Beoordelingen 

987 commentaren van in totaal 987 beoordelingen
Service
Dhr Theo Schrijnemaekers (Schimmert )
04-09-2019
10

Medewerkers zijn makkelijk aanspreekbaar. Verzoeken worden zo snel mogelijk uitgevoerd. Alles keurig op tijd met prima resultaat.

Service
Marc Dirix (Beek)
03-09-2019
10

goede service.

Service
s.heltzel (urmond)
03-09-2019
10

correcte service en vriendelijk op alle gebied en o ja ook nog een prima kop koffie!

Service
Dobbelsteijn (Elsloo)
03-09-2019
10

Goede ervaring

Verkoop
Math bertrams (Sittard)
30-08-2019
8

Vriendelijk. Duidelijk.

Service
Ria Erkens (Oirsbeek)
21-08-2019
10

Goede service en zeer klantvriendelijk. Medewerkers denken mee.

Verkoop
Dhr, Setzu
21-08-2019
10

Het ontvangst, uitleg van de auto en al het andere waren perfect.

Service
Wil Hamers
14-08-2019
8

afgesproken tijd ruim overschreden

Service
Mw Mertens
07-08-2019
9

Toyota Mengelers staat garant voor kundige medewerkers, goede service en klantvriendelijkheid.

Service
Jenny Weterings (Stein)
07-08-2019
9

Al jaren zeer goede ervaring van vriendelijke vakmensen

Service
Dhr. vd Bosch
07-08-2019
10

Goede service

Service
Peter Adriaens (Sittard)
02-08-2019
9

Mengelers blijft een vertrouwd adres voor de zorg en onderhoud van je auto.Altijd alles netjes en op orde, prima communicatie, klantgericht en vriendelijk, altijd bereikbaar en aanspreekbaar en werken volgen afspraak.

Service
H.Kurvers (Geleen)
02-08-2019
10

Vriendelijkheid

Service
Jan Huydts (Beek)
02-08-2019
10

Dit is een dealer waar je graag je auto brengt voor onderhoud etc. Zeer klantvriendelijk en eerlijke prijzen die van te voren worden medegedeeld (en dan ook zo blijven ). Mocht het langer duren dan gepland, dan krijg je gewoon zolang een leenauto. Kortom een no-nonsense garage.

Service
Hugo Vaes (Elsloo)
31-07-2019
10

Zoals gezegd zéér klantvriendelijk en correct.

Service
trudy Bos
26-07-2019
8

Ze doen hun werk binnen de tijd goed redelijk snel en zijn vriendelijk .

Verkoop
Mej.Tummers (Stein)
24-07-2019
8

Verkopers zijn erg behulpzaam en vriendelijk. Snelle levering auto. En superverrast en superleuk het zeil over de auto en het bloemetje erbij.. Ik had de foto's zelfs op facebook gezet. Veel mensen dachten dat ik de auto had gewonnen.. :)

Service
Dhr. Vaessen
24-07-2019
8

Vriendelijk en behulpzaam. Beter dan gemiddeld.

Service
P.debeij (Munstergeleen)
24-07-2019
9

Prijs volgens afspraak. Beurt duurde langer en gratis leenauto meegekregen. Superservice

Service
pricken hjm
24-07-2019
10

klant vriendelijk goede afspraak

Service
Frans Vanmeulebrouk.
24-07-2019
10

Al een paar decennia klant bij Toyota Mengelers en nooit enige teleurstelling meegemaakt. Daar is de klant nog koning, men neemt je serieus en men is klantvriendelijk.

Verkoop
Jos rijks
23-07-2019
10

Zeer klantvriendelijk behulpzaam meedenkend zoeken naar oplossingen voor problemen bereidheid tot compromissen.

Verkoop
Jo Wolters
23-07-2019
8

Ik ben erg tevreden over Toyota Mengelers voor de correcte wijze van handelen.

Verkoop
M.J.F. Servais (Echt)
23-07-2019
9

Zeer complete en correcte begeleiding tijdens proces van keuze, koop en overdracht auto.

Verkoop
Dhr. Josef Wijnen (Elsloo)
23-07-2019
9

Ze zijn erg klantvriendelijk en als er iets is word je direct geholpen en dat is prettig

Verkoop
C. Knops
23-07-2019
7

Vriendelijk en bekwaam personeel

Verkoop
Buscher
23-07-2019
10

Goede service , klantvriendelijk, fijne verkoper!Erg tevreden!

Service
Fiddelers (Susteren)
19-07-2019
10

Super vriendelijk en behulpzaam.

Service
Eddy Wicherts (Beek)
17-07-2019
9

Goed, deskundig en klantvriendelijk

Service
N. Heutmekers (Geleen)
17-07-2019
9

Zeer betrouwbare garage. Snelle, goede en vriendelijke service. Toyota sowieso een zeer goed merk!

Service
Ireen Horssels (GEULLE)
11-07-2019
10

Vriendelijke bekwame medewerkers

Service
May (Sittard)
04-07-2019
10

Word bij mengelers altijd op een zeer uitstekende wijze geholpen en ben zeer tevreden

Service
dhr W. Knols (Beek (L.))
04-07-2019
9

De ontvangst, de uitvoering van de onderhoudsbeurt, de uitleg door het personeel, kortom alles prima uitgevoerd.

Service
Karin Köhnen (Nieuwstadt)
04-07-2019
10

Goede service, klantvriendelijk

Service
Michel (Geleen)
04-07-2019
4

Rond de periode april/mei werd er advies ingewonnen in de werkplaats omtrent een schurend geluid bij de remmen. Reparatie was niet nodig omdat dit kon wachten tot de beurt. Nou, dat heb ik geweten, remblokjes EN remschijven vervangen. Daar gaat mijn vakantiegeld.Verder staat er een vinkje bij de controle van de mat aan de bestuurderskant. Wat stelt dat voor. Er zit een gat met een doorsnede van 6 cm in. Was die niet groot genoeg ?Een ventieldopje ontbreekt op een velg. Teveel kosten om er een op te draaien ?

Service
Jos Koch (Brunssum)
21-06-2019
9

Ben zeer tevreden over de service

Service
Dhr. F. Arets (Sittard)
21-06-2019
10

Zeer cliëntvriendelijk en service gericht personeel en ook trots op hun toyota product. Dat maakt ook de cliënt enthousiast!

Service
Frans Sebrechts
14-06-2019
8

Goede service. Ik werd meteen (dezelfde dag) geholpen. Het probleem werd meteen verholpen zodat ik met een gerust gevoel weer met mijn Toyota de weg op kon.

Service
Niek Meijer (Stein)
14-06-2019
10

Auto wordt daar vakkundig onderhouden en de sfeer is daar prima.

Service
Jan Boogers (Stein)
12-06-2019
9

Zoals eerder aangegeven ik word netjes en beleeft te woord gestaan door alle medewerkers. Ook de verkoopmensen.

Service
Ron Demandt
07-06-2019
7

Vervangend vervoer moet klaar staan als dit afgesproken is en niet pas geregeld worden op het moment van aanbieden eigen autoStofzuigen aansluitend aan onderhoud

Service
Piet Rademakers
07-06-2019
10

Goede service. Komt afspraken na. Zeer klant vriendelijk

Service
Mevr Chorus (Geleen)
07-06-2019
10

Goede service!!!

Service
hein marchal (stein)
05-06-2019
9

goede behandeling goed personeelvoor mij mogen ze allemaal wat meer salaris in de tuut krijgen

Service
Dhr. Gelissen A. (Geleen)
31-05-2019
8

Daar ik al jarenlang bij Toyota Mengelers voorheen te Oirsbeek en nu Sittard kom en goede contacten met de medewerkers heb, kan ik alleen maar zeggen dat zij het zeer goed en klantgericht doen.

