942 commentaren van in totaal 943 beoordelingen
Service
Frans Erkens (Urmond)
17/05/2019
9

Vriendelijkheid en hulpvaardigheid zijn zeer goed

Service
H. Brouwers (Einighausen)
17/05/2019
9

Professioneel en vriendelijk personeel

Service
Mevr.van den Abeele (Sittard )
17/05/2019
10

Ik wordt er altijd prettig geholpen ook als ik iets vraag blijven ze steeds correct.Niets is hun teveel.Ik kan met alles bij hun terecht .

Service
arno meulenberg (Geleen)
10/05/2019
9

Prima dienstverlening en het beantwoorden van vragen is zeer duidelijk.

Service
Mevrouw G.B. Krielen (Geleen)
10/05/2019
8

Goede en correcte service.Entree receptie ziet er goed uit.

Service
Jaap Kruithof (Heel)
08/05/2019
10

Prima service, snel geholpen, duidelijke uitleg etc.

Service
P Teunissen
08/05/2019
10

Goede serves vriendelijk personeel

Service
BJ de Bree (Beek)
03/05/2019
9

Vriendelijke bediening, servicegericht personeel, tevoren goede informatie het te verwachten onderhoud en het te betalen bedrag

Service
Frans Joosten
03/05/2019
8

Deskundige en goede service.

Service
Huub Janssen (Heerlen)
03/05/2019
9

Mengelers Sittard blijft "uitnodigend " Ontvangst ruimte is goed ingericht met zelfs een bord verse fruit voor de klanten...een geste die ik wel kan waarderen. Goede bedrijfsvoering !

Service
Jos Bemelmans (Geleen)
03/05/2019
9

Is mijn 4e auto die ik bij Mengelers koopt, spreekt dus voor zich.

Service
A.Ritterbex
24/04/2019
9

In grote lijnen correcte behandeling.Bij problemen gezocht maar wederzijdse goedkeuring.

Service
J de Ruiter (Nieuwstadt)
24/04/2019
8

Vriendelijk, hulpvaardig en goede juiste technische kennis.

Service
jan renkens (elsloo)
24/04/2019
8

een klant vriendelijke garage en personeel in de werkplaats en balie.

Service
Jo Wolters
24/04/2019
8

Ik ben erg tevreden over Toyota Mengelers voor de correcte wijze van handelen.

Service
Luc
24/04/2019
9

Prima telefonisch bereikbaar, duidelijke afspraken, geen wekenlange wachttijden, goed werk geleverd.

Service
Mart den Rooijen (Sittard )
24/04/2019
10

Altijd goed en volgens afspraak behandeld.

Service
Paul van Helden (Susteren)
24/04/2019
10

Uitstekende service!

Service
Jos rijks
18/04/2019
10

Zeer klantvriendelijk behulpzaam meedenkend zoeken naar oplossingen voor problemen bereidheid tot compromissen.

Service
Dhr.Jeurissen (Brunssum)
18/04/2019
10

wordt vriendelijk ontvangen maken wel eens een grapje ik vind dat hoort er bij.

Service
Ton van Tilburg (Susteren)
12/04/2019
10

ben al ruim 30 jaar klant bij Toyota Mengelers en ben altijd goed en correct behandeld geworden met een uitstekende service en ook zeer tevreden dat men ook altijd een klant gerichte oplossing heeft

Service
Cor Ronda (Geleen)
10/04/2019
9

Perfect behandeld.

Service
Dhr. WFM Louwers (Sittard)
10/04/2019
10

Vriendelijke medewerkers, snelle service.

Service
Jan Verboort (Elsloo (limburg ))
10/04/2019
10

Bij Mengelers Toyota Sittard B.V. kom ik nu al 3 jaar, gewoon nog nooit problemen gehad, alles netjes verlopen met de ingeplande afspraken, mensen aan de balie, echt meer dan klantvriendelijk is mijn ervaring.

Service
Jo Lips
10/04/2019
9

Dik tevreden.

Service
Jo Niellissen (Sittard.)
10/04/2019
8

De vriendelijkheid van bijna alle mensen en de kennis en kunde is naar behoren. Ik ben tevreden.

Service
May Peeters (Hoensbroek)
10/04/2019
9

Het hele team een dikke pluim van ons in het bijzonder de vrouwelijke monteur zij doet het zeer goed. Heb zelf 45 jaar in de autoschade gewerkt nu met pensioen voor deze dame een extra pluim hoor.

Service
Chrit Pepels (Urmond)
09/04/2019
10

Goede en correctie afhandeling van service beurten, ook voor vragen of kleine reparatie of aanwijzigingen.

Service
Dhr. J. Willems
09/04/2019
9

Toyota Mengelers Sittard heeft vriendelijk en deskundige medewerkers deze zijn super.

Service
Door Erkens (Schinnen)
09/04/2019
7

De service van Toyota Mengelers is prima. Echter de kosten voor de onderhoudsbeurten zijn te hoog.

Service
Hennes N.A. (Sittard)
09/04/2019
8

Tevreden.

Service
Mevr. A. Laumen (Geleen)
09/04/2019
8

Ik vind een 8 een goed cijfer voor een goed functionerend bedrijf. Ga zo door !!

Service
Pablo Jaskowiak (Heerlen)
09/04/2019
6

Veel te duur aan het worden.

Service
Rings Alphons (Stein)
09/04/2019
8

Eerlijke uitleg, goede service.

Service
T.M.C.Kusters (Roosteren)
09/04/2019
9

Het geeft me een vertrouwd gevoel. Nu had ik dan ook nog nieuwe voorbanden nodig. Na het overleiden vorig jaar van mijn man moet ik nu zelf die beslissingen nemen. Voor mij is dan dat vertrouwd gevoel heel voornaam als ik me niet thuis zou voelen kwam ik geen tweede keer meer.

Service
Dhr. H.B. Mur
15/03/2019
9

Zeer betrouwbare garage en altijd goed werk geleverd tegen een betaalbare prijs. Alle vragen worden zo goed mogelijk beantwoord en uitgevoerd. Nog nooit met tegenzin een bezoek aan deze garage afgelegd.

Service
Benjamin Hartog (Buchten )
13/03/2019
8

Ontvangst is goed, je hoeft nooit lang te wachten, je krijgt bij de afspraak al te horen wanneer je naar huis wordt gebracht. In mijn geval was deze persoon door ziekte afwezig en kreeg ik een leenwagen mee voor deze dag. Shappo

Service
Manon Niesing (Sittard )
20/02/2019
8

Het personeel en vriendelijk en vakkundig , denken met je mee ! Je kunt altijd een fiets lenen of wachten onder het genot van wat drinken en een gezond stukje fruit !

Service
marion (geleen)
20/02/2019
9

Prima service tegen een redelijke prijs.

Verkoop
Mevr. Silvia Crijns (Sittard)
14/02/2019
9

Fa. Mengelers vooral de autoverkoper heeft ons goed geholpen en geadviseerd. Ook de tussen tijdse informatie vonden wij prettig. We hebben een goed gevoel bij deze dealer, en hebben er vertrouwen in ,als er iets met onze Toyota's is wij goed terecht kunnen bij fa. Mengelers. Mijn moeder is al jaren bij Fa. Mengelers als klant en is zeer te spreken over de service , dus wij denken dit zeker ook te zijn in de toekomst.

Service
Anoniem
12/02/2019
9

Deze dealer heeft een goede uitstraling met vriendelijk en behulpzaam personeel en een goede service.

Service
J. Muijlkens (Brunssum)
03/02/2019
9

Goede service, vriendelijk

Service
M.H. Konings-Smoorenburg
03/02/2019
8

Omdat ik meer dan tevreden ben over de gang van zaken bij Toyota.

Service
Dhr.W. Nab (Wijlre)
01/02/2019
9

Mijn auto had nog maar 2 maanden tot afloop van de APK, dit werd helaas niet met de beurt meegepakt of gemeld. Verder een fijn bedrijf waarvoor ik iedere keer ongeveer 25km voor rij om daar te komen.

Service
PK (Beekdalen)
01/02/2019
10

Kwalitatief goede garage
Goede service

Service
Jan Huydts (Beek)
25/01/2019
10

Zeer klantvriendelijk, geen verborgen kosten, afspraak = afspraak mentaliteit, technisch goed personeel. Kortom een garage waar je graag naar toe gaat.

Service
ton theunissen
25/01/2019
8

vanwege de professionele uitstraling, de betrokkenheid van het personeel en de uitleg door monteurs, maar vooral de wijze waarop met klanten wordt omgegaan

Service
Jo dieteren (Puth)
23/01/2019
10

Goed

Service
Mevrouw Simons
23/01/2019
9

ben erg tevreden over service en kwaliteit

Service
Remco maassen
23/01/2019
9

Vriendelijk personeel,snel,vakkundig

Service
Theo Meuffels
16/01/2019
9

Mengelers Toyota Sittard is voor mij een prettige en verzorgde garage. Bediening is er vriendelijkelijk

Service
S.Isenborghs (Sittard)
11/01/2019
8

fijne bediening en keurig te woord gestaan. Auto ziet er netjes uit en rijdt weer prima

Service
Bettie granzier
09/01/2019
10

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, komen precies na wat afgesproken is

Service
Mevr. Kockelkorn (Sittard)
09/01/2019
10

vriendelijk, deskundig, behulpzaam.

Verkoop
Mevr Posthuma
09/01/2019
10

Vriendelijk en deskundig personeel, zeer correct, je voelt je welkom als klant

Service
Dhr. A.J.M. Halbersma (Nattenhoven)
04/01/2019
9

zie eerdere toelichting

Service
L.J.E.Korsten (Nieuwstadt)
04/01/2019
10

Service prima.

Service
Ron Janssen (Stein (Limburg))
04/01/2019
10

Perfect tevreden, inmiddels 9 jaar met de Prius 2 BE en inmiddels ruim 1 jaar met de Auris TS Hybrid en steeds prima geholpen. Zeer tevreden!

