruik maken van wegbreng service.
Mooie wachtruimte.

Verkoop
Ed en Ellen Gondrie (Geleen)
16/03/2017
8

Prettige en correcte contacten

Verkoop
Nicole (Born)
16/03/2017
9

Erg klantvriendelijk en klantgericht

Service
Anoniem
08/03/2017
9

Vriendelijke, deskundige en proactieve medewerkers.

Service
Anoniem
08/03/2017
8

Omdat ik tevreden ben over de wijze waarop de garage met mijn auto en mij als klant omgaat.

Verkoop
Anoniem
08/03/2017
9

Correcte bejegening en goed gesprek nette aflevering vtg

Verkoop
Cor van den Nieuwenhof
08/03/2017
9

Prettige, deskundige en klantvriendelijke benadering door de verkoopadviseur.Correct en niet opdringerig.

Service
Wil Janssen (Geleen)
08/03/2017
8

Ik heb voor Toyota gekozen omdat er positieve beoordelingen over Toyotawaren.
Ik heb voor Mengelers gekozen omdat het garagebedrijf in geval van nood te voet te bereiken is.
Ik ben bij Mengelers gebleven omdat is steeds zeer tevreden was over het personeel, van Verkoop tot Receptie tot Werkplaats personeel. Er wordt meegedacht bij vervanging van huidige auto, maar ook bij de uitvoering van "beurten" Op dit moment heeft de auto 37000 km afgelegd van augustus 2012 tot 2017.

Service
Anoniem
06/03/2017
9

goede service, vriendelijk en behulpzaam, er wordt netjes gewerkt. denken mee

Service
Anoniem
06/03/2017
10

Helder en duidelijke uitleg gekregen en afspraken gemaakt. Fijne leenauto gekregen.

Service
hanssen ajmj. (born)
03/03/2017
9


goede antwoorden op vragen.

Service
jacques strik (bunde)
03/03/2017
8

het cijfer 8 duidt op een cum laude resultaat.

Verkoop
Anoniem
01/03/2017
10

Het is een fijne garage, waar je goed geholpen wordt en men nog tijd heeft voor de klant.

Service
Anoniem
01/03/2017
9

Het bedrijf in zijn geheel is ons zeer goed over gekomen.
En wat de prijzen betreffen die zijn in een garage altijd duurder dan bij een privé monteur dat weet je van te voren. Wij zouden dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Ook wat aankoop van een auto betreft er is zeer veel keuze!

Service
Familie van Bemmel (Onderbanken)
01/03/2017
10

Wij voelen ons wel vertrouwd,en worden er zeer correct behandeld.
Goede Service.

Service
Peter Wilders (Sittard)
01/03/2017
10

Deskundig, klantvriendelijk en betrokken.

Verkoop
Anoniem
22/02/2017
10

heeft volkomen aan mijn verwachtingen voldaan

Service
Dhr. karl gelissen (Beek -L-)
22/02/2017
8

Ik heb geen gebruik gemaakt van andere dan onderhoudswerkzaamheden, vandaar. Als het enkel deze betreft mag ook 'n 10 gegeven worden

Service
Dhr Teunissen (Susteren )
22/02/2017
9

De dealer maakt duidelijke afspraken. Brengen je naar huis dus je hoeft niet maar mag wel blijven wachten. Je maakt afspraken over de factuur en wat ze wel mogen repareren indien nogig en wanneer we eerst overleggen. Ik ben zeer tevreden over Toyota Sittard.

Verkoop
Dhr.Harry Deloo (Heerlen)
22/02/2017
10

Zeer vakkundig . Vriendelijk ,Behulpzaam, Schoon ,Zeer overzichtelijk , Prima

Service
José Welters (Spaubeek )
22/02/2017
8

Vriendelijk personeel , behulpzaam en men maakt altijd een gezellig praatje en informeert ook nog eens of we tevreden zijn .

Verkoop
Eddy Wicherts (Beek)
16/02/2017
8

Goede service, vriendelijk en behulpzaam

Service
Rene Curfs (Berg en Terblyt)
16/02/2017
8

Prettige inkoop- en verkoopmedewerkers

Verkoop
anneke aalbersberg (stein)
15/02/2017
10

klantvriendelijk en kundig

Service
Anoniem
15/02/2017
6

Service is in orde. Ik had een wachtafspraak gemaakt, maar helaas werd in mijn geval pas een uur later aan de werkzaamheden begonnen. Dat uur heb ik dus voor niets gewacht.
Uitleg over te vervangen onderdelen en kosten kon beter. Desgevraagd kreeg ik die wel, maar het is fijn als dit meteen gebeurt.