Service
M Danker
31-05-2019
8

Vriendelijk en eerste indruk is naar alle tevredenheid

Service
Mevr. Leurs
31-05-2019
10

Goede service vanaf het maken van een afspraak tot en met aflevering

Service
Fons Andrieu (Merkelbeek)
31-05-2019
10

We zijn al 25 jaar klant. Zeer tevreden met het merk Toyota en de dienstverlening door het team van Mengelers.

Service
Leo Muytjens (Geleen)
31-05-2019
8

de behandeling was vriendelijk en correct

Service
Mevr. Lilian Maessen (Geleen-Sittard)
22-05-2019
8

correcte medewerkers all over op alle niveaus.

Service
Frans Erkens (Urmond)
17-05-2019
9

Vriendelijkheid en hulpvaardigheid zijn zeer goed

Service
Mevr.van den Abeele (Sittard )
17-05-2019
10

Ik wordt er altijd prettig geholpen ook als ik iets vraag blijven ze steeds correct.Niets is hun teveel.Ik kan met alles bij hun terecht .

Service
H. Brouwers (Einighausen)
17-05-2019
9

Professioneel en vriendelijk personeel

Service
Mevrouw G.B. Krielen (Geleen)
10-05-2019
8

Goede en correcte service.Entree receptie ziet er goed uit.

Service
arno meulenberg (Geleen)
10-05-2019
9

Prima dienstverlening en het beantwoorden van vragen is zeer duidelijk.

Service
Jaap Kruithof (Heel)
08-05-2019
10

Prima service, snel geholpen, duidelijke uitleg etc.

Service
P Teunissen
08-05-2019
10

Goede serves vriendelijk personeel

Service
Jos Bemelmans (Geleen)
03-05-2019
9

Is mijn 4e auto die ik bij Mengelers koopt, spreekt dus voor zich.

Service
Frans Joosten
03-05-2019
8

Deskundige en goede service.

Service
Huub Janssen (Heerlen)
03-05-2019
9

Mengelers Sittard blijft "uitnodigend " Ontvangst ruimte is goed ingericht met zelfs een bord verse fruit voor de klanten...een geste die ik wel kan waarderen. Goede bedrijfsvoering !

Service
BJ de Bree (Beek)
03-05-2019
9

Vriendelijke bediening, servicegericht personeel, tevoren goede informatie het te verwachten onderhoud en het te betalen bedrag

Service
Paul van Helden (Susteren)
24-04-2019
10

Uitstekende service!

Service
Luc
24-04-2019
9

Prima telefonisch bereikbaar, duidelijke afspraken, geen wekenlange wachttijden, goed werk geleverd.

Service
Mart den Rooijen (Sittard )
24-04-2019
10

Altijd goed en volgens afspraak behandeld.

Service
J de Ruiter (Nieuwstadt)
24-04-2019
8

Vriendelijk, hulpvaardig en goede juiste technische kennis.

Service
A.Ritterbex
24-04-2019
9

In grote lijnen correcte behandeling.Bij problemen gezocht maar wederzijdse goedkeuring.

Service
jan renkens (elsloo)
24-04-2019
8

een klant vriendelijke garage en personeel in de werkplaats en balie.

Service
Dhr.Jeurissen (Brunssum)
18-04-2019
10

wordt vriendelijk ontvangen maken wel eens een grapje ik vind dat hoort er bij.

Service
Ton van Tilburg (Susteren)
12-04-2019
10

ben al ruim 30 jaar klant bij Toyota Mengelers en ben altijd goed en correct behandeld geworden met een uitstekende service en ook zeer tevreden dat men ook altijd een klant gerichte oplossing heeft

Service
Cor Ronda (Geleen)
10-04-2019
9

Perfect behandeld.

Service
May Peeters (Hoensbroek)
10-04-2019
9

Het hele team een dikke pluim van ons in het bijzonder de vrouwelijke monteur zij doet het zeer goed. Heb zelf 45 jaar in de autoschade gewerkt nu met pensioen voor deze dame een extra pluim hoor.

Service
Jo Niellissen (Sittard.)
10-04-2019
8

De vriendelijkheid van bijna alle mensen en de kennis en kunde is naar behoren. Ik ben tevreden.

Service
Dhr. WFM Louwers (Sittard)
10-04-2019
10

Vriendelijke medewerkers, snelle service.

Service
Jan Verboort (Elsloo (limburg ))
10-04-2019
10

Bij Mengelers Toyota Sittard B.V. kom ik nu al 3 jaar, gewoon nog nooit problemen gehad, alles netjes verlopen met de ingeplande afspraken, mensen aan de balie, echt meer dan klantvriendelijk is mijn ervaring.

Service
Jo Lips
10-04-2019
9

Dik tevreden.

Service
Chrit Pepels (Urmond)
09-04-2019
10

Goede en correctie afhandeling van service beurten, ook voor vragen of kleine reparatie of aanwijzigingen.

Service
Pablo Jaskowiak (Heerlen)
09-04-2019
6

Veel te duur aan het worden.

Service
Hennes N.A. (Sittard)
09-04-2019
8

Tevreden.

Service
T.M.C.Kusters (Roosteren)
09-04-2019
9

Het geeft me een vertrouwd gevoel. Nu had ik dan ook nog nieuwe voorbanden nodig. Na het overleiden vorig jaar van mijn man moet ik nu zelf die beslissingen nemen. Voor mij is dan dat vertrouwd gevoel heel voornaam als ik me niet thuis zou voelen kwam ik geen tweede keer meer.

Service
Dhr. J. Willems
09-04-2019
9

Toyota Mengelers Sittard heeft vriendelijk en deskundige medewerkers deze zijn super.

Service
Mevr. A. Laumen (Geleen)
09-04-2019
8

Ik vind een 8 een goed cijfer voor een goed functionerend bedrijf. Ga zo door !!

Service
Door Erkens (Schinnen)
09-04-2019
7

De service van Toyota Mengelers is prima. Echter de kosten voor de onderhoudsbeurten zijn te hoog.

Service
Rings Alphons (Stein)
09-04-2019
8

Eerlijke uitleg, goede service.

Service
Dhr. H.B. Mur
15-03-2019
9

Zeer betrouwbare garage en altijd goed werk geleverd tegen een betaalbare prijs. Alle vragen worden zo goed mogelijk beantwoord en uitgevoerd. Nog nooit met tegenzin een bezoek aan deze garage afgelegd.

Service
Benjamin Hartog (Buchten )
13-03-2019
8

Ontvangst is goed, je hoeft nooit lang te wachten, je krijgt bij de afspraak al te horen wanneer je naar huis wordt gebracht. In mijn geval was deze persoon door ziekte afwezig en kreeg ik een leenwagen mee voor deze dag. Shappo

Service
Manon Niesing (Sittard )
20-02-2019
8

Het personeel en vriendelijk en vakkundig , denken met je mee ! Je kunt altijd een fiets lenen of wachten onder het genot van wat drinken en een gezond stukje fruit !

Service
marion (geleen)
20-02-2019
9

Prima service tegen een redelijke prijs.

Verkoop
Mevr. Silvia Crijns (Sittard)
14-02-2019
9

Fa. Mengelers vooral de autoverkoper heeft ons goed geholpen en geadviseerd. Ook de tussen tijdse informatie vonden wij prettig. We hebben een goed gevoel bij deze dealer, en hebben er vertrouwen in ,als er iets met onze Toyota's is wij goed terecht kunnen bij fa. Mengelers. Mijn moeder is al jaren bij Fa. Mengelers als klant en is zeer te spreken over de service , dus wij denken dit zeker ook te zijn in de toekomst.

Service
Anoniem
12-02-2019
9

Deze dealer heeft een goede uitstraling met vriendelijk en behulpzaam personeel en een goede service.

Service
M.H. Konings-Smoorenburg
03-02-2019
8

Omdat ik meer dan tevreden ben over de gang van zaken bij Toyota.