Verkoop
dinie keulders (sittard)
03/01/2019
10

Goede,nette service,vriendelijk te woord gestaan niet opdringerig,goed advies en bij aflevering van de auto een mooie bos bloemen en een leuk kerstkadoo.

Service
John Brorens (Gemeente Stein)
21/12/2018
9

Ik ben tevreden over de manier waarop ik als klant behandeld wordt bij Mengelers Toyota. Er valt weinig toe te voegen. Voor het geval dat er toch nog iets toe te voegen valt dat ene puntje lager dan een 10.

Service
Hansvanklaveren (Sittard)
19/12/2018
10

Gewoon een superfijne garage om als klant te komen

Service
Karel Lienaerts (Spaubeek)
19/12/2018
9

Goede service. Alle afspraken zijn nagekomen. Goed overleg met monteur over welke reparaties wel of niet worden uitgevoerd.

Service
Ria Erkens (Oirsbeek)
14/12/2018
9

Klantvriendelijk, service- en oplossingsgericht.

Service
Cor Vincent
07/12/2018
9

De organisatie Toyota staat altijd klaar voor hun klanten. Als je aan de Balie komt zijn ze altijd vriendelijk. We worden altijd netjes geholpen en de vraag wordt ook altijd gesteld of we ook wel te vreden zijn.

Service
Mevr. I.van der Poel (Brunssum)
07/12/2018
10

Omdat alles perfect was, de vriendelijkheid, de aandacht voor de persoon en de auto.

Service
Mevr. Stevens
07/12/2018
9

Goede service, goede informatie.

Service
Robert van der Woude (Beek)
07/12/2018
10

Bij Mengelers Toyota Sittard zijn ze altijd vriendelijk, hebben een goede service. Het is er prettig toeven en je krijgt altijd goede uitleg wat er gedaan moet worden, of wat er gedaan is. Ben er er nooit teleurgesteld geworden.

Service
A.Visser. (Sittard)
05/12/2018
8

ben heel tevreden zowel v.w.b de service ala de keuring en reparaties ze zijn altijd heel bereidwillig en vriendelijk.

Service
J.A.F. Quadflieg
05/12/2018
10

Zeer goede service tegen een redelijke prijs.Personeel zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Service
koos Schenkel (Geleen)
05/12/2018
8

vriendelijkheid, kundig en meedenkend voor oplossingen.

Service
Leon Peeters (Munstergeleen)
05/12/2018
10

Klant staat centraal, zowel bij receptie als werkplaats. Duidelijke afspraken die ook worden nagekomen.

Service
Edu A.F.M. van Mechelen (Echt)
30/11/2018
9

Goede afspraken worden ook nagekomen, keurige afwerking en redelijke prijs.

Service
hans veerkamp (leudal)
30/11/2018
9

Vriendelijk en betrouwbaar.

Service
Jos Linsen (Heerlen)
30/11/2018
9

Toyota Mengelers is een garagebedrijf waar ik met een goed gevoel heen ga en het gevoel heb dat ik eerlijk behandeld word.

Service
Karel de Vaan (Sittard)
30/11/2018
10

Op alle fronten zeer tevreden.

Service
Mevr Stolte
30/11/2018
9

Prettige bejegening door het personeel. Vriendelijk en behulpzaam.

Service
R. van Hoof (Amstenrade)
30/11/2018
9

Ik ben gewoon tevreden over alle aspecten.

Service
van den Brand J.H. (Hoensbroek)
30/11/2018
9

Betrouwbaar eerlijk en vriendelijk.

Verkoop
Ger Habets (Susteren)
29/11/2018
10

Goed geholpen en een mooie boeket bloemen bij het afhalen van onze nieuwe auto

Service
Dhr. van Etten (Landgraaf)
23/11/2018
10

Zeer vriendelijk personeel. Goede service met vooraf bespreking wat er gaat gebeuren. Zeer correcte en vriendelijke afhandeling. Luisteren naar eventuele problemen c.q. Vragen en lossen het op.

Service
Marleen Geilkens
23/11/2018
10

Wij werden heel vriendelijk ontvangen bij de werkplaats vanwege een beurt aan de auto. Precies het afgesproken bedrag en de service is top!

Service
Dhr. j. Deumens (Limbricht)
15/11/2018
9

Vakkundig en vriendelijk personeel. Men bouwt een prima relatie met de klanten op!

Verkoop
Mv. A.G. Feijen (Ospel)
15/11/2018
8

De verkoper is een bekende van ons, hij heeft ons goed en vriendelijk geholpen , we wisten al wat we wilde we hadden de auto op de preview in Utrecht gezien

Service
mevr annie mulders scheffers (geleen)
14/11/2018
8

Fijne auto,aardig personeel,en behulpzaam als dit nodig is.

Service
Paul
14/11/2018
10

Een dealer die servicegericht werkt en de klant eerlijk helpt. Al jaren zeer tevreden over de serves uitvoer van reparaties en onderhoud.

Service
Harry Schreurs (Limbricht)
09/11/2018
10

Vriendelijk, correct, afspraken staan en worden gehouden, denken mee met de klant.

Service
M Lucassen (Schimmert)
09/11/2018
9

Alles naar wens uitgevoerd.

Service
Marco Coenen (Selfkant)
09/11/2018
10

Zeer vriendelijk personeel en werken super proberen je altijd correct en snel te helpen.

Verkoop
Mireille Prange (Vaals)
09/11/2018
10

Vriendelijk, oprecht, betrouwbaar, een ware familie waar je graag naar binnen stapt. Niet alleen om een nieuwe auto op te halen, maar ook in de afhandeling van reparaties etc.Een dikke pluim voor Toyota Mengelers

Verkoop
offermans,L.G. (Spaubeek)
09/11/2018
10

Klantvriendelijk in al zijn facetten.

Service
Peter.Bergrath (Roosteren)
09/11/2018
10

Vanaf het moment van inruil van oudere Toyota op een nieuwere model en afhandeling werd door mij als vertrouwelijk ervaren, iets wat in de after sale duidelijk merkbaar is. Je wordt gewaardeerd als klant. Daar ga je graag terug.

Service
sloesen
09/11/2018
10

-

Service
Ad van der Burgh (Limbricht)
02/11/2018
9

Vriendelijke en deskundige bediening, afspraken nakomen, duidelijke informatie voor- en achteraf.

Service
Hofland (Amstenrade)
02/11/2018
8

Denken mee met klant.

Service
Theo van Schijndel (Nuth)
02/11/2018
9

Ben in alle opzichten tevreden over de gemaakte afspraken en de afhandeling.

Service
Diana Deneer (Geleen)
29/10/2018
10

Goede service en klantvriendelijk.

Service
F. Janken (Oirsbeek)
29/10/2018
10

Alle afspraken worden correct uitgevoerd, uitstekende service en correct en deskundig personeel.

Service
Frans Penson (Urmond)
29/10/2018
10

Perfecte service en buitengewoon vriendelijke medewerkers.

Service
JanJörissen (Geleen)
29/10/2018
8

Omdat ik zeer tevreden ben.

Service
J.Bugter (Sittard)
29/10/2018
10

Prima dealer met uitstekende service en vriendelijk medewerkers.

Service
jo Lenoir (Geleen)
29/10/2018
10

Vriendelijk geholpen leenfiets gekregen en reparatie kundig uitgevoerd, Dus Prima !!

Service
Mevr. Claessen (Stein)
29/10/2018
9

Omdat ik tevreden ben.

Verkoop
Manon Wijshoff (Merkelbeek)
19/10/2018
10

Je wordt er super goed geholpen. Zeer klantvriendelijk. Ze zijn gericht op de wensen van de klant en proberen de klant zo goed mogelijk te helpen bij wat het beste bij de klant past.

Service
Nangialay (Sittard)
19/10/2018
8

flexibel zijn

Verkoop
Tom van Sambeek (Heythuysen )
19/10/2018
10

DESKUNDIG PERSONEEL DIE HET BELOOFDE OOK WAARMAKEN EN LUISTEREN NAAR DE KLANT.

Verkoop
Mw. J. van Daal (Schinnen)
17/10/2018
10

Prettige klantbehandeling en duidelijke afspraken maken dit tot een dealer waar je met veel vertrouwen een auto koopt!

Service
Dhr. Jack Coonen (Susteren)
11/10/2018
9

Ben reeds jaren klant bij Toyota Mengelers in Sittard en ben gedurende al die jaren steeds correct behandeld.

Service
JAMJ Habets
11/10/2018
9

Zeer vriendelijk personeel, goede service, mooie wachtruimte.

Service
J.K (Limbricht)
11/10/2018
9

Klantvriendelijk , behulpzaam ( zorgen voor een oplossing door aanbieden van een leenauto doordat alles is volgepland ) en deskundig weten waarover dat ze praten .

Service
H.Vroemen (Grevenbicht)
05/10/2018
10

Zeer vriendelijk ontvangen , en duidelijk afgesproken wat er ging gebeuren.

Service
Jean Cox (Geleen)
05/10/2018
9

Toyota Mengelers is heel duidelijk wat de prijsopgaaf betreft, en zal alles in het werk stellen om alle vragen van de klant naar behoren te beantwoorden. Bovendien legt de baliemedewerker uitgebreid uit welke werkzaamheden uitgevoerd zijn en of er op korte termijn reparaties te verwachten zijn.

Service
Theo Hameleers (Maastricht)
05/10/2018
10

Zeer goede en overzichtelijke organisatie. Vriendelijke, eerlijke en vakbekwame medewerkers.

Service
Dhr. A.J.M. van der Linden (Oirsbeek)
28/09/2018
9

Dit is mijn 8e Toyota. Ik ervaar Mengelers Toyota Sittard (voorheen gevestigd in Oirsbeek) als een kwalitatieve en prettige organisatie. Het feit dat ik al 8 Toyota's bij hun heb gekocht spreekt voor zich zelf. Als er al problemen waren zijn die altijd op een zakelijke wijze en in goed onderling overleg opgelost.

Service
fc soleil
26/09/2018
8

Als klant wordt ik altyd te woord gestaan.