Service
H. Beuger (Voerendaal )
15/02/2017
8

Correct volgens afspraak behandeld

Service
Dhr Alofs
14/02/2017
9

Prettige samenwerking

Verkoop
Maud Theunissen (Stein)
14/02/2017
9

Prima service! Erg vriendelijk!

Verkoop
Anoniem
02/02/2017
9

Prima contacten met de betreffende vertegenwoordigers van alle afdelingen in dit bedrijf.

Verkoop
Anoniem
02/02/2017
10

kundigheid,informatie en service

Verkoop
Anoniem
29/12/2016
9

Klantvriendelijk, duidelijk en snel geholpen, goed op de hoogte gehouden van de voortgang, fijne auto en... lekkere koffie :)

Service
Anoniem
22/12/2016
9

Ik heb goede ervaring met deze dealer.

Verkoop
Anoniem
16/12/2016
7

De technische service is prima. De receptie kan wel efficiënter.

Service
Woudenberg (Berg a/de Maas)
16/12/2016
10

Prima service
Vriendelijk personeel

Service
Hans. Meijers (Geleen)
15/12/2016
8

Er kan altijd iets mis gaan. We blijven mensen. Verder goed te vreden. Ben na 10 jaar weer terug bij toyota. Dus niet voor niets te vreden met dit merk en ook met de dealer.

Service
Sandra Simons-Borger (Brunssum)
14/12/2016
8

Goede kwaliteit, goede kennis van medewerkers en correcte service

Verkoop
H. de Ruiter (Sittard)
09/12/2016
10

vanaf de aankoop tot de aflevering zijn wij door verkoper goed begeleid.

Verkoop
Hugo Vaes (Elsloo)
09/12/2016
10

Zeer nette rustige verkoper niet zo'n branie maker wat de meeste autoverkopers zijn helaas al heel veel slechte ervaringen.
Dit was een zeer positieve uitzondering.

Service
Arno Meulenberg (Geleen)
16/11/2016
10

Ik rij pas 2 jaren Toyota en onderhoud service e.d. is mij zeer goed bevallen.

Service
Paul van Helden (Susteren)
10/11/2016
10

Ik kan deze dealer aan iedereen aanbevelen. Ik verbaas mij telkens hoe ze mijn verwachtingen overtreffen.

Service
Anoniem
08/11/2016
10

Omdat zij het verdienen ! zij zijn erg klant gericht .

Service
Hugo Vaes (Elsloo)
01/09/2016
10

Zeer nette rustige verkoper niet zo'n branie maker wat de meeste autoverkopers zijn helaas al heel veel slechte ervaringen.
Dit was een zeer positieve uitzondering.

Service
H. de Ruiter (Sittard)
25/08/2016
10

vanaf de aankoop tot de aflevering zijn wij door verkoper goed begeleid.

Service
Monique Mordang (Sittard)
11/08/2016
9

Zeer klantvriendelijk en professioneel werkend bedrijf

Service
Anoniem
10/08/2016
9

Super service van a tot z.

Service
Jos Junggeburt (Landgraaf)
10/08/2016
8

Ik ben heel vriendelijk behandeld en tevreden over de verrichte werkzaamheden

Service
Anoniem
04/08/2016
8

Vriendelijk personeel

Service
Niek Meijer (Stein LB)
04/08/2016
9

Gewoon tevreden. Oliepeil motor is nu in orde.

Service
Anoniem
27/07/2016
9

Prettig zaken gedaan, behulpzaam goede service en vriendelijk geholpen.

Service
Anoniem
21/07/2016
9

Alles zeer goed verlopen zoals afgesproken.

Verkoop
Anoniem
19/07/2016
7

Goede service, duidelijke gesprekken en afspraken. Prijzen zijn duidelijk.