Service
J. Muijlkens (Brunssum)
03-02-2019
9

Goede service, vriendelijk

Service
PK (Beekdalen)
01-02-2019
10

Kwalitatief goede garage
Goede service

Service
Dhr.W. Nab (Wijlre)
01-02-2019
9

Mijn auto had nog maar 2 maanden tot afloop van de APK, dit werd helaas niet met de beurt meegepakt of gemeld. Verder een fijn bedrijf waarvoor ik iedere keer ongeveer 25km voor rij om daar te komen.

Service
Jan Huydts (Beek)
25-01-2019
10

Zeer klantvriendelijk, geen verborgen kosten, afspraak = afspraak mentaliteit, technisch goed personeel. Kortom een garage waar je graag naar toe gaat.

Service
ton theunissen
25-01-2019
8

vanwege de professionele uitstraling, de betrokkenheid van het personeel en de uitleg door monteurs, maar vooral de wijze waarop met klanten wordt omgegaan

Service
Jo dieteren (Puth)
23-01-2019
10

Goed

Service
Mevrouw Simons
23-01-2019
9

ben erg tevreden over service en kwaliteit

Service
Remco maassen
23-01-2019
9

Vriendelijk personeel,snel,vakkundig

Service
Theo Meuffels
16-01-2019
9

Mengelers Toyota Sittard is voor mij een prettige en verzorgde garage. Bediening is er vriendelijkelijk

Service
S.Isenborghs (Sittard)
11-01-2019
8

fijne bediening en keurig te woord gestaan. Auto ziet er netjes uit en rijdt weer prima

Service
Bettie granzier
09-01-2019
10

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, komen precies na wat afgesproken is

Verkoop
Mevr Posthuma
09-01-2019
10

Vriendelijk en deskundig personeel, zeer correct, je voelt je welkom als klant

Service
Mevr. Kockelkorn (Sittard)
09-01-2019
10

vriendelijk, deskundig, behulpzaam.

Service
Dhr. A.J.M. Halbersma (Nattenhoven)
04-01-2019
9

zie eerdere toelichting

Service
Ron Janssen (Stein (Limburg))
04-01-2019
10

Perfect tevreden, inmiddels 9 jaar met de Prius 2 BE en inmiddels ruim 1 jaar met de Auris TS Hybrid en steeds prima geholpen. Zeer tevreden!

Service
L.J.E.Korsten (Nieuwstadt)
04-01-2019
10

Service prima.

Verkoop
dinie keulders (sittard)
03-01-2019
10

Goede,nette service,vriendelijk te woord gestaan niet opdringerig,goed advies en bij aflevering van de auto een mooie bos bloemen en een leuk kerstkadoo.

Service
John Brorens (Gemeente Stein)
21-12-2018
9

Ik ben tevreden over de manier waarop ik als klant behandeld wordt bij Mengelers Toyota. Er valt weinig toe te voegen. Voor het geval dat er toch nog iets toe te voegen valt dat ene puntje lager dan een 10.

Service
Hansvanklaveren (Sittard)
19-12-2018
10

Gewoon een superfijne garage om als klant te komen

Service
Karel Lienaerts (Spaubeek)
19-12-2018
9

Goede service. Alle afspraken zijn nagekomen. Goed overleg met monteur over welke reparaties wel of niet worden uitgevoerd.

Service
Ria Erkens (Oirsbeek)
14-12-2018
9

Klantvriendelijk, service- en oplossingsgericht.

Service
Mevr. I.van der Poel (Brunssum)
07-12-2018
10

Omdat alles perfect was, de vriendelijkheid, de aandacht voor de persoon en de auto.

Service
Mevr. Stevens
07-12-2018
9

Goede service, goede informatie.

Service
Cor Vincent
07-12-2018
9

De organisatie Toyota staat altijd klaar voor hun klanten. Als je aan de Balie komt zijn ze altijd vriendelijk. We worden altijd netjes geholpen en de vraag wordt ook altijd gesteld of we ook wel te vreden zijn.

Service
Robert van der Woude (Beek)
07-12-2018
10

Bij Mengelers Toyota Sittard zijn ze altijd vriendelijk, hebben een goede service. Het is er prettig toeven en je krijgt altijd goede uitleg wat er gedaan moet worden, of wat er gedaan is. Ben er er nooit teleurgesteld geworden.

Service
koos Schenkel (Geleen)
05-12-2018
8

vriendelijkheid, kundig en meedenkend voor oplossingen.

Service
J.A.F. Quadflieg
05-12-2018
10

Zeer goede service tegen een redelijke prijs.Personeel zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Service
A.Visser. (Sittard)
05-12-2018
8

ben heel tevreden zowel v.w.b de service ala de keuring en reparaties ze zijn altijd heel bereidwillig en vriendelijk.

Service
Leon Peeters (Munstergeleen)
05-12-2018
10

Klant staat centraal, zowel bij receptie als werkplaats. Duidelijke afspraken die ook worden nagekomen.

Service
hans veerkamp (leudal)
30-11-2018
9

Vriendelijk en betrouwbaar.

Service
van den Brand J.H. (Hoensbroek)
30-11-2018
9

Betrouwbaar eerlijk en vriendelijk.

Service
Karel de Vaan (Sittard)
30-11-2018
10

Op alle fronten zeer tevreden.

Service
Jos Linsen (Heerlen)
30-11-2018
9

Toyota Mengelers is een garagebedrijf waar ik met een goed gevoel heen ga en het gevoel heb dat ik eerlijk behandeld word.

Service
Mevr Stolte
30-11-2018
9

Prettige bejegening door het personeel. Vriendelijk en behulpzaam.

Service
Edu A.F.M. van Mechelen (Echt)
30-11-2018
9

Goede afspraken worden ook nagekomen, keurige afwerking en redelijke prijs.

Service
R. van Hoof (Amstenrade)
30-11-2018
9

Ik ben gewoon tevreden over alle aspecten.

Verkoop
Ger Habets (Susteren)
29-11-2018
10

Goed geholpen en een mooie boeket bloemen bij het afhalen van onze nieuwe auto

Service
Marleen Geilkens
23-11-2018
10

Wij werden heel vriendelijk ontvangen bij de werkplaats vanwege een beurt aan de auto. Precies het afgesproken bedrag en de service is top!

Service
Dhr. van Etten (Landgraaf)
23-11-2018
10

Zeer vriendelijk personeel. Goede service met vooraf bespreking wat er gaat gebeuren. Zeer correcte en vriendelijke afhandeling. Luisteren naar eventuele problemen c.q. Vragen en lossen het op.

Service
Dhr. j. Deumens (Limbricht)
15-11-2018
9

Vakkundig en vriendelijk personeel. Men bouwt een prima relatie met de klanten op!

Verkoop
Mv. A.G. Feijen (Ospel)
15-11-2018
8

De verkoper is een bekende van ons, hij heeft ons goed en vriendelijk geholpen , we wisten al wat we wilde we hadden de auto op de preview in Utrecht gezien

Service
Paul
14-11-2018
10

Een dealer die servicegericht werkt en de klant eerlijk helpt. Al jaren zeer tevreden over de serves uitvoer van reparaties en onderhoud.

Service
mevr annie mulders scheffers (geleen)
14-11-2018
8

Fijne auto,aardig personeel,en behulpzaam als dit nodig is.

Service
Harry Schreurs (Limbricht)
09-11-2018
10

Vriendelijk, correct, afspraken staan en worden gehouden, denken mee met de klant.

Service
Marco Coenen (Selfkant)
09-11-2018
10

Zeer vriendelijk personeel en werken super proberen je altijd correct en snel te helpen.

Verkoop
offermans,L.G. (Spaubeek)
09-11-2018
10

Klantvriendelijk in al zijn facetten.

Service
Peter.Bergrath (Roosteren)
09-11-2018
10

Vanaf het moment van inruil van oudere Toyota op een nieuwere model en afhandeling werd door mij als vertrouwelijk ervaren, iets wat in de after sale duidelijk merkbaar is. Je wordt gewaardeerd als klant. Daar ga je graag terug.