Service
Dhr. V. Dreessen (Hulsberg)
19/09/2018
10

Dit bedrijf is gewoon goed. De afhandeling is netjes, de kwaliteit van de werkplaats is goed.

Service
Gerard Stijnen (Sittard)
19/09/2018
9

het bedrijf werkt heel goed, altijd uiterst correct,veel vakkennis en goede informatieverstrekking. De service is dus uitstekend

Service
Mevr.Kusters (Hoensbroek)
19/09/2018
10

Tot heden heel goed ontvangen en goed behandeld ook door het personeel.Vriendelijk en niet overdreven.

Verkoop
Tracy Wiertz (Geleen)
19/09/2018
10

Goede verkoper, duidelijke uitleg, maar zeker ook fantastische service bij onderhoud

Service
Jack Dukers (Sittard)
13/09/2018
9

Goede service en vakkundig

Service
jose helgers (geleen)
13/09/2018
9

omdat ik me hier goed geholpen voel

Service
Rob Plasier (Bunde)
13/09/2018
9

Betrouwbaar product, vriendelijke, behulpzame medewerkers.

Service
Wil Tegelbeckers (Echt)
13/09/2018
10

Zij zijn klantvriendelijk en weten waar ze het over hebben.

Verkoop
Dhr. Peter Geilen (Sittard)
12/09/2018
10

Het personeel is hartelijk, behulpzaam, goed geschoold en de kosten zijn laag

Service
Ivo Tillie (Geleen)
06/09/2018
9

Service, klantvriendelijkheid en deskundigheid zijn erg goed.

Service
Chrit op den Camp (Stein)
05/09/2018
8

Goede service

Service
May limpens
05/09/2018
10

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop alle medewerkers mijn vragen beantwoorden en over het onderhoud van mijn Toyota Prius.

Service
Cauberg (Sittard)
29/08/2018
9

Prima garage. Er is altijd ruimte voor verbetering.

Service
dhr Herveille
29/08/2018
9

We hebben onze Toyota een aantal jaar geleden bij Mengelers Sittard gekocht en nog nooit iets aan de auto gehad. Tevens heel erg tevreden over de klantgerichtheid en service van deze dealer

Service
Dhr. Janssen (Sittard)
29/08/2018
10

Onderhoud is duidelijk uitgelegd. Alles is nagekomen.Geen opmerkingen.

Service
hein marchal (stein)
29/08/2018
9

goed gesprek goed ontvangen receptie is goed heel beleefd

Verkoop
Thieu Ubachs (Sittard)
29/08/2018
10

Omdat door die alles wordt gedaan om je gerust te stellen. Want een auto kopen is toch wel een heel serieuze zaak. Die je natuurlijk ook eerst met de achterban doorneemt. Bovendien vond ik dat verkoper aan ons geen sprookjes vertelde Maar eerlijk en gemeend zijn visie gaf als dat nog was. Dit is een zeer kundige vakman. Die ook heel goed anticipeert op ons gevoel. En dat gaf een geruststellend gevoel. Dit niet alleen voor de auto die in beeld was, maar zeker ook het bedrijf Toyota Mengelers Sittard. Een mooi bedrijf waar je voelt dat dit bedrijf nog op de oude stoel geleerd is. Dat is mooi zeker voor de herkenbaarheid. Ik hoop dat ik nog vaak 'n auto bij Toyota Mengelers Sittard kan c.q. mag kopen. Ga vooral zo door. Maar dat zit wel goed

Service
math houben (Herten )
22/08/2018
10

Mengelers Toyota Sittard B.V is een goede garage en vriendelijke mensen die er werken met verstand van zaken

Service
Moonen J.P. (Schimmert)
22/08/2018
9

Ik kom er sinds 2004 en ben zeer tevreden, als er zich een verschil van inzicht voordeed werd het altijd fatsoenlijk opgelost.

Service
Frank Keysers
20/08/2018
10

Goede communicatie. Deskundige medewerkers. Betrouwbare afspraken. Proactief meedenkend. Goede uitstraling. Prima auto's.

Service
Friedel Schurgers-Backbier (Sittard)
10/08/2018
9

Alles wordt altijd correct na afspraak afgehandeld. En dat met een vriendelijke lach.

Service
Nico Neis (Susteren)
10/08/2018
10

goede en eerlijke service

Service
scheeren, h (Munstergeleen)
10/08/2018
9

Vriendelijk deskundig personeel. Duidelijke afspraken

Service
Leonne Theelen-Mengelers (Oirsbeek)
08/08/2018
9

Goede service, klantvriendelijk, goede terugmelding en prijsafspraak.

Service
HMM Caanen (Brunssum)
02/08/2018
8

De medewerkers zijn altijd vriendelijk en als ik wat vraag staan ze mij duidelijk te woord.

Service
dhr. W. Ortjens (Geleen)
01/08/2018
10

correct, snel en de receptie denkt mee bij incidentele storing

Service
H Kurvers (Geleen)
31/07/2018
10

Zeer tevreden

Verkoop
Math De Loo (Born)
24/07/2018
9

Professionele houding van de verkoper: in goede balans tussen formeel en amicaal. Deskundig, overtuigend en duidelijk. Vriendelijk en empathisch. Kleine tip: geef wachtende klanten wat meer aandacht, of bied iers te drinken aan om de wachttijd te overbruggen.

Verkoop
anny Paffen
19/07/2018
9

Een steekje laten vallen anders was het een 10 maar correct op gelost daarom toch 10

Service
dhr. E.M. Visser (Amstenrade.)
18/07/2018
9

Het aanbieden van een auto in de garage is altijd een zaak van vertrouwen. Het overleg van wat gecontroleerd ging worden met de beprijzing was duidelijk. Een goede nabespreking. Ik heb opnieuw het gevoel gehad dat Mengelers een vertrouwd adres voor het onderhoud van mijn auto.

Service
Dhr. Wetzels (Sittard)
18/07/2018
10

Vriendelijk geholpen bij afspraak.Afhandeling van onderhoudsbeurt, waarbij duidelijk werd verteld wat er gecontroleerd is en vervangen.

Service
,Joke van Daal (Schinnen)
18/07/2018
10

Personeel is zeer vriendelijk en men word er correct behandeld de showroom en receptie zien er zeer netjes uit echt een blikvanger

Service
Mevr. Franssen
18/07/2018
10

Over de service van Mengelers Sittard ben ik zeer tevreden! De medewerkers zijn vriendelijk en netjes en mijn auto wordt altijd in goede staat achtergelaten. Medewerkers geven kloppende adviezen en denken met de klant mee. Fijne service!Ter illustratie: toe ik laatst rond 9:00 uur s'morgens aan de balie stond voor de beurt en vroeg of de auto in plaats van het afgesproken tijdstip (16:30 uur) iets eerder klaar kon staan voor ons, omdat mijn oma - die met mij op en neer reed om de auto te brengen en halen - niet graag in heel druk verkeer rijdt, ontving ik diezelfde vroege middag al telefoon: de auto was gereed en klaar om opgehaald te worden. Thanks!

Verkoop
Sid Engelen (Elsloo)
18/07/2018
9

Goede en snelle service en uitstekend personeel

Verkoop
DHR.CREUSEN (urmond)
12/07/2018
9

goed te woord gestaan heel vriendelijke verkoper goede prijs voor onze inruil en goede afhandeling met de koop van onze nieuwe Toyota CH-R hybride

Service
Jeroen C.
12/07/2018
9

Ze bieden goede service en zijn goede bereikbaar, zowel telefonisch als digitaal.

Service
Mevr pijpers Medenbach (Elsloo)
12/07/2018
8

Ben zeer tevreden

Service
Mevr. A. Zegwaard
11/07/2018
9

Goede service en vriendelijk personeel

Service
Mevr. Verkoulen
11/07/2018
9

Ik ben al lange tijd zeer tevreden over deze dealer.

Verkoop
René Koevoets (Heerlen)
11/07/2018
10

Ik kom bij Toyota Mengelers Sittard al ongeveer 30 jaar, al vele auto’s daar gekocht. Steeds het onderhoud geregeld laten uitvoeren. Alleen deze aspecten, plus de erg leuke en klantvriendelijke medewerkers, zegt genoeg waarom ik steeds blijf terugkomen bij Toyota Mengelers in Sittard

Service
Miranda Fiddelers (Susteren)
10/07/2018
10

Vriendelijk, behulpzaam en goede service

Service
Dhr. W.Knols (Beek (L.))
09/07/2018
9

Alle afspraken zijn nagekomen, geen verrassingen achteraf. Helder en duidelijke uitleg. Bijzonder vriendelijk baliepersoneel!

Verkoop
Mevr K. Köhnen (Nieuwstadt)
03/07/2018
9

Goede service

Service
Deuss (Born)
02/07/2018
7

Ben goed en correct geholpen

Verkoop
E. Marti (Oirsbeek)
02/07/2018
9

Goede service, klantvriendelijk, warm welkom bij het ophalen van de auto.

Verkoop
Thei Staekenborg (Herten)
28/06/2018
9

Om de vriendelijke en duidelijke antwoorden op mijn vragen en de kennis van zaken.