Verkoop
jAN qUODBACH (Maastricht)
19/07/2016
10

correcte ontvangst, uitleg over leasevoorwaarden was oke, onderhandeling over inruilprijs van mijn auto was correct, informatie over het verloop van aflevering en aflevering zelf was perfect. OOK BIJ TUSSENTIJDSE VRAGEN ALTIJD CORRECT ANTWOORD EN UITLEG GEKREGEN.

Service
W.Knols (Beek.)
19/07/2016
9

Ik ben bijzonder vriendelijk en deskundig geholpen.

Service
F. Lemmens (Elsloo)
15/07/2016
10

Zeer goede dealer.

Service
Marcel Ludwig (Brunsum)
14/07/2016
10

-Altijd vriendelijk.
-Ook even na sluitingstijd wordt er nog tijd gemaakt.
-Prijzen zijn vast, geen verrassingen.
-Auto wordt meteen goed onderhouden, ik hoef dus niet terug te komen.

Service
Anoniem
13/07/2016
7

Wij rijden al meer als 30 jaar Toyota altijd goed behandeld

Service
Anoniem
13/07/2016
10

Totaal geen op- of aanmerkingen, vriendelijke receptie en monteurs.

Service
Anoniem
13/07/2016
10

goede service

Verkoop
Anoniem
13/07/2016
10

Prettig geholpen.

Service
De heer P. Frijns (Geleen)
13/07/2016
9

Prima werk geleverd. Gratis herstel van probleempjes, helaas nogmaals terug wegens niet op voorraad zijn deurvanger

Verkoop
Henk Janssens (Born)
13/07/2016
7

Mijn ervaring bij de aankoop van mijn hybride Yaris was uitstekend. Dit was mijn 2e .De eerste hybride Yaris van 2012 heeft overigens uitstekend voldaan. Mijn vriendin wilde eerder (febr.2016) een vervanging voor haar (ook 4 jaar oude) Priius voor een nieuwe of een hybride RAV 4. Tijdens het gesprek zijn wij weggelopen wegens domme en nogal onbeschofte wijze waarop wij werden behandeld. Dit was overigens een andere verkoper. De dealer is hiervan op de hoogte gesteld. Mijn vriendin heeft daarna een C-Max van Ford gekocht (stekkerauto).

Service
Dhr. A. Gelissen (Geleen)
08/07/2016
9

Hier is afspraak ook echt afspraak over de uit te voeren wzh.
Hier worden achteraf bij Garage bezoek niet van alle extra wzh. gefantaseerd cq. onverwachte gebreken uit de la getoverd.

Service
Rings AFC (Stein)
06/07/2016
8

Tevreden staat voor goed, goed is een 8. Streven naar een 9 en zeker de 8 vasthouden!

Verkoop
Mw. B. Dautzenberg (Beek-L)
04/07/2016
9

Er is een klein startprobleem geweest bij het begin van de onderhandelingen over een nieuwe Prius, vandaar dat ik geen 10 kan geven maar een 9.

Service
Anoniem
27/06/2016
10

super service en zeer klantvriendelijk

Service
Dhr P.Hoefnagels (Schinveld)
20/06/2016
9

Goede en eerlijke behandeling omtrent reperaties en onderhoud/apk van mijn toyota Rav
Heb mijn buurman ook geadviseerd om met zijn Toyota Rav naar deze delaer te gaan voor onderhoud/apk, hij gaat t vervolgens in de toekomst doen

Service
Anoniem
15/06/2016
9

afspraakvast
goede klantbenadering
prima service

Service
Anoniem
15/06/2016
8

Men is er heel vriendelijk

Verkoop
GJ Driessen van der Horst (6129 CL Urmond)
15/06/2016
10

vriendelijk, service, kennis van zaken

Service
Paul Theelen (Oirsbeek)
15/06/2016
10

Goede service, vriendelijke benadering, correcte afspraken en prijsopgave. Bij problemen met de auto, zeer snel geholpen gedurende de 15 jaar dat ik hier klant ben.

Service
Anoniem
14/06/2016
10

Wegens huiselijke omstandigheden hebben ze ons zelfs even naar huis gebracht!

Service
Anoniem
09/06/2016
9

Ben inmiddels enkele jaren klant bij deze Toyota dealer en ben tot nu toe volledig tevreden over de persoonlijke benadering en de behandeling van mijn Yaris Hybride.