Verkoop
Mireille Prange (Vaals)
09-11-2018
10

Vriendelijk, oprecht, betrouwbaar, een ware familie waar je graag naar binnen stapt. Niet alleen om een nieuwe auto op te halen, maar ook in de afhandeling van reparaties etc.Een dikke pluim voor Toyota Mengelers

Service
sloesen
09-11-2018
10

-

Service
M Lucassen (Schimmert)
09-11-2018
9

Alles naar wens uitgevoerd.

Service
Theo van Schijndel (Nuth)
02-11-2018
9

Ben in alle opzichten tevreden over de gemaakte afspraken en de afhandeling.

Service
Ad van der Burgh (Limbricht)
02-11-2018
9

Vriendelijke en deskundige bediening, afspraken nakomen, duidelijke informatie voor- en achteraf.

Service
Hofland (Amstenrade)
02-11-2018
8

Denken mee met klant.

Service
F. Janken (Oirsbeek)
29-10-2018
10

Alle afspraken worden correct uitgevoerd, uitstekende service en correct en deskundig personeel.

Service
jo Lenoir (Geleen)
29-10-2018
10

Vriendelijk geholpen leenfiets gekregen en reparatie kundig uitgevoerd, Dus Prima !!

Service
Diana Deneer (Geleen)
29-10-2018
10

Goede service en klantvriendelijk.

Service
J.Bugter (Sittard)
29-10-2018
10

Prima dealer met uitstekende service en vriendelijk medewerkers.

Service
JanJörissen (Geleen)
29-10-2018
8

Omdat ik zeer tevreden ben.

Service
Frans Penson (Urmond)
29-10-2018
10

Perfecte service en buitengewoon vriendelijke medewerkers.

Service
Mevr. Claessen (Stein)
29-10-2018
9

Omdat ik tevreden ben.

Service
Nangialay (Sittard)
19-10-2018
8

flexibel zijn

Verkoop
Tom van Sambeek (Heythuysen )
19-10-2018
10

DESKUNDIG PERSONEEL DIE HET BELOOFDE OOK WAARMAKEN EN LUISTEREN NAAR DE KLANT.

Verkoop
Manon Wijshoff (Merkelbeek)
19-10-2018
10

Je wordt er super goed geholpen. Zeer klantvriendelijk. Ze zijn gericht op de wensen van de klant en proberen de klant zo goed mogelijk te helpen bij wat het beste bij de klant past.

Verkoop
Mw. J. van Daal (Schinnen)
17-10-2018
10

Prettige klantbehandeling en duidelijke afspraken maken dit tot een dealer waar je met veel vertrouwen een auto koopt!

Service
J.K (Limbricht)
11-10-2018
9

Klantvriendelijk , behulpzaam ( zorgen voor een oplossing door aanbieden van een leenauto doordat alles is volgepland ) en deskundig weten waarover dat ze praten .

Service
JAMJ Habets
11-10-2018
9

Zeer vriendelijk personeel, goede service, mooie wachtruimte.

Service
Dhr. Jack Coonen (Susteren)
11-10-2018
9

Ben reeds jaren klant bij Toyota Mengelers in Sittard en ben gedurende al die jaren steeds correct behandeld.

Service
Theo Hameleers (Maastricht)
05-10-2018
10

Zeer goede en overzichtelijke organisatie. Vriendelijke, eerlijke en vakbekwame medewerkers.

Service
H.Vroemen (Grevenbicht)
05-10-2018
10

Zeer vriendelijk ontvangen , en duidelijk afgesproken wat er ging gebeuren.

Service
Jean Cox (Geleen)
05-10-2018
9

Toyota Mengelers is heel duidelijk wat de prijsopgaaf betreft, en zal alles in het werk stellen om alle vragen van de klant naar behoren te beantwoorden. Bovendien legt de baliemedewerker uitgebreid uit welke werkzaamheden uitgevoerd zijn en of er op korte termijn reparaties te verwachten zijn.

Service
Dhr. A.J.M. van der Linden (Oirsbeek)
28-09-2018
9

Dit is mijn 8e Toyota. Ik ervaar Mengelers Toyota Sittard (voorheen gevestigd in Oirsbeek) als een kwalitatieve en prettige organisatie. Het feit dat ik al 8 Toyota's bij hun heb gekocht spreekt voor zich zelf. Als er al problemen waren zijn die altijd op een zakelijke wijze en in goed onderling overleg opgelost.

Service
fc soleil
26-09-2018
8

Als klant wordt ik altyd te woord gestaan.

Service
Gerard Stijnen (Sittard)
19-09-2018
9

het bedrijf werkt heel goed, altijd uiterst correct,veel vakkennis en goede informatieverstrekking. De service is dus uitstekend

Service
Mevr.Kusters (Hoensbroek)
19-09-2018
10

Tot heden heel goed ontvangen en goed behandeld ook door het personeel.Vriendelijk en niet overdreven.

Verkoop
Tracy Wiertz (Geleen)
19-09-2018
10

Goede verkoper, duidelijke uitleg, maar zeker ook fantastische service bij onderhoud

Service
Dhr. V. Dreessen (Hulsberg)
19-09-2018
10

Dit bedrijf is gewoon goed. De afhandeling is netjes, de kwaliteit van de werkplaats is goed.

Service
jose helgers (geleen)
13-09-2018
9

omdat ik me hier goed geholpen voel

Service
Jack Dukers (Sittard)
13-09-2018
9

Goede service en vakkundig

Service
Wil Tegelbeckers (Echt)
13-09-2018
10

Zij zijn klantvriendelijk en weten waar ze het over hebben.

Service
Rob Plasier (Bunde)
13-09-2018
9

Betrouwbaar product, vriendelijke, behulpzame medewerkers.

Verkoop
Dhr. Peter Geilen (Sittard)
12-09-2018
10

Het personeel is hartelijk, behulpzaam, goed geschoold en de kosten zijn laag

Service
Ivo Tillie (Geleen)
06-09-2018
9

Service, klantvriendelijkheid en deskundigheid zijn erg goed.

Service
May limpens
05-09-2018
10

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop alle medewerkers mijn vragen beantwoorden en over het onderhoud van mijn Toyota Prius.

Service
Chrit op den Camp (Stein)
05-09-2018
8

Goede service

Service
Cauberg (Sittard)
29-08-2018
9

Prima garage. Er is altijd ruimte voor verbetering.

Service
hein marchal (stein)
29-08-2018
9

goed gesprek goed ontvangen receptie is goed heel beleefd

Verkoop
Thieu Ubachs (Sittard)
29-08-2018
10

Omdat door die alles wordt gedaan om je gerust te stellen. Want een auto kopen is toch wel een heel serieuze zaak. Die je natuurlijk ook eerst met de achterban doorneemt. Bovendien vond ik dat verkoper aan ons geen sprookjes vertelde Maar eerlijk en gemeend zijn visie gaf als dat nog was. Dit is een zeer kundige vakman. Die ook heel goed anticipeert op ons gevoel. En dat gaf een geruststellend gevoel. Dit niet alleen voor de auto die in beeld was, maar zeker ook het bedrijf Toyota Mengelers Sittard. Een mooi bedrijf waar je voelt dat dit bedrijf nog op de oude stoel geleerd is. Dat is mooi zeker voor de herkenbaarheid. Ik hoop dat ik nog vaak 'n auto bij Toyota Mengelers Sittard kan c.q. mag kopen. Ga vooral zo door. Maar dat zit wel goed

Service
Dhr. Janssen (Sittard)
29-08-2018
10

Onderhoud is duidelijk uitgelegd. Alles is nagekomen.Geen opmerkingen.