Service
Ajm grothues (Munstergeleen)
27/06/2018
10

Vriendelijke mensen met goede kennis van hun werkzaamhedenJe krijgt koffie en thee of dergelijke gewoon een top service gehad en een korte wachttijd

Service
Jan van Dijk (6114CP Susteren 15e)
27/06/2018
8

service al 6 jaar uitstekend, ze hebben mij als vaste klant

Service
Drent (Beek lb)
21/06/2018
9

Wij zijn al vanaf 1972 Toyota auto rijders van mengeleers Toyota Sittard

Service
A.Mevis (Born)
20/06/2018
10

Tevreden

Service
Anja Valize (Brunssum )
20/06/2018
9

Ik had grote beurt + autowassen en uitzingen. Bij ophalen was auto niet fatsoenlijk uitgezogen. Dit kenbaar gemaakt aan de balie. Dit werd meteen opgepakt en auto werd "opnieuw' uitgezogen. Ik ben dus uiteindelijk tevreden naar huis gegaan maar was in 1e instantie zeer teleurgesteld. Als je verwacht in een schone frisse auto in te stappen. Verder ben ik altijd zeer tevreden over alle medewerkers en de diensten die zij tot nu toe geleverd hebben. Groetjes Anja

Service
Jac Henneman (Beek)
20/06/2018
10

Vakkundigheid, service, vriendelijkheid, meedenken. Klacht voor Toyota Nederland. Uw tarief voor een grote beurt klopt niet met de werkelijkheid. De prijs wordt mede gebaseerd op het werkplaatstarief. 1.9 geeft u aan, na 1 1/4 uur was de auto klaar. Betaal dan bijna 3/4 uur teveel werkplaatstarief. Medewerker is mij terwille geweest. Maar voel me toch hogelijk belazerd. Als ik niet had gewacht had ik het niet geweten en m.i. Veel te veel betaald. Na ruim 40 jaar voor het eerst geen prettig gevoel bij Toyota.

Service
Tony Janssen (Geleen)
20/06/2018
9

Vriendelijk en vakkundig bedrijf, waar men de klant meeneemt bij het wel en wee van zijn / haar auto.

Verkoop
Jolanda
18/06/2018
10

Zeer vriendelijk met alle aandacht en een luisterend oor naar de wensen die wij hadden. Resultaat een zeer mooie Toyota CHR waar wij super tevreden mee zijn.Ga vooral zo door Jasien.

Verkoop
Johan olde Scholtenhuis (Puth)
14/06/2018
9

Goede service, alles duidelijk uitgelegd, goede actie om de eerste 3 maanden 99 euro te vragen voor de leaseprijs.

Service
Mw haan
14/06/2018
3

Vanaf aankoop problemen aangegeven die na anderhalf jaar nog niet opgelost zijn terwijl dit binnen garantie had moeten gebeuren. Alles draait om winst.

Service
Wouters
14/06/2018
6

Slecht vooruit gedacht

Service
Alphons Rings (Stein)
13/06/2018
8

eerlijk en betrouwbaar

Service
Niek Meijer (Stein)
13/06/2018
10

De garage is goed bereikbaar. De afhandelingen zo wel aan de balie als de werkzaamheden in de garage zijn steeds correct.

Service
R. Aendekerk (Sittard-Geleen)
13/06/2018
9

Ofschoon vaste prijzen bij Toyota niet heel vriendelijk (best prijzig, maar niet anders dan andere merkdealers) zijn, was de service van buitengewoon hoog niveau.

Verkoop
Augustus J (Beek)
12/06/2018
8

Zeer klantgrericht . Zeer tevreden . Nemen de tijd voor je

Service
Mevr A Verduin (Maastricht)
07/06/2018
9

Ik ben zeer te vrede

Service
Eugene Gulikers (Born)
06/06/2018
9

Service en vriendelijkheid. Ook tijdens wachttijd een praatje gemaakt met een van de verkopers.

Service
H. Hempe (Geleen)
06/06/2018
6

Uit het vorige kunt u uw conclusie trekken. In eerdere uitleg, onduidelijke prijs afspraken, hectiek aan de balie bij telefonischeafspraak.

Verkoop
Dhr. A.E. Borger (Sittard)
04/06/2018
10

Vlotte bediening. Goede adviezen over wat wel/niet zo zinvol is om in het leaseplan mee te nemen. Goede uitleg bij aflevering. Ook nadien heel behulpzaam bij het regelen van enkele aanvullende zaken.

Service
Mevr. van den Abeele - Koenen (Sittard)
01/06/2018
10

Ik word er steeds correct en vriendelijk geholpen.Ik voel mij prettig in deze garage nooit is hun iets teveel.Wanneer ik tussendoor voor een kleinigheidje ga nemen ze daar ook de tijd voor.Dat vind ik belangrijk.

Service
Dhr Wouters (Nuth)
30/05/2018
10

Zeer betrouwbaar en vriendelijk personeel.

Verkoop
Fons Andrieu (Merkelbeek)
30/05/2018
10

Ik ben al vele jaren een zeer tevreden Toyota rijder en klant bij Toyota Mengelers. Je wordt er prima behandelt, de prijzen zijn goed en Toyota is een dijk van een merk. Nu ook nog met een blikvanger als de nieuwe CH-R. Mijn mooiste auto ooit.

Service
Grignion Schmeits (Einighausen)
29/05/2018
9

De klantbenadering en tevredenheid m.b.t. probleemoplossingen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden is voor mij belangrijk.

Service
John Smit (Brunssum)
29/05/2018
8

De goede ervaringen in het verleden.

Service
M. Scheijen (Geleen)
29/05/2018
9

Prima service en deskundig personeel. Er is altijd wel iets te ritselen inzake reparaties en/of servicebeurt. Occasions zijn tip-top.

Service
mevr Cobbenhagen (Sittard)
29/05/2018
8

omdat ik tevreden ben

Service
R. Erkens (Oirsbeek)
29/05/2018
10

De mensen, zowel aan de receptie als in de werkplaats zijn zeer klantvriendelijk, hulpvaardig, servicegericht en meedenkend. Van te voren wordt mij gezegd wat ik ongeveer moet betalen voor de beurt. Daarna word ik goed op de hoogte gehouden van extra (on)kosten. Kortom: ben zeer tevreden over de gang van zaken met de Toyota dealer in Sittard.

Service
H. Meurders (Grevenbicht )
24/05/2018
9

Zeer tevreden, goede service.

Service
H.W. Janssen (Heerlen)
16/05/2018
9

Prima ontvangst en service. Je voelt je KLANT.

Service
Hub en Heidy Erckens
09/05/2018
10

Nu bijna 5 jaar toyota rijder en dik tevreden over de werkzaamheden en het personeel

Service
Ron Heutz
09/05/2018
10

Altijd perfecte service.

Service
Mevr. Driessen (Urmond)
04/05/2018
9

Goede service, vriendelijke en juiste benadering

Service
Mevr. Krielen (Geleen)
04/05/2018
8

Goede service en vriendelijke bediening.

Service
J.Berger (Sittard-Geleen)
02/05/2018
10

Bij Mengelers krijg je de juiste voorlichting, informeert men correct over stand van onderhoud en eventueel te vervangen onderdelen. Zelfs bij het wel of niet vervangen van de ruitenwissers wordt er overleg gepleegd. Goede keuze in het kiezen van het onderhoudspakket.

Service
Jeannette Hinlopen (Hoensbroek)
02/05/2018
9

Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers, prettige ontvangst en je weet van te voren wat het ongeveer gaat kosten!Monteurs zijn ( voor zo ver als ik dat kan beoordelen ) deskundige vriendelijke mannen en vrouwen .

Service
Jos Junggeburt (Landgraaf)
02/05/2018
10

Correct Kundig Vriendelijk. Aan iedereen aan te bevelen.

Service
Kasper Koonen (Elsloo)
02/05/2018
8

Vriendelijk personeel, duidelijke communicatie, tevreden over onderhoud.

Verkoop
Nathalie (Brunssum )
02/05/2018
10

Heel vriendelijke medewerkers die goed uitleg gaven. Namen echt de tijd????

Service
Rob van Osch (Berg aan de Maas)
02/05/2018
10

Klacht werd serieus genomen , direct gekeken door monteur en zeer vlot verholpen door 2 monteurs

Service
j sloesen (stein)
26/04/2018
9

ik geef een 9 service is goedt was een tien als de wacht tijd korter was

Service
Kees Weterings (Stein)
26/04/2018
9

Ik ben al jaren klant bij Toyota Sittard, vanwege het goede contact en de goede informatie.

Service
Mw. Kohlen (Geleen)
26/04/2018
10

Gewoonweg goed, top service.

Service
Dhr. H. Corba (Brunssum)
25/04/2018
9

Zeer snelle afhandeling. En op de afgesproken tijd.

Service
Louk Savelkoul. (Sittard)
25/04/2018
9

Super vakkundige zaak.

Verkoop
Ton van Tilburg (Susteren)
25/04/2018
10

goede service en klant vriendelijk

Service
fransM (Sittard)
19/04/2018
9

Zeer vriendelijke personeel altijd hulpvaardig en kwaliteit van Toyota staat buiten kijf

Service
Paul van Helden (Susteren)
18/04/2018
10

Ik ga altijd met plezier naar ** omdat ze er iedere keer in slagen mijn verwachtingen te overtreffen.

Service
Yvon Hölsgens-Bouts (Obbicht)
18/04/2018
10

alles volgens afspraak correct geregeld.

Verkoop
Mcm coenen (Hoensbroek)
16/04/2018
10

Goede service en vriendelijk duidelijk

Service
Door Erkens (Schinnen)
12/04/2018
8

De prijs voor een onderhoudsbeurt is pittig maar als je erna weer een jaar lang probleemloos kunt rijden, dan weet je waarom je deze prijs betaald en dat het zich terugverdiend.

Service
Jo Muijlkens
12/04/2018
8

service en klantvriendelijkheid is oke

Service
Meulmeester (Hiensbroek)
10/04/2018
10

Ik word steeds heel vriendelijk en goed voorgelicht behandeld en dat een reeks van jaren

Service
Frans Penson (Urmond)
05/04/2018
10

Service is TOP !!!

Service
Peter Hulst (Sittard)
05/04/2018
8

Het is een goede dealer, met goede service en vriendelijke medewerkers. Bij de aanschaf van een occasion adviseer ik altijd om bij meerdere dealers te kijken of je moet een zoekopdracht bij de dealer kunnen plaatsen. Dit gebeurde helaas niet toen ik onlangs een Lexus bij een andere dealer heb moeten kopen.

Service
W.Goossens (Munstergeleen.)
05/04/2018
9

Vriendelijk, correct, duidelijke afsprakken

Service
pierre meulenberg (meerssen)
04/04/2018
9

alles volgens afspraak.