Service
Anoniem
08/06/2016
6

teleurstelling aangaande factuurbedrag, vervangen van een raamrubber voor 175 euro, heb je bijna een nieuwe deur voor

Service
Anoniem
03/06/2016
9

gewoon goed

Verkoop
Jan Limpens (Spaubeek)
01/06/2016
9

Komt afspraken na. Vriendelijk, correct, klantgericht, netjes en behulpzaam.

Service
Leo Muytjens (Geleen)
01/06/2016
9

zeer tevreden over deze dealer

Service
Anoniem
26/05/2016
8

Vriendelijk en behulpzaam personeel, fijn dat je door Toyota naar huis wordt gebracht na afgifte van de auto aan de werkplaats.

Verkoop
Anoniem
26/05/2016
9

Goede service en klantvriendelijk

Service
Jan Lindeboom (Jabeek)
26/05/2016
9

Al 30 jaar tenminste wat autorijden betreft een hele zorg minder.

Service
Anoniem
25/05/2016
9

Klantvriendelijke afhandeling. Houden zich aan de afspraken. Snelle uitvoering van de werkzaamheden.

Service
Anoniem
25/05/2016
8

Voor de goede behandeling.

Verkoop
Anoniem
18/05/2016
7

Prettige behandeling een 7 is voor mij een mooi gemiddeld cijfer

Service
Anoniem
18/05/2016
8

een ander cijfer past niet in mijn beleving

Service
Dhr. Jos Frijns (Sittard)
18/05/2016
8

Verkoper destijds was zeer correct en goed onderlegd, wist vertrouwen te wekken. Nu helaas met pensioen, dus nog geen ervaring met andere verkopers.

Verkoop
Mevr. E. Paulussen (Munstergeleen)
17/05/2016
10

Mengelers Groep Sittard verdient een dikke 10, omdat ze zeer correct en informatief zijn geweest voor de aanschaf van de auto (afweging welk model het beste zou passen bij de persoonlijke situatie). De aflevering uiteindelijk was super, heel goed verzorgd en een hele verrassing. De nazorg professioneel door te informeren hoe de auto bevalt.

Service
A. Meuoenberg
13/05/2016
9

Let vooral op te lange wachttijden bij korte werkzaamheden.

Service
Anoniem
13/05/2016
8

stipt volgens afspraak

Service
J. Corbey (Papenhoven)
13/05/2016
8

fijne mensen en goede service

Service
Anoniem
11/05/2016
10

Alles verliep volgens afspraak. Prettige wachtruimte. Er was koffie. Geen verrassingen qua prijs. Keurig behandeld.

Verkoop
Anoniem
11/05/2016
9

Alles klopte bij deze dealer, vertrouwen,vriendelijkheid,behulpzaam.

Service
G.M.G Webers (Sittard)
10/05/2016
7

Ging voor bandenwissel.
Monteur die dit zou uitvoeren belt me dat de sleutelmoeren er niet waren. Er had ook nog iemand anders mee gezocht.!
Heb verteld dat ik ze s,morgens, voordat ik de auto bracht, achterin de kofferbak in een winkel krat gelegd heb.

Service
Anoniem
04/05/2016
7

Service, eerlijkheid

Verkoop
hpw. jongmans (Berg aan de Maas)
04/05/2016
9

alles zo als ik het verwachten mag.

Service
Ireen Horssels (Geulle)
04/05/2016
10

Bekwame service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Anoniem
29/04/2016
10

Betrouwbaar vriendelijk

Service
Anoniem
29/04/2016
7

De werkzaamheden van de werkplaats zijn op orde.
De telefoniste lijkt een uitzendkracht die te weinig informatie heeft gekregen

Service
Wim Ortjens (Geleen)
22/04/2016
8

Gewoon goed. Zeer goed ( 9 ) of uitmuntend (10) is overdreven.

Service
Anoniem
20/04/2016
10

Vriendelijk personeel, goede service

Service
Anoniem
14/04/2016
6

Er word goed meegedacht echter sta je vaak te wachten aan de balie zonder iets concreets te horen hoe het probleem word aangepakt. Als ik wil hangen ga ik wel naar de bar.

Service
Anoniem
13/04/2016
9

Rondom tevreden

Verkoop
Rjag schurgers (Sittard)
13/04/2016
9

Service en goede prijs

Service
Anoniem
11/04/2016
8

Ik ben erg tevreden, als ik Toyota Mengelers een punt zou moeten geven dan is dat een dikke 8.