Service
dhr Herveille
29-08-2018
9

We hebben onze Toyota een aantal jaar geleden bij Mengelers Sittard gekocht en nog nooit iets aan de auto gehad. Tevens heel erg tevreden over de klantgerichtheid en service van deze dealer

Service
Moonen J.P. (Schimmert)
22-08-2018
9

Ik kom er sinds 2004 en ben zeer tevreden, als er zich een verschil van inzicht voordeed werd het altijd fatsoenlijk opgelost.

Service
math houben (Herten )
22-08-2018
10

Mengelers Toyota Sittard B.V is een goede garage en vriendelijke mensen die er werken met verstand van zaken

Service
Frank Keysers
20-08-2018
10

Goede communicatie. Deskundige medewerkers. Betrouwbare afspraken. Proactief meedenkend. Goede uitstraling. Prima auto's.

Service
scheeren, h (Munstergeleen)
10-08-2018
9

Vriendelijk deskundig personeel. Duidelijke afspraken

Service
Nico Neis (Susteren)
10-08-2018
10

goede en eerlijke service

Service
Friedel Schurgers-Backbier (Sittard)
10-08-2018
9

Alles wordt altijd correct na afspraak afgehandeld. En dat met een vriendelijke lach.

Service
Leonne Theelen-Mengelers (Oirsbeek)
08-08-2018
9

Goede service, klantvriendelijk, goede terugmelding en prijsafspraak.

Service
HMM Caanen (Brunssum)
02-08-2018
8

De medewerkers zijn altijd vriendelijk en als ik wat vraag staan ze mij duidelijk te woord.

Service
dhr. W. Ortjens (Geleen)
01-08-2018
10

correct, snel en de receptie denkt mee bij incidentele storing

Service
H Kurvers (Geleen)
31-07-2018
10

Zeer tevreden

Verkoop
Math De Loo (Born)
24-07-2018
9

Professionele houding van de verkoper: in goede balans tussen formeel en amicaal. Deskundig, overtuigend en duidelijk. Vriendelijk en empathisch. Kleine tip: geef wachtende klanten wat meer aandacht, of bied iers te drinken aan om de wachttijd te overbruggen.

Verkoop
anny Paffen
19-07-2018
9

Een steekje laten vallen anders was het een 10 maar correct op gelost daarom toch 10

Service
Mevr. Franssen
18-07-2018
10

Over de service van Mengelers Sittard ben ik zeer tevreden! De medewerkers zijn vriendelijk en netjes en mijn auto wordt altijd in goede staat achtergelaten. Medewerkers geven kloppende adviezen en denken met de klant mee. Fijne service!Ter illustratie: toe ik laatst rond 9:00 uur s'morgens aan de balie stond voor de beurt en vroeg of de auto in plaats van het afgesproken tijdstip (16:30 uur) iets eerder klaar kon staan voor ons, omdat mijn oma - die met mij op en neer reed om de auto te brengen en halen - niet graag in heel druk verkeer rijdt, ontving ik diezelfde vroege middag al telefoon: de auto was gereed en klaar om opgehaald te worden. Thanks!

Service
Dhr. Wetzels (Sittard)
18-07-2018
10

Vriendelijk geholpen bij afspraak.Afhandeling van onderhoudsbeurt, waarbij duidelijk werd verteld wat er gecontroleerd is en vervangen.

Service
,Joke van Daal (Schinnen)
18-07-2018
10

Personeel is zeer vriendelijk en men word er correct behandeld de showroom en receptie zien er zeer netjes uit echt een blikvanger

Verkoop
Sid Engelen (Elsloo)
18-07-2018
9

Goede en snelle service en uitstekend personeel

Service
dhr. E.M. Visser (Amstenrade.)
18-07-2018
9

Het aanbieden van een auto in de garage is altijd een zaak van vertrouwen. Het overleg van wat gecontroleerd ging worden met de beprijzing was duidelijk. Een goede nabespreking. Ik heb opnieuw het gevoel gehad dat Mengelers een vertrouwd adres voor het onderhoud van mijn auto.

Verkoop
DHR.CREUSEN (urmond)
12-07-2018
9

goed te woord gestaan heel vriendelijke verkoper goede prijs voor onze inruil en goede afhandeling met de koop van onze nieuwe Toyota CH-R hybride

Service
Mevr pijpers Medenbach (Elsloo)
12-07-2018
8

Ben zeer tevreden

Service
Jeroen C.
12-07-2018
9

Ze bieden goede service en zijn goede bereikbaar, zowel telefonisch als digitaal.

Service
Mevr. A. Zegwaard
11-07-2018
9

Goede service en vriendelijk personeel

Service
Mevr. Verkoulen
11-07-2018
9

Ik ben al lange tijd zeer tevreden over deze dealer.

Verkoop
René Koevoets (Heerlen)
11-07-2018
10

Ik kom bij Toyota Mengelers Sittard al ongeveer 30 jaar, al vele auto’s daar gekocht. Steeds het onderhoud geregeld laten uitvoeren. Alleen deze aspecten, plus de erg leuke en klantvriendelijke medewerkers, zegt genoeg waarom ik steeds blijf terugkomen bij Toyota Mengelers in Sittard

Service
Miranda Fiddelers (Susteren)
10-07-2018
10

Vriendelijk, behulpzaam en goede service

Service
Dhr. W.Knols (Beek (L.))
09-07-2018
9

Alle afspraken zijn nagekomen, geen verrassingen achteraf. Helder en duidelijke uitleg. Bijzonder vriendelijk baliepersoneel!

Verkoop
Mevr K. Köhnen (Nieuwstadt)
03-07-2018
9

Goede service

Verkoop
E. Marti (Oirsbeek)
02-07-2018
9

Goede service, klantvriendelijk, warm welkom bij het ophalen van de auto.

Service
Deuss (Born)
02-07-2018
7

Ben goed en correct geholpen

Verkoop
Thei Staekenborg (Herten)
28-06-2018
9

Om de vriendelijke en duidelijke antwoorden op mijn vragen en de kennis van zaken.

Service
Jan van Dijk (6114CP Susteren 15e)
27-06-2018
8

service al 6 jaar uitstekend, ze hebben mij als vaste klant

Service
Ajm grothues (Munstergeleen)
27-06-2018
10

Vriendelijke mensen met goede kennis van hun werkzaamhedenJe krijgt koffie en thee of dergelijke gewoon een top service gehad en een korte wachttijd

Service
Drent (Beek lb)
21-06-2018
9

Wij zijn al vanaf 1972 Toyota auto rijders van mengeleers Toyota Sittard

Service
Anja Valize (Brunssum )
20-06-2018
9

Ik had grote beurt + autowassen en uitzingen. Bij ophalen was auto niet fatsoenlijk uitgezogen. Dit kenbaar gemaakt aan de balie. Dit werd meteen opgepakt en auto werd "opnieuw' uitgezogen. Ik ben dus uiteindelijk tevreden naar huis gegaan maar was in 1e instantie zeer teleurgesteld. Als je verwacht in een schone frisse auto in te stappen. Verder ben ik altijd zeer tevreden over alle medewerkers en de diensten die zij tot nu toe geleverd hebben. Groetjes Anja

Service
Tony Janssen (Geleen)
20-06-2018
9

Vriendelijk en vakkundig bedrijf, waar men de klant meeneemt bij het wel en wee van zijn / haar auto.

Service
Jac Henneman (Beek)
20-06-2018
10

Vakkundigheid, service, vriendelijkheid, meedenken. Klacht voor Toyota Nederland. Uw tarief voor een grote beurt klopt niet met de werkelijkheid. De prijs wordt mede gebaseerd op het werkplaatstarief. 1.9 geeft u aan, na 1 1/4 uur was de auto klaar. Betaal dan bijna 3/4 uur teveel werkplaatstarief. Medewerker is mij terwille geweest. Maar voel me toch hogelijk belazerd. Als ik niet had gewacht had ik het niet geweten en m.i. Veel te veel betaald. Na ruim 40 jaar voor het eerst geen prettig gevoel bij Toyota.