Service
Jo Niellissen (Sittard.)
28/03/2018
8

Wanneer mensen een hogere positie krijgen in de organisatie dan moeten zij niet met de neus in de lucht lopen. Een vriendelijk goedemorgen of goedemiddag moet er altijd vanaf kunnen of zie ik dat verkeerd?Voor de verdere rest zijn er geen op- of aanmerkingen in de negatieve zin.De mensen van de receptie ( Balie ) zijn heel klantvriendelijk, behulpzaam en zij weten waar zij over praten. Dus perfect.

Service
Leo Pelzer (Landgraaf)
28/03/2018
9

Service Perfect Uitgevoerd , Balie Medewerkers Heel Netjes .

Service
Mevr. Simons-Verheijden (Roosteren)
28/03/2018
10

Bij mijn eerste bezoek hartelijke ontvangst bij de receptie, aangezien ik wat vragen had omtrent een kleine beurt is men gelijk op zoek gegaan naar de desbetreffende persoon. Kreeg uitgebreid antwoord op mijn vragen. Na mijn bezoek aan de werkplaats werd mij uitgelegd welke handelingen er gedaan waren om mijn auto weer tiptop in orde te krijgen. Tijdens wachttijd gebruik kunnen maken van WIFI en koffie.

Service
Harry Heldens (Sittard)
22/03/2018
9

Duidelijke en concrete afspraken die nagekomen worden, op en top betrouwbaar!

Service
Fam MMJ Peeters (Hoensbroek)
21/03/2018
8

altijd correct behandeld en de afspraken goed na komen zo wel bij de beurten groot of kleinen het onderhandelen en afleveren van de aankoop van een nieuwe Toyota dik oke

Service
Jos Linsen (Heerlen)
21/03/2018
8

Omdat ik erg tevreden ben over de benadering van de medewerkers, en de duidelijkheid over prijzen vooraf.

Service
Mevr. Dohmen (Vaals)
21/03/2018
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Kennis van zaken en prettig in omgang. Tevens goede verleende service.

Verkoop
A. Coenen / W. Wever
15/03/2018
10

Zeer vriendelijke en bekwaam personeel. Men neemt hier nog de tijd voor jou als klant.

Service
Rings Alphons (Stein)
15/03/2018
8

Klantvriendelijk personeel,goede kwaliteit, (prijs) afspraak is afspraak, wij zijn al jaren zeer tevreden.

Service
G S
14/03/2018
10

Wordt altijd vriendelijk geholpen en goeie service

Service
Maurice Crals (Geleen )
14/03/2018
8

Ze gaan met zorg met hun klanten om

Service
Mevr K Köhnen (Nieuwstadt)
07/03/2018
9

Goede serviceNetjesDuidelijk met afspraken

Service
Monique Linckens
07/03/2018
9

Goede service, correcte behandeling, komen afspraken na.

Service
Nelie Dormans (Munstergeleen)
07/03/2018
10

Als er bij de keuring en beurt extra kosten bijkomen, dan wordt ik daarvan eerst telefonisch op de hoogte gebracht en wordt er samen met de werkplaats overlegd hoe of wat en doorgegeven wat de extra kosten zijn. Correcte en vriendelijke benadering.

Service
Rob Theunissen (Sittard)
02/03/2018
10

vriendelijk klantgericht.

Service
Cor Bergmans
28/02/2018
10

goede service

Service
Math (Sittard)
28/02/2018
8

Goede kwaliteit en altijd klantvriendelijk

Service
R. Coenen (Doenrade)
28/02/2018
10

Zeer goede service en kwaliteit.vriendelijk personeel en correct.

Service
J.F.G. Meerts (Geleen)
27/02/2018
8

Goede en correcte afhandeling van zaken omtrent het onderhoud.

Service
H.I.Homminga (Born)
06/02/2018
9

Al 55 jaar met toyota zeer tevreden, met dank.

Service
Jos Moers
29/01/2018
9

Prettig contact, goede dienstverlening, geen verrassingen, goede prijs.

Service
H. Beuger (Voerendaal )
24/01/2018
9

Zeer correcte behandeling en vriendelijk personeel. Alle afspraken correct nagekomen.

Service
JGM Verheijen (Echt)
24/01/2018
9

Er is totaal niets aan te merken op deze dealer

Service
Jos Caris (Sittard)
24/01/2018
10

alles is naar tevredenheid

Service
Marlies Willems-Schrijen (Guttecoven)
24/01/2018
9

Vriendelijk personeel en komen afspraken na

Service
P.Sevriens (Echt)
24/01/2018
9

Word snel en goed geholpen

Service
Piet Ummels (Brunssum)
18/01/2018
9

ik voel me als klant gewaardeerd

Service
Jan Huydts (Beek)
17/01/2018
10

Een bedrijf waarin ik vertrouwen heb en dat dit ook uitstraalt. Zeer klantvriendelijk personeel en monteurs. Een "Toyota-waardig" bedrijf! (Zo goed als de auto is, zo is ook het bedrijf)

Service
Jos Martens (Buchten )
17/01/2018
9

Ik ben erg tevreden met de servicebeurten die zij bij mijn auto uitvoeren !

Service
Anoniem
10/01/2018
8

Herkenning als vaste klant is belangrijk. Het zou mooi zijn als er ook een aanbod was van goede ( goedkopere) alternatieven op het gebied van onderdelen en accessoires. Vooral van belang voor oudere auto's.

Service
Dhr J.Willems
03/01/2018
9

Klantvriendelijkheid, service, vriendelijk personeel

Service
Hans Hillen (Beek)
03/01/2018
10

Ik ben al sinds 2010 een zeer tevreden klant van Toyota Mengelers Sittard. Prima service, correcte behandeling en naleving van gemaakte afspraken.

Service
Anoniem
02/01/2018
10

Wij zijn al sinds 1984 klant bij Mengelers. We hebben er 4x een nieuwe auto gekocht. Te weten: Toyota Corolla (14jaar mee gereden) Suzuki Alto (14jaar mee gereden) Toyota Camry (22jaar en nog in gebruik) Suzuki Alto (8 jaar mee gereden en aan dochter verkocht). Ook de 2e hands Toyota Verso heeft er bij ons alweer 5 jaar op zitten. Hij was 7 jaar bij aankoop. Alles rijdt prima. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Nauwelijks mankementjes. Je moet gewoon bij Mengelers zijn als je zorgeloos wilt rijden.

Service
Anoniem
28/12/2017
10

Alleen maar lof voor Toyota Mengelers in Sittard. Je wordt er altijd prima geholpen. Men is vriendelijk, denkt met de klant mee en heel behulpzaam.Kostenopgave vooraf die altijd juist is.

Service
Anoniem
27/12/2017
9

Vanwege de uitstekende service, en duidelijke uitleg over de werkzaamheden

Service
Anoniem
27/12/2017
9

De uitgevoerde werkzaamheden zijn niet helemaal goed afgerond. Losse afdekkap op pluspool van de accu, rammelende afdekplaat van het interieurfilter na vervanging en de bestuurdersstoel staat niet in de oude positie. De kostenopgave is prima alsmede de receptie medewerkers die vriendelijk en correct zijn.

Service
J Jacobs
27/12/2017
9

klantvriendelijk en behulpzaam op alle vragen

Service
Dhr. L. Korsten (Nieuwstadt)
22/12/2017
10

Hebben ons nooit in de steek gelaten, zelfs zonder afspraak word je geholpen op zaterdagmorgen en is dit voor mij een geweldige service.

Service
Laaper (sittard)
21/12/2017
9

vriendelijk, klantgericht, bereid mee te denken

Service
Anoniem
20/12/2017
8

omdat cijfer 8 aangeeft dat ik zeer tevreden ben

Service
Anoniem
20/12/2017
8

Zeer tevreden over de ontvangst en afhandeling. Auto volledig gepoetst terug gekregen. Wel jammer dat de ruitensproeiers 3 dagen later bevroren waren, terwijl ik gevraagd heb of de auto helemaal winter klaar was. Is door Mengelers in Landgraaf opgelost.

Service
Anoniem
20/12/2017
7

prijs voor een vervangende accu veel te hoog

Service
JP Vroemen (Sittard)
20/12/2017
9

correccte vriendelijke bediening

Verkoop
Theo Bucks (Stein)
20/12/2017
9

Ik ben er altijd goed geholpen; dit is mijn 4e Toyota Yaris

Service
Jo Habets (Bunde)
13/12/2017
9

Ik geef nooit een 10, dus 9 is de beste score

Service
willy hubert
13/12/2017
8

in algemene zin, gelet op alle details is naar mijn oordeel een acht op zijn plaats.

Verkoop
Martijn Vader (Stein)
12/12/2017
10

Vriendelijk, behulpzaam, geeft de klant alle tijd en ruimte zodat de klant tevreden weg gaat.

Service
Anoniem
07/12/2017
9

Een goede service, vooral ook erg persoonlijk en vriendelijk. Van receptie tot en met service balie. En vooral ook duidelijkheid. Zeer prettig.De factuur is duidelijk en de mensen zijn bekwaam.

Service
Bert van Klaveren (Munstergeleen)
07/12/2017
10

TOYOTA Mengelers 'ademt' klantvriendelijkheid en maakt dat ten volle waar. Zeer servicegericht! En verademing.....

Service
Loe Hayen (Oirsbeek)
07/12/2017
9

Ben zeer tevreden alles naar wens uitgevoerd

Service
Mevr. A. Dackus (Bunde)
07/12/2017
10

Behulpzaam en klantvriendelijk personeel.

Service
dhr Molenaar (Munstergeleen)
06/12/2017
9

Goede servers

Service
Fam. Braam (Sittard)
06/12/2017
8

Zeer goede service en correcte behandeling.

Service
Leon (Sittard)
06/12/2017
2

De dealer is telefonisch slecht bereikbaar. Komen de afspraken niet na. De dealer is gewoon te groot. Hier is het duidelijk dat je weer een nummer wordt ipv. een persoon. Vriendelijkheid is ver te zoeken. Ik wil hierna weer graag een Toyota, maar zal deze waarschijnlijk bij een andere dealer aanschaffen.