Verkoop
jan nijsten (elsloo)
11/04/2016
9

goede ontvangst ,goede begleiding goede informatie op al mijn vragen,en perfect afgeleverd.

Service
Anoniem
07/04/2016
5

Problemen met radio/navi na een jaar nog niet opgelost, prijs kleine beurt aan de hoge kant tenzij de olie en filter € 100 kost, reserve band (thuiskomer) druk minder dan 2 bar, ruitensproeier bijgevuld terwijl deze helemaal vol was bij aankomst. Het komt er op neer dat als er in de buurt een andere dealer zat ik deze zou bezoeken.

Verkoop
Anoniem
06/04/2016
9

Duidelijke voorlichting zowel bij de onderhandeling als bij de levering

Service
Jac Henneman (Beek)
06/04/2016
10

accuraat, vriendelijk, vakkundig.

Verkoop
Romano Loi (Brunssum)
06/04/2016
10

Super klantvriendelijk en correct

Service
Peter Hulst (Geleen)
31/03/2016
9

Deze dealer maakt vooraf duidelijke afspraken. De werkzaamheden worden goed en netjes uitgevoerd. De service is goed.

Service
Anoniem
30/03/2016
7

Gezien het verloop van de onderhoudswerkzaamheden

Verkoop
Francine Dolmans (Sittard)
30/03/2016
10

Ik ging bewust naar deze dealer afgaande op de goede ervaringen van meerdere vrienden,kennissen en dochter.Werd direct erg klantvriendelijk,rustig en niet opdringerig ontvangen .Kreeg alle tijd,verkoper was heel empatisch.Ook de receptioniste.Kon alles vragen,ook telefonisch tussendoor.Had n vertrouwd gevoel.En de aflevering waarbij dochter met 2 kinderen bij was, was n complete verrassing.Geweldig.En niet alleen klantvriendelijk,maar ook nog ns heel kindvriendelijk.

Service
k heijmans (sint joost)
30/03/2016
10

men wordt behandeld als klant,dat geeft een prettig gevoel dat je jouw toyota in goede handen achterlaat.

Service
Rings Alphons (Stein)
30/03/2016
8

Kwaliteit en service is goed en daar staat een 8 voor!

Service
Ron Luchies (Hoensbroek)
30/03/2016
8

zeer netjes personeel en bovendien vriendelijk

Service
Anoniem
29/03/2016
8

Omdat ik tevreden ben en hoop om in de toekomst ook naar tevreden heid wordt geholpen

Service
Jo Niellissen (Sittard)
29/03/2016
8

Het zijn vriendelijke en behulpzame mensen die hun werk naar behoren goed uitvoeren zowel de receptie als de werkplaats.

Service
Anoniem
23/03/2016
7

vriendelijk en goed werk geleverd

Verkoop
Anoniem
23/03/2016
10

Perfect geholpen

Service
Harrie j h verspeek (Sittard )
23/03/2016
9

Correcte behandeling , naar tevredenheid .

Verkoop
Remco maassen (Beek)
23/03/2016
10

Klantvriendelijk goede service kennis van zaken

Service
Fam.Heijnen (Heerlen)
17/03/2016
10

omdat wij zeer tevreden zijn met toyota als auto.... maar ook als dealer,medewerkers zijn zeer vriendelijk en verlenen goede service.

Verkoop
Jan Verboort (Elsloo)
16/03/2016
10

Voor het eerst een goed gesprek gehad met de verkoper

Service
jjm claessen egn cremers (stein l)
16/03/2016
10

ik zat die dag van mijn afspraak zeer moeilijk wegens ziekte van mijn man
en dat hebben ze geweldig opgelost nogmaals hiervoor mijn dank.

Service
leschot (sittard)
16/03/2016
8

gewoon

Service
M.A.V. Schiffelers- Salentijn (Heerlen)
16/03/2016
9

Klantvriendelijk, betrouwbaar vanaf aankoop advies tot en met het reguliere onderhoud. Prettige sfeer.

Service
W.Wijnen (Beek (L))
16/03/2016
10

Geen klachten, uitermate vriendelijk, altijd een oplossing.

Service
Anoniem
09/03/2016
8

Een bedrijf dat vertrouwen geeft

Service
Anoniem
09/03/2016