Service
A.Mevis (Born)
20-06-2018
10

Tevreden

Verkoop
Jolanda
18-06-2018
10

Zeer vriendelijk met alle aandacht en een luisterend oor naar de wensen die wij hadden. Resultaat een zeer mooie Toyota CHR waar wij super tevreden mee zijn.Ga vooral zo door Jasien.

Service
Mw haan
14-06-2018
3

Vanaf aankoop problemen aangegeven die na anderhalf jaar nog niet opgelost zijn terwijl dit binnen garantie had moeten gebeuren. Alles draait om winst.

Service
Wouters
14-06-2018
6

Slecht vooruit gedacht

Verkoop
Johan olde Scholtenhuis (Puth)
14-06-2018
9

Goede service, alles duidelijk uitgelegd, goede actie om de eerste 3 maanden 99 euro te vragen voor de leaseprijs.

Service
R. Aendekerk (Sittard-Geleen)
13-06-2018
9

Ofschoon vaste prijzen bij Toyota niet heel vriendelijk (best prijzig, maar niet anders dan andere merkdealers) zijn, was de service van buitengewoon hoog niveau.

Service
Niek Meijer (Stein)
13-06-2018
10

De garage is goed bereikbaar. De afhandelingen zo wel aan de balie als de werkzaamheden in de garage zijn steeds correct.

Service
Alphons Rings (Stein)
13-06-2018
8

eerlijk en betrouwbaar

Verkoop
Augustus J (Beek)
12-06-2018
8

Zeer klantgrericht . Zeer tevreden . Nemen de tijd voor je

Service
Mevr A Verduin (Maastricht)
07-06-2018
9

Ik ben zeer te vrede

Service
Eugene Gulikers (Born)
06-06-2018
9

Service en vriendelijkheid. Ook tijdens wachttijd een praatje gemaakt met een van de verkopers.

Service
H. Hempe (Geleen)
06-06-2018
6

Uit het vorige kunt u uw conclusie trekken. In eerdere uitleg, onduidelijke prijs afspraken, hectiek aan de balie bij telefonischeafspraak.

Verkoop
Dhr. A.E. Borger (Sittard)
04-06-2018
10

Vlotte bediening. Goede adviezen over wat wel/niet zo zinvol is om in het leaseplan mee te nemen. Goede uitleg bij aflevering. Ook nadien heel behulpzaam bij het regelen van enkele aanvullende zaken.

Service
Mevr. van den Abeele - Koenen (Sittard)
01-06-2018
10

Ik word er steeds correct en vriendelijk geholpen.Ik voel mij prettig in deze garage nooit is hun iets teveel.Wanneer ik tussendoor voor een kleinigheidje ga nemen ze daar ook de tijd voor.Dat vind ik belangrijk.

Verkoop
Fons Andrieu (Merkelbeek)
30-05-2018
10

Ik ben al vele jaren een zeer tevreden Toyota rijder en klant bij Toyota Mengelers. Je wordt er prima behandelt, de prijzen zijn goed en Toyota is een dijk van een merk. Nu ook nog met een blikvanger als de nieuwe CH-R. Mijn mooiste auto ooit.

Service
Dhr Wouters (Nuth)
30-05-2018
10

Zeer betrouwbaar en vriendelijk personeel.

Service
Grignion Schmeits (Einighausen)
29-05-2018
9

De klantbenadering en tevredenheid m.b.t. probleemoplossingen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden is voor mij belangrijk.

Service
John Smit (Brunssum)
29-05-2018
8

De goede ervaringen in het verleden.

Service
R. Erkens (Oirsbeek)
29-05-2018
10

De mensen, zowel aan de receptie als in de werkplaats zijn zeer klantvriendelijk, hulpvaardig, servicegericht en meedenkend. Van te voren wordt mij gezegd wat ik ongeveer moet betalen voor de beurt. Daarna word ik goed op de hoogte gehouden van extra (on)kosten. Kortom: ben zeer tevreden over de gang van zaken met de Toyota dealer in Sittard.

Service
M. Scheijen (Geleen)
29-05-2018
9

Prima service en deskundig personeel. Er is altijd wel iets te ritselen inzake reparaties en/of servicebeurt. Occasions zijn tip-top.

Service
mevr Cobbenhagen (Sittard)
29-05-2018
8

omdat ik tevreden ben

Service
H. Meurders (Grevenbicht )
24-05-2018
9

Zeer tevreden, goede service.

Service
H.W. Janssen (Heerlen)
16-05-2018
9

Prima ontvangst en service. Je voelt je KLANT.

Service
Hub en Heidy Erckens
09-05-2018
10

Nu bijna 5 jaar toyota rijder en dik tevreden over de werkzaamheden en het personeel

Service
Ron Heutz
09-05-2018
10

Altijd perfecte service.

Service
Mevr. Krielen (Geleen)
04-05-2018
8

Goede service en vriendelijke bediening.

Service
Mevr. Driessen (Urmond)
04-05-2018
9

Goede service, vriendelijke en juiste benadering

Service
Jos Junggeburt (Landgraaf)
02-05-2018
10

Correct Kundig Vriendelijk. Aan iedereen aan te bevelen.

Service
Jeannette Hinlopen (Hoensbroek)
02-05-2018
9

Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers, prettige ontvangst en je weet van te voren wat het ongeveer gaat kosten!Monteurs zijn ( voor zo ver als ik dat kan beoordelen ) deskundige vriendelijke mannen en vrouwen .

Service
J.Berger (Sittard-Geleen)
02-05-2018
10

Bij Mengelers krijg je de juiste voorlichting, informeert men correct over stand van onderhoud en eventueel te vervangen onderdelen. Zelfs bij het wel of niet vervangen van de ruitenwissers wordt er overleg gepleegd. Goede keuze in het kiezen van het onderhoudspakket.

Verkoop
Nathalie (Brunssum )
02-05-2018
10

Heel vriendelijke medewerkers die goed uitleg gaven. Namen echt de tijd????

Service
Kasper Koonen (Elsloo)
02-05-2018
8

Vriendelijk personeel, duidelijke communicatie, tevreden over onderhoud.

Service
Rob van Osch (Berg aan de Maas)
02-05-2018
10

Klacht werd serieus genomen , direct gekeken door monteur en zeer vlot verholpen door 2 monteurs

Service
Kees Weterings (Stein)
26-04-2018
9

Ik ben al jaren klant bij Toyota Sittard, vanwege het goede contact en de goede informatie.

Service
j sloesen (stein)
26-04-2018
9

ik geef een 9 service is goedt was een tien als de wacht tijd korter was

Service
Mw. Kohlen (Geleen)
26-04-2018
10

Gewoonweg goed, top service.

Service
Louk Savelkoul. (Sittard)
25-04-2018
9

Super vakkundige zaak.

Service
Dhr. H. Corba (Brunssum)
25-04-2018
9

Zeer snelle afhandeling. En op de afgesproken tijd.

Verkoop
Ton van Tilburg (Susteren)
25-04-2018
10

goede service en klant vriendelijk

Service
fransM (Sittard)
19-04-2018
9

Zeer vriendelijke personeel altijd hulpvaardig en kwaliteit van Toyota staat buiten kijf

Service
Paul van Helden (Susteren)
18-04-2018
10

Ik ga altijd met plezier naar ** omdat ze er iedere keer in slagen mijn verwachtingen te overtreffen.

Service
Yvon Hölsgens-Bouts (Obbicht)
18-04-2018
10

alles volgens afspraak correct geregeld.

Verkoop
Mcm coenen (Hoensbroek)
16-04-2018
10

Goede service en vriendelijk duidelijk

Service
Door Erkens (Schinnen)
12-04-2018
8

De prijs voor een onderhoudsbeurt is pittig maar als je erna weer een jaar lang probleemloos kunt rijden, dan weet je waarom je deze prijs betaald en dat het zich terugverdiend.