Service
Rhené A. Emmerich (Sittard)
06/12/2017
10

Toyota Mengelers Sittard is al decennia lang mijn dealer. Steeds tot volle tevredenheid. Eerste opvang van receptie in dit geval van Richard en Antoine steeds vriendelijk en goed gehumeurd en vakbekwaam. Ook chef de garage en monteurs vakbekwaam en welwillend. Vandaar de 10!

Service
Ron van Hoof (Amstenrade)
06/12/2017
9

Goede service, vriendelijk personeel, kosten vooraf duidelijk

Service
van mechelen edu (echt)
06/12/2017
9

Accurate zorg aan de auto, vriendelijk personeel, vakkundigheid, uitstraling en nette zaak

Service
Anoniem
01/12/2017
10

Vriendelijke medewerkers, proactief, deskundig, goede communicatie.

Service
G.H.M. Driessen (Beek (L))
29/11/2017
8

De afgesproken prijs en duur waren correct.

Service
Anoniem
23/11/2017
9

vriendelijk, altijd een goede oplossing, betrouwbaar,service gericht, goede uitleg van de werkzaamheden ook van de monteurs.

Service
Anoniem
22/11/2017
9

Al jarenlang zeer correcte afhandeling van afspraken en hoge kwaliteit in onderhoudsbeurten.

Service
fc soleil (brunssum)
22/11/2017
8

goed behandeld en altyd op vragen een antwoord gekregen.

Service
Geer Gijzelaars (Echt)
22/11/2017
10

Gewoon fatsoenlijke en behulpzame mensen die betrouwbaar zijn en staan voor hun funktie. Ervaringen met hetgene wat is afgesproken als je beroep op hun doet zijn prima! ( en de zithoek is 100%.)

Service
HJT Raets (Brunssum)
22/11/2017
9

Afspraken worden goed nagekomen, planning is oké en de nieuwe balie annex wachtruimte ziet erg goed uit inclusief het gebruik van de drankautomaat en het aangeboden fruit in de wachtruimte.

Service
Mart den Rooijen (Sittard)
22/11/2017
9

volgens afspraak: alles goed verlopen

Service
Dhr. Coenen (Doenrade)
15/11/2017
10

Vakkundig, vriendelijk, zeer goede service!

Service
Anoniem
08/11/2017
9

Vriendelijke telefoniste, uitstraling van de receptie is open en toegankelijk. Medewerkers en monteurs in de werkplaats zijn klantvriendelijk, service gericht, afspraken zijn duidelijk net zoals de uitleg over de kosten vooraf en de nota achteraf.

Service
Jannie schepers (Born)
08/11/2017
10

Correct, fatsoenlijk en betrouwbaar

Service
Wachelder.f g.a (Spaubeek)
08/11/2017
10

10zeer goede service

Service
Arno Meulenberg (Geleen)
02/11/2017
9

Goede klantvriendelijkheid(zeer belangrijk) en goede service(zeer belangrijk.

Service
Anoniem
01/11/2017
9

goede service, vriendelijke mederwerkers aan receptie.afspraak maken gaat correct en soepel

Service
Anoniem
01/11/2017
8

Prima garage en goede service. Alleen over de meerkosten graag van te voren communiceren.

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Omdat de service zeer goed is en dat je weet waar je aan toe bent . Ook attenderen zij je op onderhoud en service beurten als die moeten gebeuren Prima ga zo door!

Service
j.j.g Lenoir (Geleen)
01/11/2017
10

Kundig en vriendelijk geholpen !

Service
P Daleweij (Sittard )
01/11/2017
8

Zeer vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
25/10/2017
10

correct en naar tevredenheid behandeld

Service
Anoniem
25/10/2017
9

Goede service, openheid, duidelijke informatie vooraf over de kosten, uitleg over uitgevoerde werkzaamheden, betrouwbaarheid.

Service
Anoniem
25/10/2017
9

Kwam op maandagmorgen, zonder afspraak , de auto aanbieden om goed te laten nakijken (binnen een maand verschillende malen Toyota-pechhulpdienst moeten bellen omdat auto niet meer wilde starten . De laatste helper zei dat waarschijnlijk de startmotor haperde. Ik kreeg een leenauto, maandag werd nieuw onderdeel besteld en dinsdag middag kreeg ik de auto weer terug. Alles zeer tevredenstellend afgehandeld!

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Al 13 jaar klant naar volle tevredenheid

Service
Anoniem
23/10/2017
8

goede uitleg over de volgende stappen

Service
Anoniem
18/10/2017
9

Prettige afhandeling van de onderhoudsbeurt. Extra kosten werden doorgegeven en gevraagd voor akkoord, alvorens tot uitvoering over te gaan. In goed overleg alles afgehandeld.

Service
Rob van Osch (Berg aan de Maas)
16/10/2017
10

correct en netjes, je weet waar je aan toe bent

Service
Anoniem
12/10/2017
7

ik mis de persoonlijke benadering van mij als klant bij Toyota, het kan natuurlijk zijn dat we van bij Toyota alleen maar een Aygo rijden. Bij onze andere dealer, Subaru waar onze tweede wagen vandaan komt, worden we als klant en mens benaderd, dus met naam en niet met Toyata Aygo met kenteken.

Service
Anoniem
11/10/2017
7

Nette behandeling aan de receptie. Auto netjes. Kosten duidelijk. Pechhulp maar 1 jaar geldig is niet handig, zou minstens 13 maanden moeten zijn. Breng-service niet handig omdat er geen haal-service is. Te weinig leenfietsen. Vorig jaar na reparatie voor terugroepactie werkte de benzinemeter niet meer.

Verkoop
J J Janssen (Brunssum)
09/10/2017
9

goede behandeling

Service
Ad Liebregts (geleen)
04/10/2017
8

goede service, klantvriendelijk, thuisbrengservice is mooi en ook voor kleine dingetjes neemt men de tijd om er even naar te kijken...

Service
Anoniem
04/10/2017
10

De behandeling van klant en voertuig is bij Mengelers perfect!!!

Service
Gerard van der Lelij (Sittard)
25/09/2017
8

Toyota's zijn goed auto's. Mengelers, de dealer, houdt zich wanneer ik met mijn auto naar de garage moet, altijd volledige aan de afspraken. Over het werk aan mijn auto in de werkplaats van Mengelers, heb ik nog nooit een klacht gehad en ik kom al voor mijn derde auto bij Mengelers.

Verkoop
Joep Hoefnagels (Sittard-Geleen)
25/09/2017
10

Uitermate duidelijk en prettig!

Service
Mia Gorissen (Urmond)
20/09/2017
8

vindt het een prettige garage en vriendelijk personeel

Service
Jolanda (BEEK)
19/09/2017
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie wachtruimte met koffie en mogelijkheid tot internet. Indien onderhoud lang duurt en je wil niet wachten. Hebben ze een gratis thuis breng service.

Service
Anoniem
13/09/2017
9

ik ben al 20 jaar klant bij Toyota en 15 jaar klant bij Mengelers, (prijs)afspraken worden nagekomen, klantvriendelijk, monteurs staan je deskundig te woord en belangrijkste perfecte auto.

Service
Anoniem
13/09/2017
10

Blijf bij zeer goede service en klantvriendelijkheid

Verkoop
Anoniem
13/09/2017
10

Dit is al de 2e nieuwe Aurus die wij bij Mengelers gekocht hebben, dat betekend dat wij zeer tevreden zijn over de garage, de verkopers en service bij het onderhoud. Wij kunnen ook altijd met onze vragen terecht en worden dan correct te woord gestaan.

Verkoop
Anoniem
13/09/2017
6

Slechte verkopende partij, stroeve onderhandelingen (onderhandelen over € 5,00), extra sleutel (veel te duur), lege tank bij aflevering als je het pakket er niet bij pakt (was per ongeluk wel afgetankt, waarvoor we ons bedankt hebben bij de verkoper).

Service
Dhr.H.Veltrop (Geleen)
13/09/2017
10

Alles uitstekend!

Service
Sjon Geurts (Hoensbroek )
13/09/2017
10

Vriendelijk en behulpzaam.

Service
Jan Moonen (Schimmert)
08/09/2017
6

Als het probleem met het updaten van de navigatie netjes was opgelost, was de beoordeling hoger geweest. Ik wacht nog steeds op antwoord van mijn brief aan de dealer.

Service
Anoniem
06/09/2017
10

prima contactprima werk

Service
Dhr. J. H. M. J. Janssen (Stein)
06/09/2017
8

Ik vind een 8 een goed cijfer ondanks de wat slordige receptie. Maar dat komt waarschijnlijk door de verbouwing.

Service
A. Kalmijn (Brunssum)
31/08/2017
10

Wij rijden al jaren een Toyota IQ naar volle tevredenheid. We hebben nu als tweede auto ook een Toyota gekocht, deze keer een Auris Hybrid. Beide auto's hebben een A-label en zijn van alle gemakken voorzien. Ze rijden prima, nooit problemen mee. Ik kan zowel het merk Toyota aanbevelen en ook de dealer.

Service
Anoniem
30/08/2017
10

Goed

Verkoop
Danny Tunstall (Geleen )
24/08/2017
10

Even though it is a lease car, we were treated like we'd just bought the most expensive vehicle in the showroom

Service
Anoniem
23/08/2017
10

Topservice

Service
Anoniem
23/08/2017
8

Uitstekende service bij pechhulp o.a.

Verkoop
Anoniem
23/08/2017
9

Iedereen is vriendelijk, bied je koffie aan, vraagt of hij / zij je kan helpen. Afspraken zijn duidelijk, je krijgt uitleg.Bij handelingen is er een bindende prijsafspraak.

Service
Mw.H.F.Schurgers-Backbier (Sittard)
23/08/2017
8

jammer dat de opgegeven prijs niet klopte anders was het cijfer wel hoger geweest.

Service
Anoniem
21/08/2017
9

Correct geholpen

Verkoop
Anoniem
21/08/2017
9

Kundig bedrijf waar je netjes ontvangen wordt en die open staan voor vragen / opmerkingen van de klant.