Service
Jo Muijlkens
12-04-2018
8

service en klantvriendelijkheid is oke

Service
Meulmeester (Hiensbroek)
10-04-2018
10

Ik word steeds heel vriendelijk en goed voorgelicht behandeld en dat een reeks van jaren

Service
Peter Hulst (Sittard)
05-04-2018
8

Het is een goede dealer, met goede service en vriendelijke medewerkers. Bij de aanschaf van een occasion adviseer ik altijd om bij meerdere dealers te kijken of je moet een zoekopdracht bij de dealer kunnen plaatsen. Dit gebeurde helaas niet toen ik onlangs een Lexus bij een andere dealer heb moeten kopen.

Service
Frans Penson (Urmond)
05-04-2018
10

Service is TOP !!!

Service
W.Goossens (Munstergeleen.)
05-04-2018
9

Vriendelijk, correct, duidelijke afsprakken

Service
pierre meulenberg (meerssen)
04-04-2018
9

alles volgens afspraak.

Service
Jo Niellissen (Sittard.)
28-03-2018
8

Wanneer mensen een hogere positie krijgen in de organisatie dan moeten zij niet met de neus in de lucht lopen. Een vriendelijk goedemorgen of goedemiddag moet er altijd vanaf kunnen of zie ik dat verkeerd?Voor de verdere rest zijn er geen op- of aanmerkingen in de negatieve zin.De mensen van de receptie ( Balie ) zijn heel klantvriendelijk, behulpzaam en zij weten waar zij over praten. Dus perfect.

Service
Leo Pelzer (Landgraaf)
28-03-2018
9

Service Perfect Uitgevoerd , Balie Medewerkers Heel Netjes .

Service
Mevr. Simons-Verheijden (Roosteren)
28-03-2018
10

Bij mijn eerste bezoek hartelijke ontvangst bij de receptie, aangezien ik wat vragen had omtrent een kleine beurt is men gelijk op zoek gegaan naar de desbetreffende persoon. Kreeg uitgebreid antwoord op mijn vragen. Na mijn bezoek aan de werkplaats werd mij uitgelegd welke handelingen er gedaan waren om mijn auto weer tiptop in orde te krijgen. Tijdens wachttijd gebruik kunnen maken van WIFI en koffie.

Service
Harry Heldens (Sittard)
22-03-2018
9

Duidelijke en concrete afspraken die nagekomen worden, op en top betrouwbaar!

Service
Jos Linsen (Heerlen)
21-03-2018
8

Omdat ik erg tevreden ben over de benadering van de medewerkers, en de duidelijkheid over prijzen vooraf.

Service
Mevr. Dohmen (Vaals)
21-03-2018
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Kennis van zaken en prettig in omgang. Tevens goede verleende service.

Service
Fam MMJ Peeters (Hoensbroek)
21-03-2018
8

altijd correct behandeld en de afspraken goed na komen zo wel bij de beurten groot of kleinen het onderhandelen en afleveren van de aankoop van een nieuwe Toyota dik oke

Verkoop
A. Coenen / W. Wever
15-03-2018
10

Zeer vriendelijke en bekwaam personeel. Men neemt hier nog de tijd voor jou als klant.

Service
Rings Alphons (Stein)
15-03-2018
8

Klantvriendelijk personeel,goede kwaliteit, (prijs) afspraak is afspraak, wij zijn al jaren zeer tevreden.

Service
Maurice Crals (Geleen )
14-03-2018
8

Ze gaan met zorg met hun klanten om

Service
G S
14-03-2018
10

Wordt altijd vriendelijk geholpen en goeie service

Service
Nelie Dormans (Munstergeleen)
07-03-2018
10

Als er bij de keuring en beurt extra kosten bijkomen, dan wordt ik daarvan eerst telefonisch op de hoogte gebracht en wordt er samen met de werkplaats overlegd hoe of wat en doorgegeven wat de extra kosten zijn. Correcte en vriendelijke benadering.

Service
Mevr K Köhnen (Nieuwstadt)
07-03-2018
9

Goede serviceNetjesDuidelijk met afspraken

Service
Monique Linckens
07-03-2018
9

Goede service, correcte behandeling, komen afspraken na.

Service
Rob Theunissen (Sittard)
02-03-2018
10

vriendelijk klantgericht.

Service
Math (Sittard)
28-02-2018
8

Goede kwaliteit en altijd klantvriendelijk

Service
Cor Bergmans
28-02-2018
10

goede service

Service
R. Coenen (Doenrade)
28-02-2018
10

Zeer goede service en kwaliteit.vriendelijk personeel en correct.

Service
J.F.G. Meerts (Geleen)
27-02-2018
8

Goede en correcte afhandeling van zaken omtrent het onderhoud.

Service
H.I.Homminga (Born)
06-02-2018
9

Al 55 jaar met toyota zeer tevreden, met dank.

Service
Jos Moers
29-01-2018
9

Prettig contact, goede dienstverlening, geen verrassingen, goede prijs.

Service
H. Beuger (Voerendaal )
24-01-2018
9

Zeer correcte behandeling en vriendelijk personeel. Alle afspraken correct nagekomen.

Service
Jos Caris (Sittard)
24-01-2018
10

alles is naar tevredenheid

Service
Marlies Willems-Schrijen (Guttecoven)
24-01-2018
9

Vriendelijk personeel en komen afspraken na

Service
P.Sevriens (Echt)
24-01-2018
9

Word snel en goed geholpen

Service
JGM Verheijen (Echt)
24-01-2018
9

Er is totaal niets aan te merken op deze dealer

Service
Piet Ummels (Brunssum)
18-01-2018
9

ik voel me als klant gewaardeerd

Service
Jan Huydts (Beek)
17-01-2018
10

Een bedrijf waarin ik vertrouwen heb en dat dit ook uitstraalt. Zeer klantvriendelijk personeel en monteurs. Een "Toyota-waardig" bedrijf! (Zo goed als de auto is, zo is ook het bedrijf)

Service
Jos Martens (Buchten )
17-01-2018
9

Ik ben erg tevreden met de servicebeurten die zij bij mijn auto uitvoeren !

Service
Anoniem
10-01-2018
8

Herkenning als vaste klant is belangrijk. Het zou mooi zijn als er ook een aanbod was van goede ( goedkopere) alternatieven op het gebied van onderdelen en accessoires. Vooral van belang voor oudere auto's.

Service
Hans Hillen (Beek)
03-01-2018
10

Ik ben al sinds 2010 een zeer tevreden klant van Toyota Mengelers Sittard. Prima service, correcte behandeling en naleving van gemaakte afspraken.

Service
Dhr J.Willems
03-01-2018
9

Klantvriendelijkheid, service, vriendelijk personeel

Service
Anoniem
02-01-2018
10

Wij zijn al sinds 1984 klant bij Mengelers. We hebben er 4x een nieuwe auto gekocht. Te weten: Toyota Corolla (14jaar mee gereden) Suzuki Alto (14jaar mee gereden) Toyota Camry (22jaar en nog in gebruik) Suzuki Alto (8 jaar mee gereden en aan dochter verkocht). Ook de 2e hands Toyota Verso heeft er bij ons alweer 5 jaar op zitten. Hij was 7 jaar bij aankoop. Alles rijdt prima. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Nauwelijks mankementjes. Je moet gewoon bij Mengelers zijn als je zorgeloos wilt rijden.

Service
Anoniem
28-12-2017
10

Alleen maar lof voor Toyota Mengelers in Sittard. Je wordt er altijd prima geholpen. Men is vriendelijk, denkt met de klant mee en heel behulpzaam.Kostenopgave vooraf die altijd juist is.