Verkoop
Anoniem
16/08/2017
8

Ik voel me als klant gewaardeerd

Service
Anoniem
11/08/2017
9

Goed vriedelijk en behulpzaam .En thuisbreng serves is handig.

Service
Anoniem
10/08/2017
9

Afspraken worden nagekomen

Service
Leonne Theelen (Oirsbeek)
10/08/2017
10

Goede afspraken, klantvriendelijk en goede service

Service
Jac Henneman
09/08/2017
10

De geweldige service, vakkundig personeel, vriendelijk, behulpzaam. Goede adviezen.

Verkoop
Piet en Marij Vaessen (Elsloo)
08/08/2017
10

Zeer goed en klantvriendelijk

Verkoop
Lei Römers (Berg an de Maas)
03/08/2017
8

De goede afhandeling van de verkoper.

Service
Anoniem
02/08/2017
6

Lange wachttijden terwijl de auto buiten staat en klaar is en om 8.uur de auto brengen voor een kleine beurt en om 5 uur nog niet klaar.

Service
Anoniem
02/08/2017
9

Alles klopt en dat vind ik een 9 -ZEER GOED- waard.

Service
Anoniem
02/08/2017
8

tevreden klant vriendelijk

Service
Chrit Schwenke (Maastricht)
02/08/2017
7

Ik geef dit cijfer omdat ik te vreden ben over de service.

Verkoop
Dhr. Nico Neis
02/08/2017
10

Op een juiste niet opdringerige manier geholpen. Snel en duidelijk. Tevens bereid om voorstellen van de klant serieus te nemen enmee te denken. Een oplossing vinden waar beide partijen mee tevreden zijn.

Verkoop
Jos Souren
02/08/2017
10

Ondanks dat er even problemen zijn geweest is alles daarna meer dan uitstekend af gehandeld en dat vind ik erg belangrijk want kennis van zaken, klantvriendelijkheid etc. zijn overal te krijgen.Echter als er iets aan de hand is dan moet er een oplossing komen en dat is dan ook gebeurd dan steek je in mijn ogen boven de grijze middenmoot uit.Prima dealer dus.

Service
T. Hanssen (Sittard)
02/08/2017
9

Correcte, klantvriendelijke benadering. Gemaakte afspraken worden nagekomen en de prijs/kwaliteits verhouding is ok.

Service
Anoniem
27/07/2017
8

De ontvangst was goed er werd me een fiets aangeboden en het kwam de afspraken na.

Service
Anoniem
26/07/2017
8

Ik ben tevreden over de klantvriendelijkheid, de kwaliteit van het geleverde werk.

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
10

Zeer betrouwbaar, klantvriendelijk en een goede service

Service
H P M KURVERS (GELEEN)
26/07/2017
10

ZEER TEVREDEN OVER DE BEHANDELING

Verkoop
M.J. Jacobs (Merkelbeek)
26/07/2017
9

De verkoper heeft ons prima, eerlijk en deskundig tijdens de aankoop het gevoel gegeven niet alleen een schitterende auto te kopen maar ook bij een bedrijf wat staat achter zijn product. De 10 gaan ze ongetwijfeld verdienen indien in de toekomst deze manier van omgang met klanten ook tijdens het onderhoud wordt getoond.

Service
Anoniem
24/07/2017
10

De auto wordt super onderhouden. Men is correct en duidelijk. Vooraf weet je precies wat het gaat kosten. Daarbij is men ook nog eens heel attent naar de klant toe en is geïnteresseerd naar de persoon achter de klant.

Service
Anoniem
24/07/2017
10

ik ben zeer tevreden en wordt altijd keurig netjes te woord gestaan en geholpen.

Service
Anoniem
24/07/2017
8

Vriendelijke en correcte afhandeling

Service
Bart van de wetering (Sittard)
24/07/2017
10

Vriendelijk personeel en meedenkend.Duidelijke uitleg wat er moest gebeuren

Service
Leon (Schinnen)
24/07/2017
10

Een zeer betrouwbare en goede dealer. Je krijgt er inderdaad het "Mengelers-gevoel".

Service
Mevr.Henssen (Beek)
24/07/2017
8

omdat je vriendelijk wordt behandeld en wordt uitgelegd wat er gaat gebeuren en kosten

Verkoop
Dhr H.Hillen (Beek)
20/07/2017
10

Voor de nieuwe auto twijfelde ik nog tussen Mazda (CX-3) en Toyota (CHR), Mengelers Sittard heeft mede de doorslag gegeven om weer voor Toyota te kiezen, ik wilde niet weg bij deze dealer aangezien ik vertrouwen heb en erg tevreden ben over de service en de persoonlijke benadering.

Service
Anoniem
14/07/2017
10

super service en klantvriendelijk

Service
Anoniem
14/07/2017
8

Ik vind dat er bij een grote onderhoudsbeurt 300 € ook het luchtfilter en reiniger bij inbegrepen is en niet dat je daar nog eens extra voor moet betalen.
Dit doet niets af voor de monteurs, deze doen hun werk goed daarom een 8.

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
10

Geweldige service!!!

Service
Dhr. F. Wagenaar (Geleen)
13/07/2017
8

Vriendelijk personeel. Goede service en onderhoud. Overbelaste telefoon dient meer aandacht te krijgen.
Prima garage, in de loop der jaren een goede vertrouwensrelatie opgebouwd.

Service
Paul Theelen (Oirsbeek)
13/07/2017
9

Goede service.

Service
Weyzen , cransveld (Nieuwstadt)
13/07/2017
7

Een betere toelichting wat er bij deze beurt precies met de auto gebeurt , zodat ik zelf beter inzicht hiervan krijg . Moet er wel bij aangeven dat ik bij mijn vorige auto's zelf aangaf wat er moest gebeuren en overzicht hield over het onderhoud.dit zal niet bij iedere klant hetzelfde zijn.

Service
F. Lemmens. (Elsloo)
12/07/2017
10

Zeer tevreden. Hele goede service. Prettig personeel.

Service
Meijer N.G. (Stein)
12/07/2017
9

Het is een goede garage (technisch) en een correcte afhandeling aan de balie.

Service
W.A.L. Knols (Beek (L.))
12/07/2017
9

Ik ben snel en deskundig geholpen. De vooraf gemaakte afspraken zijn nagekomen.

Service
Alphons Rings (Stein)
11/07/2017
8

Zeer tevreden, blijf deze 8 vasthouden

Service
Alex Daniëlse (Sittard)
30/06/2017
9

De kontakten die ik met de medewerkers van de garage heb zijn duidelijk en correct.

Service
Alex Daniëlse (Sittard)
30/06/2017
9

De kontakten die ik met de medewerkers van de garage heb zijn duidelijk en correct.

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Komen afspraken correct na. Geen onnodige reparaties.

Service
Caenen. Jean (Sittard)
30/06/2017
8

Rustige en vriendelijke behandeling, personeel van de werkplaatsreceptie is zeer hulpvaardig.
Prettig verblijf in de wachtruimte. Koffie staat altijd klaar.

Service
Dhr. Coenen (Doenrade)
30/06/2017
10

Altijd een correcte afhandeling. Vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit zeer goed. Perfecte uitvoering van werkzaamheden.

Service
Dhr. G.L. Ramaekers (Maastricht)
30/06/2017
8

Prima werk en kosten conform de afspraak vooraf. Helaas had ik heel veel moeite om een afspraak te krijgen voor een kleine beurt binnen drie weken. Dit lukte niet in Maastricht (mijn eigen dealer) maar wel met enige moeite in Sittard.

Service
Mevr. Ritzen (Echt)
30/06/2017
9

Auto niet schoner of vuiler afgeleverd dan ik hem gebracht heb. Kleine poetsbeurt erbij als extra service zou fijn zijn. Wachtruimte ruikt naar auto s en werkplaats, voor mij geen prettige geur.

Verkoop
M.S.B. Bachus (Geleen)
30/06/2017
8

Dit is mijn 2de Toyota die ik via Mengelers aanschaf en ik ben ook in het verleden correct behandelde en ik heb eigenlijk nooit klachten gehad.

Service
P. Fransman (Sittard)
30/06/2017
9

De service van Toyota Mengelers Sittard is uitstekend. Uitleg en prijsopgave van de reparaties zijn uitstekend. Snelle afhandeling en wanneer nodig goede communicatie over reparaties gedurende de dag van reparatie. Altijd op tijd klaar en vlotte afhandeling bj het wegbrengen en ophalen.

Service
Anoniem
27/06/2017
7

Klantvriendelijkheid is gewoon goed, communicatie rondom reparatie niet altijd even accuraat, er wordt bewust of onbewust geen gebruik gemaakt van de priveleges die het verzekerinspakket van private lease biedt, waardoor er voor dat gedeelte sprake is van een sigaar uit eigen doos.

Service
Anoniem
23/06/2017
10

Kwaliteit en goede service. Vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
21/06/2017
7

Ik heb problemen met de stuurinrichting die niet naar tevredenheid kunnen worden opgelost

Service
DHR. A. GELISSEN (GELEEN)
21/06/2017
8

Bij Toyota Mengeler (Oirsbeek, daarna Sittard) ben ik al ruim 25 jaar tevreden klant

Service
John Buskens (Geleen)
21/06/2017
9

Je wordt er goed behandeld en krijgt deskundig advies.

Service
Peter Hoefnagels (Schinveld)
21/06/2017
8

zeer correcte, vriendelijke en duidelijke service

Service
Anoniem
20/06/2017
9

Zijn klantvriendelijk hebben matten vervangen die nu al versleten waren

Service
Paul van Helden (Susteren)
20/06/2017
10

Deze dealer slaagt er steeds in om mijn verwachtingen te overtreffen. Ik ga er met plezier naar toe.

Verkoop
Anoniem
14/06/2017
9

ik ben prima behandeld.

Verkoop
Anoniem
08/06/2017
9

Erg klantvriendelijk, duidelijke uitleg, nemen de tijd voor de klant.

Service
Anoniem
08/06/2017
8

Het veilige idee dat de onderhoudsbeurten correct worden uitgevoerd en de auto weer prima wordt afgeleverd, is erg belangrijk.
Dat gevoel heb ik tot nu toe gewoon bij Mengelers.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
9

Ik ben meer dan 10 bij dit aut bedrijf als klant. Ik ben zeer tevreden over de geleverde diensten.

Verkoop
Familie Halmans (Schinnen)
07/06/2017
10

Werd er fatsoenlijk behandelt en netjes tewoord gestaan waarbij wij het gevoel hadden/hebben nooit iets temoeten kopen maar de klant is bij ons Koning.

Verkoop
Ine Philippen-Krielen (Geleen)
07/06/2017
9

Altijd correcte behandeling, zowel bij aankoop als bij onderhoud.

Verkoop
Mevr. Jeannette Hinlopen (Hoensbroek)
07/06/2017
9

Prettig geholpen, duidelijke afspraken, goede uitleg nieuwe auto.
Aflevering auto als een klein feestje beschouwd. Het is prettig de mensen te kennen die je helpen. Ben al 30 jaar klant en dat is niet voor niets

Service
Emiel Scheffers (Kerkrade)
06/06/2017
8

Bij binnenkomst word je al heel vriendelijk ontvangen,ook al is het nog vroeg in de morgen.Er lopen geen lange gezichten rond.nadat de wagen is ingeschreven voor een beurt en A.P.K.loop ik wat rond in de showroom onder het genot van een kopje koffie,ook hier valt het mij op dat iedereen heel prettig in de omgang is.nadat ik wat rondgekeken heb werd ik geroepen dat de wagen wat langer moest blijven staan i.v.m. een inspectie.geen nood ,ook dit uurtje ging snel voorbij.Blij en voldaan ben ik later naar tevreden naar Kerkrade gereden,denkend ZO KAN HET OOK.

Service
Anoniem
17/05/2017
9

Goede en correcte behandeling,vriendelijk personeel,zaak heeft goede uitstraling.

Service
Huub Janssen (Heerlen)
17/05/2017
9

Prima receptie/ontvangst. Voorafgaand telefonische afspraak. Duidelijk ook qua kosten etc.
Afspraak bleek inderdaad afspraak te zijn.
Keurig geholpen en uitleg over de factuur.
Voelde me een echte klant.

Service
John Smit (Brunssum)
17/05/2017
9

Ik werd correct en snel geholpen

Service
ton van tilburg (susteren)
17/05/2017
10

goede service klantvriendelijk staan je altijd keurig te woord e.d.

Verkoop
Anoniem
11/05/2017
10

Zeer tevreden van aankoop tot aan levering.

Service
Hein Roex (Brunssum)
11/05/2017
6

Werkzaamheden en personeel zijn oké. Kosten rijzen de pan uit en doen mij overwegen om naar een andere garage over te stappen. En dit na bijna 40 jaar klant te zijn geweest bij Mengele.

Verkoop
Dhr May Peeters (Hoensbroek)
10/05/2017
8

Het gehele verkoop personeel als receptie en werkplaats zeer behulpzaam en correct komen afspraken na zo als het hoort 10 jaren als klant goed
Begeleid zo wel bij beurten als bij nieuwe aan koop.

Service
Anoniem
08/05/2017
9

Vriendelijk personeel, goede service.

Service
Anoniem
03/05/2017
8

Betrouwbaar, vriendelijk, afspraken worden nagekomen .
Al 25 jaar klant zonder problemen.
Proberen je geen nieuwe auto aan te smeren,ook al is je auto bejaard.

Service
Anoniem
03/05/2017
8

Het personeel is vriendelijk, ze geven goede informatie. En nemen de tijd om alles goed uit te leggen.

Service
Telly Delfos
03/05/2017
10

Ik heb dit cijfer gegeven omdat ik daar altijd goed geholpen wordt. Ze zijn daar ook heel vriendelijk en houden zoveel mogelijk rekening met mijn wensen.

Service
Wil Tegelbeckers (Echt)
03/05/2017
9

Het zijn vakmensen en gaan goed om met hun klanten en weten waar ze het over hebben.
Behalve de navigatie update die mag wel goedkoper worden, maar dat ligt niet aan Mengelers.

Service
Peter rozsas (Geleen)
01/05/2017
8

Service is in orde

Service
A.Wetzelaer (Munstergeleen)
26/04/2017
5

over de af/behandeling tijdens de beurten heb ik geen klachten,
men heeft mij een zeer slechte auto verkocht, kwaliteitsniveau á la citroen anno 1960-70 bijv.

Service
Kees Weterings (Stein)
21/04/2017
9

Vriendelijke bediening en goede service

Verkoop
Ad Nijssen (Elsloo)
19/04/2017
8

duidelijke eerlijke manier van verkoop, al vele jaren positieve ervaring met dit fijne bedrijf.

Service
Anoniem
19/04/2017
8

Zeer correct geholpen en ze houden zich asn de afspraak.

Service
Dhr. Capel
19/04/2017
7

Is relatief duur in vergelijking met andere garages, maar dat weet je als je naar een dealer gaat. Vind het niet erg om meer te betalen maar verwacht wel hoge service. bijv gratis wifi, leen auto/scooter. De service en klantvriendelijkheid mag dan ook verbeterd worden anders kan je net zo goed naar een garage in je dorp gaan. Ze kunnen wat van Carglass leren.

Service
Willemhans (Sittard)
19/04/2017
9

Goede tekst en uitleg over de vervanging van de autoradio. Prijsopgave correct. De eerste controle en vervanging van de radio werd door de monteur erg goed gedaan. Gaf goede uitleg, ook na inbouw van de "nieuwe "radio. Er werd nog garantie gegeven op de radio.
Na een half uurtje was de klus klaar en werd de auto klaar gezet, hoefde alleen maar instappen.
Compliment voor de goede behandeling, vriendelijkheid en sfeer!

Service
W kremers (Beek)
18/04/2017
10

Ben altijd goed geholpen,en sympathiek bediening!

Service
Anoniem
12/04/2017
9

Ben tot nu toe erg tevreden correct uitgevoerde werkzaamheden en weet van te voren wat de onderhouds kosten zijn .personeel zakelijk maar correct.

Service
Anoniem
12/04/2017
10

medewerkers van Mengelers Toyota zijn heel correct in de omgang, zowel de medewerkers van de receptie als de werkplaats.

Service
Jos Junggeburt (Landgraaf)
12/04/2017
9

Vriendelijke, deskundige bediening en afhandeling

Service
W. Ortjens (Geleen)
12/04/2017
8

goed

Service
Dhr. Kleinjans (Sittard)
06/04/2017
3

Toyota maakt mooi auto's en hoewel ik zeer tevreden ben over de auto op zich, kan ik dat niet zeggen over Mengelers zelf. Ik word op de een of andere manier niet warm van het personeel. Ze doen zo gemaakt vriendelijk en komen bij mij behoorlijk arrogant over. Als ik een probleem aan de auto probeer uit te leggen, dan probeer ik dat om de monteur zo veel mogelijk info te geven dat het mogelijke euvel snel gevonden en verholpen kan worden. Voor mij een win-win situatie zou ik zeggen. Ik zit dan niet te wachten op een zwamverhaal om vervolgens te ontdekken dat mijn probleem niet opgelost wordt. Het is dat Mengelers de enige Toyota dealer in de buurt is, anders was ik naar een andere overgestapt. Jammer, want dit doet het merk geen goed.

Verkoop
Frans en Afra Erkens (Berg aan de Maas)
06/04/2017
10

Dhr Geurts heeft ons geweldig ontvangen en onze vragen en wensen goed begrepen, zijn vriendelijke stijl heeft ons voldoende vertrouwen gegeven door te zetten

Service
Anoniem
05/04/2017
4

Medewerkers voerden in alle rust andere taken uit (ook achter de receptie) en lieten 4 wachtende klanten 10 minuten bij de receptie wachten.

Service
Anoniem
05/04/2017
10

Ben zeer tevreden

Service
Dhr. H. Corba (Brunssum)
05/04/2017
9

Zeer goede Garage

Service
Wil Goossens (Munstergeleen.)
05/04/2017
8

Vertrouwd adres om je auto te laten controleren en/of repareren.

Service
Anoniem
30/03/2017
10

Fijne correcte behandeling. Goede service.

Service
Anoniem
30/03/2017
8

prettig contact

Service
Anoniem
29/03/2017
5

De meegemaakte service tijdens de aankoop van mijn auto die al een mankement had bij aankoop en de service tijdens de eerste beurt zijn voor mij bepalend geweest dat dit de eerste en laatste auto heb gekocht bij hun. Meeste werknemers doen hun best echter bij andere dealers krijg ik een stuk meer service !

Service
Dave meerts (Geleen )
29/03/2017
7

Eerste x geholpen...... Vetrouwensband moet opgebouwd worden

Service
Francine Dolmans (Sittard)
29/03/2017
10

Omdat ze klantvriendelijk zijn,empatisch personeel,zich aan de afspraken houden ,je alles kunt vragen en hum klanten persoonlijk benaderen.Je kunt voor alle vragen terecht.

Service
Anoniem
16/03/2017
10

Een klantvriendelijke dealer, welke de klant op correcte wijze informeert.
Vooraf wordt duidelijk kenbaar gemaakt wat de kosten zullen zijn, en achteraf krijg je als "leek" een duidelijke uitleg.

Service
Anoniem
16/03/2017
8

Tevredenheid

Service
Dhr A.J. van Etten (Landgraaf)
16/03/2017
10

Zeer vriendelijke service. Correcte afhandeling van eventuele extra benodigde werkzaamheden. Vriendelijke monteurs. Auto wordt netjes afgeleverd.
Mogelijk gebruik maken van wegbreng service.
Mooie wachtruimte.

Verkoop
Ed en Ellen Gondrie (Geleen)
16/03/2017
8

Prettige en correcte contacten

Verkoop
Nicole (Born)
16/03/2017
9

Erg klantvriendelijk en klantgericht

Service
Anoniem
08/03/2017