Service
Anoniem
27-12-2017
9

Vanwege de uitstekende service, en duidelijke uitleg over de werkzaamheden

Service
J Jacobs
27-12-2017
9

klantvriendelijk en behulpzaam op alle vragen

Service
Anoniem
27-12-2017
9

De uitgevoerde werkzaamheden zijn niet helemaal goed afgerond. Losse afdekkap op pluspool van de accu, rammelende afdekplaat van het interieurfilter na vervanging en de bestuurdersstoel staat niet in de oude positie. De kostenopgave is prima alsmede de receptie medewerkers die vriendelijk en correct zijn.

Service
Dhr. L. Korsten (Nieuwstadt)
22-12-2017
10

Hebben ons nooit in de steek gelaten, zelfs zonder afspraak word je geholpen op zaterdagmorgen en is dit voor mij een geweldige service.

Service
Laaper (sittard)
21-12-2017
9

vriendelijk, klantgericht, bereid mee te denken

Service
JP Vroemen (Sittard)
20-12-2017
9

correccte vriendelijke bediening

Verkoop
Theo Bucks (Stein)
20-12-2017
9

Ik ben er altijd goed geholpen; dit is mijn 4e Toyota Yaris

Service
Anoniem
20-12-2017
8

Zeer tevreden over de ontvangst en afhandeling. Auto volledig gepoetst terug gekregen. Wel jammer dat de ruitensproeiers 3 dagen later bevroren waren, terwijl ik gevraagd heb of de auto helemaal winter klaar was. Is door Mengelers in Landgraaf opgelost.

Service
Anoniem
20-12-2017
8

omdat cijfer 8 aangeeft dat ik zeer tevreden ben

Service
Anoniem
20-12-2017
7

prijs voor een vervangende accu veel te hoog

Service
Jo Habets (Bunde)
13-12-2017
9

Ik geef nooit een 10, dus 9 is de beste score

Service
willy hubert
13-12-2017
8

in algemene zin, gelet op alle details is naar mijn oordeel een acht op zijn plaats.

Verkoop
Martijn Vader (Stein)
12-12-2017
10

Vriendelijk, behulpzaam, geeft de klant alle tijd en ruimte zodat de klant tevreden weg gaat.

Service
Mevr. A. Dackus (Bunde)
07-12-2017
10

Behulpzaam en klantvriendelijk personeel.

Service
Anoniem
07-12-2017
9

Een goede service, vooral ook erg persoonlijk en vriendelijk. Van receptie tot en met service balie. En vooral ook duidelijkheid. Zeer prettig.De factuur is duidelijk en de mensen zijn bekwaam.

Service
Loe Hayen (Oirsbeek)
07-12-2017
9

Ben zeer tevreden alles naar wens uitgevoerd

Service
Bert van Klaveren (Munstergeleen)
07-12-2017
10

TOYOTA Mengelers 'ademt' klantvriendelijkheid en maakt dat ten volle waar. Zeer servicegericht! En verademing.....

Service
Fam. Braam (Sittard)
06-12-2017
8

Zeer goede service en correcte behandeling.

Service
Ron van Hoof (Amstenrade)
06-12-2017
9

Goede service, vriendelijk personeel, kosten vooraf duidelijk

Service
Leon (Sittard)
06-12-2017
2

De dealer is telefonisch slecht bereikbaar. Komen de afspraken niet na. De dealer is gewoon te groot. Hier is het duidelijk dat je weer een nummer wordt ipv. een persoon. Vriendelijkheid is ver te zoeken. Ik wil hierna weer graag een Toyota, maar zal deze waarschijnlijk bij een andere dealer aanschaffen.

Service
dhr Molenaar (Munstergeleen)
06-12-2017
9

Goede servers

Service
van mechelen edu (echt)
06-12-2017
9

Accurate zorg aan de auto, vriendelijk personeel, vakkundigheid, uitstraling en nette zaak

Service
Rhené A. Emmerich (Sittard)
06-12-2017
10

Toyota Mengelers Sittard is al decennia lang mijn dealer. Steeds tot volle tevredenheid. Eerste opvang van receptie in dit geval van Richard en Antoine steeds vriendelijk en goed gehumeurd en vakbekwaam. Ook chef de garage en monteurs vakbekwaam en welwillend. Vandaar de 10!

Service
Anoniem
01-12-2017
10

Vriendelijke medewerkers, proactief, deskundig, goede communicatie.

Service
G.H.M. Driessen (Beek (L))
29-11-2017
8

De afgesproken prijs en duur waren correct.

Service
Anoniem
23-11-2017
9

vriendelijk, altijd een goede oplossing, betrouwbaar,service gericht, goede uitleg van de werkzaamheden ook van de monteurs.

Service
Anoniem
22-11-2017
9

Al jarenlang zeer correcte afhandeling van afspraken en hoge kwaliteit in onderhoudsbeurten.

Service
fc soleil (brunssum)
22-11-2017
8

goed behandeld en altyd op vragen een antwoord gekregen.

Service
Mart den Rooijen (Sittard)
22-11-2017
9

volgens afspraak: alles goed verlopen

Service
Geer Gijzelaars (Echt)
22-11-2017
10

Gewoon fatsoenlijke en behulpzame mensen die betrouwbaar zijn en staan voor hun funktie. Ervaringen met hetgene wat is afgesproken als je beroep op hun doet zijn prima! ( en de zithoek is 100%.)

Service
HJT Raets (Brunssum)
22-11-2017
9

Afspraken worden goed nagekomen, planning is oké en de nieuwe balie annex wachtruimte ziet erg goed uit inclusief het gebruik van de drankautomaat en het aangeboden fruit in de wachtruimte.

Service
Dhr. Coenen (Doenrade)
15-11-2017
10

Vakkundig, vriendelijk, zeer goede service!

Service
Wachelder.f g.a (Spaubeek)
08-11-2017
10

10zeer goede service

Service
Jannie schepers (Born)
08-11-2017
10

Correct, fatsoenlijk en betrouwbaar

Service
Anoniem
08-11-2017
9

Vriendelijke telefoniste, uitstraling van de receptie is open en toegankelijk. Medewerkers en monteurs in de werkplaats zijn klantvriendelijk, service gericht, afspraken zijn duidelijk net zoals de uitleg over de kosten vooraf en de nota achteraf.

Service
Arno Meulenberg (Geleen)
02-11-2017
9

Goede klantvriendelijkheid(zeer belangrijk) en goede service(zeer belangrijk.

Service
j.j.g Lenoir (Geleen)
01-11-2017
10

Kundig en vriendelijk geholpen !

Service
Anoniem
01-11-2017
8

Prima garage en goede service. Alleen over de meerkosten graag van te voren communiceren.

Service
P Daleweij (Sittard )
01-11-2017
8

Zeer vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
01-11-2017
9

Omdat de service zeer goed is en dat je weet waar je aan toe bent . Ook attenderen zij je op onderhoud en service beurten als die moeten gebeuren Prima ga zo door!

Service
Anoniem
01-11-2017
9

goede service, vriendelijke mederwerkers aan receptie.afspraak maken gaat correct en soepel

Service
Anoniem
25-10-2017
10

correct en naar tevredenheid behandeld

Service
Anoniem
25-10-2017
9

Kwam op maandagmorgen, zonder afspraak , de auto aanbieden om goed te laten nakijken (binnen een maand verschillende malen Toyota-pechhulpdienst moeten bellen omdat auto niet meer wilde starten . De laatste helper zei dat waarschijnlijk de startmotor haperde. Ik kreeg een leenauto, maandag werd nieuw onderdeel besteld en dinsdag middag kreeg ik de auto weer terug. Alles zeer tevredenstellend afgehandeld!

Service
Anoniem
25-10-2017
9

Goede service, openheid, duidelijke informatie vooraf over de kosten, uitleg over uitgevoerde werkzaamheden, betrouwbaarheid.

Service
Anoniem
25-10-2017
10

Al 13 jaar klant naar volle tevredenheid

Service
Anoniem
23-10-2017
8

goede uitleg over de volgende stappen